• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello:)

kurcze chyba przedawkowałam komputer bo strasznie bolą mnie oczy :baffled:

Ada - ty to nas kobieto trzymasz w niepewno:rofl2: to juz lepiej jutro rano testuj niż wieczorem, test i tak zużyjesz a wynik pewniejszy ;-) ... no ale nie żebym cie namawiała :-p:-p:-p

Pamela - dzięki za tą "historię" bo na prawdę daje nadzieje że jeszcze się nam wszystkim kiedyś uda :-)

Ilonka - dobrze że już cię odblokowali i fajnie mimo wszystko że wpadły zlecenia :)

Katy - jestem bardzo ciekawa twoich karteczek świątecznych :-)

wiedze ze tematy poporodowe to ja już niestety niewiele pamiętam :sorry2:

reklama
Valky to faktycznie dziwnie z tym plamieniem, a nie masz jak pójść do gina??? Zdrówka dla Krzysia;-)
Liluu mialam robione i bylo ok ale to bylo rok temu a cykle wydluzaja mi sie od jakis 3 miesiecy.....wiec moze cos jest na rzeczy:confused:
Agnes no wlasnie jeden miesiac ok, a u mnie od 3 miesiecy coraz dluzsze ale ten to juz przesada......:-(....kochana miesiac po porodzie jesteś a już masz wage sprzed ciąży:szok:;-)
Az dziw bierze ze dla takiego przystojniaka tak ciezko chrzestna znalesc.......jak by co to ja nie odmówię:-D
Pamelcia jaka piekne zakonczenie tej trudnej drogi :tak::tak::tak:
Joasia niech cie m gąbkami obłoży........................sorki ale tak mi się nasuneło :-D:-D:-D:-D:-D
Lori zapusc sobie kropelki do oczu moze pomogą:tak:.....a karteczki może jakieś jutro zrobie........zobacze jak sie bede czuć

Katy- a nie pomyslalam o tym :-) .musze M podrzucic pomysl..bo on juz sie smial ze jak tak bede sie przewracac i obijac to bede miala zakaz wychodzenia bo go ludzie o bicie zony oskarza :-) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry