• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ten styl :)
22667134_1.jpg374197.jpg

Witajcie

Podczytuję was prawie od poczatku, nawet na początku trochę z wami pisałam, nie udzielam się bo się nie staram, ale z przyzwyczajenia was czytam. Szkoda, że zrobiłyście z tego forum taką tajemnicę i piszecie na grupie, bo odkąd Lilu poszla do szpitala rodzić co chwię zaglądam w nadziei na jakieś info.
Ostatnio Lori napisała, że nie każdy się udziela i niektórzy tylko czytają, bo się o was martwią i są ciekawi czy wszystko u Was ok (własnie tak jest w moim przypadku)
Liluu fajnie, że wróciłaś, mam nadzieję, że u Ciebie i maleństwa wszystko wporządku. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Nika30 widzisz to miejsce to taka wirtualna rodzina że tak to ujmę a żeby to miało sens to każda daje coś z siebie i nie fajnie jest jak się ktoś zza krzaków czai że tak to ujmę albo sie jest albo nie. Nie chodzi o to żeby pisać dziennie po 1000 postów itp ale nie być anonimowym ot co nikt nie chce być tylko obiektem zaspakajania czyjejś ciekawości to chyba zrozumiałe - mam nadzieję ze niogo nie uraziłam po prostu tak uważam

LiLuu hej mamusiu nasza kochana :* już lecę na G oglądać kruszynkę :-)

Sylwia no fajna kareta
:tak::-)

Nika no to może warto było zacząć się udzielać? :-p

edit.: aha no i zapomniałam dodać, że ja jakoś specjalnie też się nie staram (co ma być to będzie) a jednak postanowiłam się udzielać, a nie zostać przyczajonym smokiem, czy ukrytym tygrysem :ninja2::-D A to dlatego iż nie chciałam aby to dziewczyny tylko dawały coś z siebie na tym forum...
i warto było :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i chwała Ci za to heheheh tym sposobem zaliczysz wpadkę :) ja tez się póki co nie staram jako tako a przygarnęły i pokochały mnie te bestie i to z wzajemnością.... a odejść też chciałam ale nie umiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry