• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczynki w rossmanie jest promocja na kosmetyki do makijażu wszystkich firm ... Chyba do środy trwa i wszystko jest -40%:-) może komus sie przyda :-) Bo mnie sie przydalo :-)

My jutro mamy teściów, więc dzis sprzątanko i obiad trzeba przygotować i takie tam, więc może mnie już dzis nie być, także na wszelki wypadek miłej nocki :-)

Wpadam przywitać się wieczornie:-)

Ada impreza się udała, ale chorowałam całą niedzielę:sorry2:

Katy he he no za gapowe się płaci;-) więc nadal papiery te co trzeba nie zrobione:-) Czytam że do gina będziesz się wybierać:-)

Kasia _es cieszę się że sie pokazałaś:-) teraz z dnia na dzień będzie lepiej:tak:

Katy - można tak powiedzieć - chrzestni bilety maja już zabukowane, termin w kościele ustalony, restauracja załatwiona (tylko ustalimy menu), ubranko..... mam, ale boję się, że może być małe. Na szczęście koleżanka wysłała mi dziś po swoim synku większe - w razie czego pokombinujemy. Od naszego ubranka spodnie na pewno będą dobre, koszula już jest opięta, więc wezmę od większego garniturku, a marynarkę... zobaczymy, która rozmiarem będzie pasowała.

Roza - na prawdę, rośnie bardzo szybko, tylko przedtem bardziej nabierał wagi, a ostatnio tylko 0,5kg, za to urósł przez miesiąc 5cm...
Moja mama kupiła garniturek na 74cm, ale na ostatnim ważeniu i mierzeniu miał 70cm, dlatego tez podejrzewam, że ubranko może być za małe. Na szczęscie koleżanka ma na 80cm, to damy radę.

Lilu nie ladnie tak:-p.............ty pod kołderką a my jeszcze na nogach:tak:
Róża tak wybieram sie bo chce żeby zobaczył mi tam czy wszystko ok i może mi wytłumaczy te coraz dłuższe cykle:eek: zanim pojde na tą laparoskopie
Katrina to będzie z Kubusia mały elegancik :-)
Joasia widzisz sama, czasami jest co czytac a czasami nie ;-)

A ja się pomału zabieram za kartki świąteczne:-):-):-)
IMG_1529.jpg

Katy kartki śliczne ;-)
A ja niestety nie śpię choć bardzo bym chciała ale dzisiaj wystawiałam pokój do wynajęcia i wiesz jak to jest ;-) Mam ludzi do soboty a ze moja sytuacja finansowa jest tragiczna muszę kogoś znaleść i jeszcze jedna para ma dziś wpaść i oglądać ok 20.30

hej dziewczynki.... ja ledwo żyję, jak zwykle zresztą:tak:
dziewczynki widzę, że mężowie mają jakąś cudowną zdolność do wkurzania... mój też to ma ;-) potrafi w minutę, dwoma słowami doprowadzić mnie do szału...

katy
super, że będziesz w PL.... musimy się tym razem spotkać!!!

malami może to tylko przejściowe i niedługo poczujesz się lepiej:)

moja mama z teściową zawarły razem front przeciwko mnie i twierdzą, że powinnam przytyć bo to mi pomoże w ciążę zajść:szok::szok: niedoczekanie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry