• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula juz mamy jedna duza krowe...czyt audi a6 ale jest juz tak zjechane ze trzeba z nim uciekac a taki maly zgrobek do smigania po miejskich drogach :-)
Katrina bo Ilonka w swiecie robótek ręcznych :-D ma mase zamówien wiec robi i robi i robi

reklama
Katy taki malutki, zgrabniutki nadaje się idealnie do miasta i do parkowania w mieście ;-) a co do Audicy, to masz rację jak się sypie to trzeba się jej pozbyć puki nie jest za późno :tak:

Agnes - nam najbardziej pomagał na kolki Espumisan w kropelkach. Ponieważ Kuba miał ataki wieczorem, to dostawał te krople tylko raz dziennie, ale 20 kropli i można rzec, że dawały radę. Choć tak na prawdę, to dziecko po prostu musi przejść ten etap...

Katy - tak sie domyślałam, że Ilonka teraz dzierga i dzierga.

Rozia - dobre wieści po wizycie, bardzo się cieszę.

hej kochane! :) nie było mnie wieki, wiem, ale też głównie pisałam na etapie staraczkowym a potem co raz mniej, widziałam, że skasowałyście mnie z tabelki, w sumie słusznie, za mało tu bywam :) zresztą nawet na sierpniowko/wrzesniowki ostatnio brak mi czasu. Ciekawe czemu?! :D
A wpadłam tutaj bo widziałam Ilonka Twoje aukcje, boskie! napiszę do Ciebie, ale jestem zauroczona sową, czy da się ja w kolorach męskich? :D masz talent! a pamiętam, jak się tu chwaliłaś pierwszymi dziełami, gratki, cudo!

Agnes u nas też wieczorne jazdy, aż i ja spróbuję z tą biogają, bo my tylko mamy espumisan.

ViolaPop raaany ale ten Twój Antoś duży! :))

Mam nadzieję, że u Was dobrze wszystko, czasem czytam między wierszami, ale nie nadrobię wszystkiego, ściskam Was i donoszę, że u nas OK, tylko strasznie męczy Maluszka brzuszek.
ściskam

Witam z ranka:)

Obudziłam się z bólem gardła:(

Rozia komoda fajna i super,że będziesz rodziła sn:)

Katy
ma jak szukaliśmy kilka miesięcy temu samochodu to też braliśmy peugeota pod uwagę tylko że kombi bo wózek:),ale kupiliśmy seata.

Polisia
tak się cieszę,że się odezwałaś, zaglądaj do nas częściej!! chociaż na chwilkę. No Antek duży chłopak,ten czas leci jak nie wiem. A jak Twój synuś? napisz coś więcej a najlepiej wstaw zdjęcie...

Dzien dobry

Losiczko do meldunku proszę no bo chyba jak o 5 wstałaś to juz nie padłas ze zmeczenia :-)czy jednak Ci sie przysneło????

Katy thx za linki super :)) a co do autka hehe teraz wszedzie nim sie zmiescisz :-D

Liluu nawet jak mam objawy to spokojna bede dopiero wtedy gdy moj Król bedzie na moich rękach :))))

Viola a Tobie co dolega grypsko jakies???????????

u mnie pogoda okropna całą noc padało a tam lało a teraz szaro ,buro nic sie nie chce :-(

Rozia komodka super ,ale nie wiem czy i tak sie w nia zmiescisz hihihihih,a co do lekarza hehehehe to sie usmiałam idiota normalnie

Liluuu a Ty na nóżkach już ??????????????????????hehehehehe

reklama
ja sie melduje i uciekam do pracy.@ nadal nie ma test zrobiłam i negatywny,ale nie tym sie martwie,gdzie posiało moją wredotę,juz sie spóżnia 6 dzien,nigdy tak nie miałam.a jajniki nie bolą tylko dziwnie pieką:confused:,może to jakieś zapalenie,albo przeziebienie.jak jutro nie przyjdzie ide do lekarza.wieczorkiem Was nadrobię Kochane,życzę miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry