• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Kochane :-)
Ja już sama w domu, także mam troszkę więcej czasu na spędzenie go z Wami :tak: Weekend minął cudownie ;-)

Viola no właśnie też przeszło mi przez myśl, że Lori mogła się na nas pogniewać, bo usłyszała przeróżne opinie, no ale pisałyśmy wszystkie to co nam serce i rozum podpowiadały… Mam jednak nadzieję, że to tylko brak czasu
:tak:

Sylwia może spróbuj powtórzyć USG gdzieś indziej, u innego lekarza…

zZagubiona witam, bo już nie ogarniam czy My się poznałyśmy, czy nie
:zawstydzona/y:
Widzę, że Ty następna szydełkowo-uzdolniona bestia jesteś
:-):tak:

Katy obyś takich przerw od nas miała jak najmniej
Spóźnione życzonka imieninowe :*:*:* :-)
Sama robisz kartki świąteczne? :szok:

Marysia właśnie wyczytałam, że Ty też Kaśka więc Tobie również spełnienia marzeń
:tak::-)

Jeżeli jest tu jeszcze jakaś „inna” Kasia to dla niej oczywiście też wszystkiego co najlepsze
:-D:-)

sloneczko121 witam

Martuś widzę, że wreszcie dopadły Cię Twoje, długo wyczekiwane dolegliwości ciążowe?
:-)

Ilonko o Boże
:-D kombinezon cudny, a jakie ma Kochańskie łapki na stópkach :tak:
Pana Modela nawet nie komentuję, bo komentarz byłby oczywisty
:-D:-)

Aduś ano mróz jak ta lala, a na najbliższy weekend zapowiadają – 14 stopni i śnieg
:szok: zobaczymy czy się sprawdzi :tak:
A co do pomysłu Twojej Julki, to może wyczuwa, że jest coś na rzeczy?
:-p;-)

LiLuu
gratulacje wytrwałości i miłości i życzę udanej rocznicy

Losiczko
a może jednak jesteś w ciąży

Pamela oby ta zgaga na fasolkę była
;-):tak:

Kurcze cud, miód, malina by była, jakby się tyyyyle fasolek posypało przed świętami
:tak::-)

reklama
Dziewczynki ja mam ogromną nadzieję że Marta w końcu przełamała złą passę :tak: i teraz będzie fasolka za fasolką !!!!! czego wam wszystkim życzę ze szczerego serca!!!!!!!!!!!!!!!!! a fluidki ślę póki jeszcze mogę bo kto wie kiedy nasza Lilunia zdecyduje się wyjść a więc częstujcie się :laugh2::-D:-D:-D:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Liluu a czemu poprzedni ludzie sie wyprowadzaja:confused:???
Jane ...masz to jak w banku:tak:, tym razem ci nie odpuszcze :-DA ty bedziesz w tym czasie swiatecznym moze w mojej okolicy???
Paula mówisz ze wypompowana jestes po weekendzie:-D .....to super ze milo spedziliscie czas:tak:
Tak kochana czasami bawię sie w robienie kartek :tak:

Ja własnie wróciłam z siłki....miałam dzisiaj moje ulubione Body zone :-):-):-)......sie upociłam :eek::eek::eek:

LiLuu ;-)

KatyB i to jak :szok: ale tak pozytywnie :-D:tak::-):cool2:
Kartki przecudne, zazdroszczę zdolności :tak:
A Ty widzę ostro ćwiczysz
:shocked2: gratuluję zapału :tak:

Liluu ja mam taka sama nadzieje ze Marta przelamala zla passe :) tym bardziej ze nie ma az tak duzo staraczek napewno sie wszystkim niedlugo uda :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jak ktos chce chlopience to prosze bardzo od mariuszka :)

Dzien dobry:-D:-D:-D:-D:-D

a co ja znowu pierwsza????????????????
hej spiochy co jest

Liluu wiec wynajmujesz??????
Katy kartki sliczne ,gdzie kupujesz dodatki do nich i z jakiego papieru je robisz????
a co do skype hehe fajniusio mam nadzieje ze porozmawiamy :-D:-D

Jane a to mamuski sie dobrały patrzcie no :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia a co to za takie nagłe odwiedziny ?????moze jakis prezent mają dla Was :-):-)

Losiczko hop hop gdzie jestes????????????
Ilonka????

och chyba mała kawka na tą głowę mi dziś pomogła no zobaczymy w ciągu dnia

lece zjesc płateczki bo ssanie mam :szok:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Martuś jestem ale na chwilkę bo mam 4 swoje torebki do uszycia i czekam za babką z jej torebkami.Trochę mnie przed @ dolina dopadła bo mało mam wiary że sie udało :-( fluidki pozbierałam i dziewczęce i chłopczykowe może przydadzą sie na kiedyś tam.

Nie będę Wam tu smęciła Miłego dnia moje kochane :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry