• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada no jak mogłaś nie czytać o nas :szok::szok::szok::szok::szok::szok: hahaha żartuję oczywiście :rofl2::rofl2::rofl2: odpuszczam Ci grzechy :nerd::cool: :-D

Kochana, masz wątpliwości i zastanawiasz się jak to będzie?? Dobrze będzie !!!!! :-) :* Zdrówka dla Julki :tak:

reklama
podpisuję tutaj listę ^^... na grupie też podpisałam, tyle że jak zauważyłam... posty z grupy nie wliczają się do całkowitej sumy wysłanych przeze mnie postów.... niesprawiedliwe:szok:...
kurna... tak myślałam, że coś mi się ta liczba za mała wydaje!

Katarzyno witaj! ja mieszkam w Niemczech więc Ci wiele nie podpowiem... w polsce nie mieliśmy z mężem odwagi starać się o kolejne dziecko... nie było dla nas wystarczająco dobrych warunków.

Valkyrie no uważaj, bo za niedługo będziesz uważana za nowicjusza :-D;-) a tak swoją drogą, to strasznie sępią z tym naliczaniem postów, co nie ? :-p:laugh2:

Martus no to trzymam kciuki :)
Zobacz załącznik 527571kolorek dokladnie taki
truskaffka twoj wozeczek tez jest fajny :)

śliczny kolorek, miałam podobny dla młodego i aż mi wspomnienia wróciły :sorry2:

Witam
Kiedyś bywałam na forach BB ale jak tu niektóre z was piszą umarło to śmiercią naturalną. Przejrzałam te wszystkie wątki i postanowiłam napisać właśnie tu u was. Jestem mamą siedzącą w domku z 21 miesięcznym synkiem. Zastanawiamy się z mężem nad drugim dzieckiem ale dla mnie jest to ciężka decyzja. Ja ta sytuacja wygląda u was ? Proszę podzielcie się swoim zdaniem. Pozdrawiam
to wszystko zalezy od waszej sytuacji, jesli finansowo spoko to ja bym się starała. Za jednym arzem machniecie i z glowy będa pieluchy. Kiedys będą się fajnei razem bawić

hej witam i ja. jade z Olkiem do lekarza bo w nocy kiepsko spał męczył go kaszel i w nosku mu charczy. goraczki niby nie ma ale chce aby go lekarz zobaczył

oby katarek mu szybko przeszedł

Hej kochane :-D:-D:-D:-D fotka na grupie :-D:-D

a z opisu miałam dzis genetyczne i wsio ok :D ciaza z usg wychodzi na 12 tydz i 1 d :-) ale maluch fikołki brykał hehehehe az sie popłakałam no i fotki w 3d nie chciał sobie zrobic bo jak chciała ja uwiecznic to rece na buzke zakładał hihi wstydzioch
dupka dalej brac jak brzuch pobolewa i L4 dalej i odpoczywac noi waze 53 kg wiec od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg czyli wczesniej wiecej mi weszło ,po wizycie oczywiscie zakupiłam bodziaki uniwersalne co prawda ale nie mogłam sie powstrzymac no i teraz musze cos zjesc :tak::-D:tak::-D:tak:

strasznie sie ciesze! ... prawie łzy w oczach miałam :rofl2: ... takie pozytywne wieści dają mi dużo nadziei, mi tez sie musi kiedys udać :-)

no nieźle się wyrobiłaś! takie ślicznosci że jak mi się uda to też coś chętnie zamówie:-):-):-) ... a pamiętam jak się dopiero rozkręcałaś :-p

Nie czytałam nic o Was oprócz tego że Lily wkońcu po tej stronie gratuluję tak cię cieszę :)

Kasiu es śliczne małe skarby :)

Martuś :*:*

Kochane tęsknie za Wami ale niestety Julkę mam chorą więc nic z wychodzenia z domu :( oprócz tego mi plecy doskwierają i trochę mnie wątpliwości dopadły jak to wszystko się potoczy...... ale ogólnie ok jest, trzymam kciuki i ściskam gorąco wszystkie z Was i każdą z osobną :* :* :*

wszystko się jakoś poukłada, nie zamartwiaj się bo i tak musi być dobrze :tak:

paula no dokładnie... wkurzające to jest bo jak tak patrzę na tą liczbę postów to sobie myślę... kurna ja tak mało tu piszę?
co tam u Was? jak plany rocznicowe??? :-)

Paula - szkoda że się nei uda razem , ale my też jakoś chucznie rocznic nei obchodzimy, ale przynajmniej do kina staram się go wyciągnąć :-D

Malami
- no może jutro się pokusze bo juz tak bardzo bym chciała II kreseczki zobaczyć, chociaż wiem że dla mne to akurat nei sztuka zajść tylko sztuką jest utrzymać :-( ale twoja fikająca fasolka dała mi dużo pozytywnej nadziei. Lece na grupe zobaczyć fotke :-)

Lori wiec kciukasy za + :-):-):-):-):-),kurcze w twoim przypadku to naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje ,mi jak tylko dowiedziałam sie o ciazy ginka zwiekszyła dupka 3x1...i nadal go biore ale 2x1 jeszcze z 3 tyg :/,oby tym razem sie udało do samego końca :-D:-D

no i dla wszystkich rozdaję dziś
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Lori no My pewnie gdzieś byśmy się wybrali w ten dzień, ale nie da rady ze względu na km jakie nas dzielą, zwłaszcza, że rocznica wypada jeszcze w środku tygodnia, bo gdyby w weekend to pewnie byśmy coś pokombinowali :tak: no, ale co zrobić- nadrobimy jak się spotkamy :-)
A ja też czekam na Twoje II :tak: pozwoliłam sobie "wkraść" się na Twoje enpr :zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie jesteś zła?

edit.:
Martuś
ja zachłannie zbieram fluidki, a co
:laugh2: dziękuję :*
Mi obojętne, czy XX czy XY więc zabiorę te, które zostaną
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry