• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jestem i ja po długiej nieobecnosci

Dziama masz rcję:tak: Paulus i Ty też ;P

kurcze długo mnie nie było i nie wiem o co kaman tylko Lilu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
od dzis bede nadrabiac,goscie pojechali a ja dzis spie wreszcie normalnie w swoim łózeczku

jutro wizyta na 8 rano :szok::szok::szok: oczywiscie panika

reklama
sylwia fajny wózek, też zastanawiałam się nad TAKO przy Krzysiaku... ale wygrał JEDO Bartatina... byłam bardzo zasdowolona! Wasza fura super jest, trójkołowiec - dla odważnych :-)

dziamuś święte słowa powiadasz... ja już miałam raz przygodę z forum, ciężko mi było powrócić bo ciągle boję się, że się w Was zakocham a potem zaniedbam i miłość ta umrze smiercią naturalną :cool2:... ale jak na razie jest dobrze!

liluu witajcie słońca kochane!!! oby teraz było coraz lepiej i łatwiej!!!

paula a Tobie to ja wpadki życzę i tyle:-p... trafiłaś tu bo najwyraźniej najwyższy czas na dzidzię :tak:

martuś dobrze, że możesz trochę odpocząć... nareszcie! cieżarnej się należy chwila spokoju... trzymam kciuki za jutro!!!:-D

hejka

powiem wam że wróciliśmy do normalności, przedszkole...praca...wstawanie o 7:30 i dramat jest:-D rano to normalnie jakby mnie ktoś młotkiem walnął, taka rozgarnięta jestem:-D
oczywiście w nocy spać się nie chce...:dry:

wróciłam z pracy, chłopaki nakarmiły mnie, teraz jeden szafkę dla córci kończy, a drugi wędruje do łazienki...
ja ..jak przystało na brzuchatkę...byczę się :p

co tu wiele gadać...podzielam zdanie forumowej rodzinki ;)

Lilu jak super że w domu już jesteście :D
Małami toż to oczywista oczywistość że wpadniesz do nas jutro w skowronkach i przekażesz cudne wieści ;)
Sylwia super wózek :) jaki będziesz miała kolorek?
my podobnego szukaliśmy-żeby miał skrętne koła, gondolkę + spacerówkę, taki zgrabny miejski ;) zdecydowaliśmy się na taki zakup :) też używany :)

Ostatnia edycja:
wpadam i ja wieczorową porą. Olek śpi od godzinki ja ogarnęłam chatę i mam dla was chwilkę. przepraszam że mnie mało ale w dzień Oluś strasznie marudny i nie daje mamie możliwości siedzenia w necie. jak już zaśnie to ja za obiad i domowe obowiązki się zabieram. więc póki co będę wieczorkami wpadać

truskaffka fany wózio. będzie miała Amelka super brykę

sylwia twój wózek też fajny my też mamy Tako tylko model Laret i póki co nie narzekam

małami to melduj zaraz po wizycie co i jak. chociaż wiadomo że same dobre wieści będą

zgadzam się z paulą i dziamą co do naszego forum. nie musisz się starać aby z nami pisać a takie czytanie z ukrycia ok jak ci to pasuje to czytaj ale uwagi ze robimy tajemnice to już lekka przesada. po prostu pewne rzeczy moze znać tylko "rodzinka" a nie szukający sensacji podglądacze

Martus no to trzymam kciuki :)
1111.jpgkolorek dokladnie taki
truskaffka twoj wozeczek tez jest fajny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry