• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam
martus gratuluje, maluszek booooski, az mi sie chce znow byc w ciazy hihihihi, rosnijcie zdrowo , wstaw jeszcze zdjecie brzuszka

ja podczytuje troszke ale ciezko mi pisac - wiec przepraszam kotenienki moje slodkie
dziama akurat teraz wlasnie ciagle produkuje nie
bede zasmiecac grupy bo tam teraz sa piekne dzieciaczki wiec moze tu mi sie uda wstawic fotku , tabelka tez zaniedbana bo jie mam jak jej wkleic itd takze za to tez przepraszam bardzo
jestem z wami serduchem i ciagle podczytuje , takze nie myslcie ze zapomnialam owas ..

reklama
Zdjęcie1583.jpg Zdjęcie1588.jpg Zdjęcie1580.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1584.jpg
    Zdjęcie1584.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 49
Witam w pochmurny i wieeeeetrzny dzień :szok: łepek chce urwać- tak wieje :angry:

Sylwia ten drugi też OK, ale masz rację- wygoda na pierwszym miejscu, a że teraz wygoda może spokojnie iść z fajnym wyglądem, to już w ogóle bajka
:tak:

Agnes daj znać co lekarz powie…
:tak: Zdrówka dla małego przystojniaka :*

Pamela :* Kurcze, miałam dzisiaj nockę i miała u nas imprezę pewna grupa i była tam tak podobna kobieta do Ciebie, że nawet przez chwilę pomyślałam, że to Ty
:zawstydzona/y: i co najlepsze- ma chłopaka we Włoszech- włocha :tak: więc byłam blisko z rejonem ;-)

Dziama
spędziliśmy go we czwórkę, tzn. My + moi rodzice, bo K tata musiał iść do pracy…
:-( Ale było bardzo miło- jak zawsze :-p Także „swatowanie” jeszcze przed nami :laugh2::tak:

Martuś wiedziałaaaaam, że z fasolinką wszystko OK i rośnie sobie zdrowo
:cool2: A teraz lecę Ją/Jego pooglądać :-D

Ilonko
no to ile to roboty? Bierzcie się za córeczkę
:-D:-D:-D:rofl2:
A Twoich szydełkowych cudości nawet nie komentuję, bo już brak mi słów
:tak:

Ilonko... na zyczenie następna focia na Grupie ;)))))

Viola normalnie tak sie ciesze ze az sie boje
kurcze jakie to fajne uczucie :DDDDDD
długo robiła to usg i juz zaczełam sie martwic ze cos nie tak ale powiedziała ze spokojnie powoli bo wszystko ok tylko maluch tak fika :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nie czytałam nic o Was oprócz tego że Lily wkońcu po tej stronie gratuluję tak cię cieszę :)

Kasiu es śliczne małe skarby :)

Martuś :*:*

Kochane tęsknie za Wami ale niestety Julkę mam chorą więc nic z wychodzenia z domu :( oprócz tego mi plecy doskwierają i trochę mnie wątpliwości dopadły jak to wszystko się potoczy...... ale ogólnie ok jest, trzymam kciuki i ściskam gorąco wszystkie z Was i każdą z osobną :* :* :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry