• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Załączniki

• 25-03-10_12-46-54_s400.jpg
    25-03-10_12-46-54_s400.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witam:)

Agnes
nam na kolki pomagały kropelki bobotic i jak już wcześniej polecałam katetery rektalne Windi , one są super na gazy i przy okazji na kupki.
U nas herbatki się nie sprawdziły bo mały nie chciał pić nic kompletnie:( Do tej pory mało pije.

Zagubiona Nadinka urocza:-):-):-):tak::tak::tak: siada już sama?

Też wstawiłam ostatnio fotki Antka z telefonu i sobie uświadomiłam,że dawno nie miał robionych zdjęć. Jak aparat się schowa i nie leży na wierzchu to już koniec,dobrze,że są telefony:tak:

Dziś miałam prosty ale pyszny obiadek. Smażone ziemniaczki w mundurkach z boczkiem i zupka mleczna z zacierkami,najadłam się ,że ciężko się ruszyć.

Viola mloda siada jeszcze jak ma za co sie podciagnac chodz juz kilka razy z pozycji pol siedzacej sie podnosi, ale za to juz coraz dluzej siedzi bez podparcia,
ja na obiadek dzis mialam ryz kurczaka na papirusie i ogoreczki kiszone

Jestem :-)

Absolutnie nie ma żadnych przeciwwskazań do rodzenia sn :-) Jak usłyszał co mi tamten koleś powiedział, to powiedział,że to jest skandaliczne,że coś takiego mi powiedział:-) I jak usłyszał, który to lekarz, to okazało się,że go zna i skomentował to słowami: " To palant jest " :-)

Pojechalismy do ikea i kupilismy komodę dla Bianki :-)

Buziaki :*

Załączniki

• DSC05943.jpg
    DSC05943.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 40
Agnes biedny Olus......w kwestii kolek niestety nie pomoge:-(.....co do ramki to kupowalalam rodzicom ale szczerze to patrzylam na cene i zeby obraz byl conajmniej wielkosci zdjecia ....co by sobie oczu nie popsuli......a firma chyba byla Technika:tak:
Paula juz kupilismy Peugeot 206 :-)
Zzagubiona ty tak sobie nie ublizaj.........ja tam nic za duzo nie widze u ciebie;-)
Truskaweczko ty łasuchu :-D
Jane to super jakos sie zgadamy:tak:....ja caly czas bede w mojej okolicy wiec napewno kiedys sie nam terminy zejda:-D
Rozia komoda piękna:-) ....jakos teraz bardzo podobaja mi sie biale rzeczy no i gratki sn
Martus różnosci do kartek kupuje w sklepieHobbycraft - The Arts & Crafts Superstore | Hobby Craft a w wiekszosci z gazetami sa dodawane takie pierdółki :tak:
Tutaj wrzucam linka do bloga kobitki ktora pieknie stroji domek swoj Pod norweskim niebem

Tutaj wrzucam linka do fajnych porad http://forum.styl.fm/gospodyni-doskonala-same-porady.t90912.htm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry