• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori napewno dalabys radę bo w wodzie idzie lekko:tak: i sa tez troszke wolniejsze wstawki na złapanie oddechu ;-) może już jest takie coś w PL????

Liluu a nie myślałaś o porodzie w wodzie????:-)

Jane w koncu jesteś:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opowiadaj jak żyjesz.....dalej w biegu????

Ja mam objawy grypy falowo:baffled: ale chyba będę żyła ale @ nadal niet :no:

Katy - hmmmmm to może jednak nie są objawy grypowe tylko ciążowe?:-p

Jane - tak patrze na twój wykres i jestesmy na identycznym etapie ...razem wypadnie nam testowanie :)

Ostatnia edycja:
Katy cały czas o tym myśle bo chyba ne chce znieczulenia ale szczerze to sie wacham pomiędzy :tak: I mylę ze jak urodziłam 2 bez znieczulenia to teraz tez dam radę No nie ?

Lori nie ma szans na ciaze:no: ani sie nie czuje ciążowo ani testy tego nie potwierdzają:no:....zresztą w tym dniu to już bym myślała o pozamacicznej.....tak że wolę dostać @ :tak:ale albo to ta prolaktyna mi miesza albo faktycznie od tych cwiczeń

Liluu jak ty nie to kto;-)

Hello Laseczki :-)
Witam wieczorową porą ze śnieżnych gór, co prawda na razie deszcz ze śniegiem, ale mam nadzieję, że zamieni się w sam śnieg
:tak:

Katrina syneczek: cud, miód i orzeszki
:tak:;-)

Ada już mu mówiłam, ale zawsze jak mu mówię, że tęsknię itp. to On mi mówi, że to z nudów…
:oo2: wiesz, że się nudzę i wymyślam sobie smuty...
A ty chyba założysz w końcu tego neta w domku, co? Bo jakoś nie wyobrażam sobie, że znikniesz z forum jak zakończysz pracę
:no::szok:

Martuś pamiętam jak martwiłaś się, że nie masz żadnych objawów…
:tak: ale widzę, że teraz rozgościły się u Ciebie na dobre ;-)

LiLuu jak mogę pomóc, to również mogę zakupić Ci coś potrzebnego w aptece i wysłać- wal śmiało
:tak::-D

Katy aaaaaaaaaaaaahahhahahha prawie się posikałam z kawału o pierogu
:-D:-D:-D:-D

Ilonko Ty cholero, wystraszyłaś mnie, że ten ban to już taki wieczny będzie
:szok: ale spoko wysyłaj dalej linki, najwyżej będziemy pisały petycję do admina, a jak nas zacznie też banowic to będziemy zakładały w kółko nowe profile, a jak to nie pomoże to założymy własne forum hahaha :-D i będą nas mogli cmoknąć w …. pępuszki :-p konkurencję będą mieli nie byle jaką :cool2:

Valkyrie zdrówka dla Krzysia
:-) tak w ogóle Krzysie to fajne chłopaki są :-p:laugh2:

Pamela
co za cudowna wiadomość
:tak: aż chce się żyć :-) widzisz, teraz tylko czekać na swoją kolej Kochana :tak:

katy już troszkę lepiej u mnie z czasem:tak: choć dalej grafik napięty go granic możliwości
jutro idę na andrzejkową pidżamę party do mojej przyjaciółki:-)

lori no idziemy równo ale mnie pewnie wcześniej zaleje a ty dopiero będziesz testować bo ja dalej ta fl taką krótką mam...

film oglądam:tak:

wiecie - ja miałam możliwość dostać każde znieczulenie jakie bym chciała, ale zdaję sobie sprawę, że to nie jest bez znaczenia dla dziecka, nie mówiąc juz o tym, że znieczulenie potrafi wstrzymać akcję porodową, dlatego i co prawda zdecydowałam sie na jakiś zastrzyk, ale.... żałuję, bo zaczął działać juz po wszystkim, bo szybko się uwinęłam z tym rodzeniem (nie ma to jak dobra współpraca - tym razem z synusiem), córcia średnio współpracowała - tzn. jak juz ja rodziłam to poszło migiem, bo oxytocyna daje kopa, ale bez tego.... dziecko nie chciało się zdecydować na opuszczenie mojego brzuszka.

Liluu - na najbliższej wizycie podpytaj położna co by doradzała i wtedy podejmij decyzję.

reklama
Witam

Znowu mnie troszkę nie było bo czasu brak,a co będzie jak pójdę do pracy.....echhhhhh Dostałam wielką dynię i musiałam ją przerobić na jedzonko dla Antosia,ale jak zje to co mam zamrożone dla niego to przestaje mu oddzielnie gotować,będzie jadł to co my.
Poza tym walczę z przeziębieniem,mam nadzieję,że Antek się nie zarazi.

Joanna gratuluję bardzo i spokojnej ciąży życzę:)
Katrina ja też się zastanawiam kiedy te pół roku zleciało......:szok:

Czapka od Ilonki śliczna jak będę miała chwilkę wstawię fotki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry