Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
babeczki z gustem z Was :-) nie żebym kiedykolwiek miała jakieś wątpliwości, ale teraz musiałam to stwierdzenie ujawnić publicznie 
:-)
ja mialam kiedys inny wozek tez byl fajny ale za to ciezki ze szok a ten sie rozbiera do czesci pierwszych no i ladny jest wg mnie i dziekuje za opinie ;p
taki mialam
,wczoraj miałam seans filmowy z koleżanką,objadłam sie słodyczy
,popijałam ukochane malibu z colą,mam urlopik jeszcze do niedzieli to zaszalałam! tylko kto to potem zrzuci za mnie?? dziewczynki mam pytanie,otóż siostra załatwiła mi luteinę,wczoraj przyszła pocztą,chciałabym sprbować w tym cyklu,ale nie wiem czy mam ją brać już czy dopiero po owulce? Katarzyna Porębiak witamy serdecznie, dołączam sie do moich dziewczynek z prośbą o parę słówek o sobie.sylwia wózeczek przecudny!agnes to dużo zdrówka dla Olusia!!! Martuś jak wizyta???Dziama,Paula jak ładnie napisałyście o naszym forum,Kochane moje dziewczynki!zgadzam sie z Wami w 100%!!! lecę oglądać cudeńko Liluu na g.

fotka na grupie