• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś tak ja już na nogach chociaż wczoraj poszliśmy spać o 1
ale teraz to wiesz jak jest raz się chce raz nie teraz siedze z kawusią i się budzę

Dziewczyny pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Liluu Hehehe ja juz drożdzoweczke wciągnełam i tak jak Ty kawke wypiłam ale taką słabą :-( bo pozniej nie wiem od czego ale zołądek boli ,wieczorem zgaga zaczyna sie pojawiac ech objawow mi sie zachciało hehehehhe
G marudzi bo z sexu nici hiiii a ja padam wieczorami na ryjek

Dziendoberek:-):-):-)

Martuś wstałam o 4 30 zrobiłam sobie mocną kawe i wystawiłam nowe torebki na allegro :-) cisza o tej godzinie jest cudowna.
Kubule nie dałam dzisiaj do szkoły bo i tak nie mają lekcji bo mają dzisiaj dzien patrona a poza tym ma katar do pasa:-(

Kochane Wy moje babeczka przywiozła mi wczoraj 12 torebek a jeszcze mam z 5 swoich do uszycia i spiesze sie bo pacynki w każdej chwili mogą przyjechać :-)

Ja juz dzisiaj 2 torebke konczę a gdzie reszta :sorry:

Pamelko ja tez jedną kreche wysikałam :-( do dupy z ty wszystkim już na żadnego testa nie sikam na bete nie idę :-(

Miłego dnia :-):-):-)

G to niech się uspokoi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo mu osobiście dokopię mój P już od 15 lipca nic a nic bo zresztą jak stwierdził że nie to nie według mnie to szacunek z jego strony

a co do objawów to wiesz lepiej ich nie mieć :-p:-p:-p ale nie każda ma tyle szczęścia

Lilu no to P jest ok :-):-):-) :-) a moj mi marudzi ,ale ja szybko do łozeczka a on gra bo co mu innego zostało...nudzi mu sie i tyle ,tak to zawsze razem jakis film albo pogralismy w cos a ja teraz padam ,no coz jakos wytrzyma :-D:-D:-D:-D

Losiczko.............ale Ty zarobiona jestes :-(,a mały zeby Ci sie bardziej nie rozłozył :sorry: usciskaj go mocno :-)

Dzień dobry dziewczynki:-)

Wczoraj padłam jak kawka :-)

Martuś Ty słońce nie pij kawy przez jakiś czas, skoro żołądek Cie boli, bo kawa może Ci go podrazniać... Ja tak miałam... Zrób sobie przerwe na kilka dni :*

losiczko no to szalejesz od rana :-) Ja tez dzis wstałam o 4.40, ale leżakowałam do 8.30 aż w koncu usnełam i niedawno mnie tel obudził :-) Zdrówka dla Kuby:*

Katy małe autko do misata jest super :-) Ja swoją żabka wszędzie się wcisnęłam :-) A skodą juz mi trudniej, ale i tak sie cieszę,że ją mamy :-)

MArtus ja do tej pory miałam komodę wielkości tak 1/3 tej komody, więc uwierz mi,że i tak jest duuużo lepiej :-) W końcu część rzeczy uda mi się pochować :-)

Miłego dnia laseczki :-) Ja tymczasem idę zrobic kawkę :-)

edith...

Liluuu KAsia nic nie pisze, a ja też nie chce jej tak glowy zawracać, więc jak do jutra się sama nie odezwie, to może wtedy do niej napisze

Ostatnia edycja:
hej ja się witam:))) żeby nie było, że cały czas olewam;-)
losiczka ty taka doświadczona ... a testa tak szybko robisz... przecież jeszcze czas i wszystko się może zdarzyć:tak:

malami no trudno takie uroki ciąży, że spać się tyle chce... chciałabym tak bezkarnie i bez wyrzutów sobie pospać:-(

ja też zaraz na kawkę śmigam i chyba coś słodkiego zapodam bo mam dzisiaj smaki:sorry2:

miłego dnia

Dziendobry.....
Melduje sie ze dzisiaj bedzie mnie mniej bo mam duzo pracy.......@ nadal nie ma....cos tylko mnie kłuje w lewym jajniku......tego mi własnie trzeba problemów przed zaplanowana laparo .......zeby mi odwolali, i zebym znów rok czekala...................:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry