Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... będzie wszystko w porządku!!!
...?
Lori wiec kciukasy za + :-):-):-):-):-),kurcze w twoim przypadku to naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje ,mi jak tylko dowiedziałam sie o ciazy ginka zwiekszyła dupka 3x1...i nadal go biore ale 2x1 jeszcze z 3 tyg :/,oby tym razem sie udało do samego końca
no i dla wszystkich rozdaję dziś
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lori no My pewnie gdzieś byśmy się wybrali w ten dzień, ale nie da rady ze względu na km jakie nas dzielą, zwłaszcza, że rocznica wypada jeszcze w środku tygodnia, bo gdyby w weekend to pewnie byśmy coś pokombinowalino, ale co zrobić- nadrobimy jak się spotkamy :-)
A ja też czekam na Twoje IIpozwoliłam sobie "wkraść" się na Twoje enpr
mam nadzieję, że nie jesteś zła?
edit.:
Martuś ja zachłannie zbieram fluidki, a codziękuję :*
Mi obojętne, czy XX czy XY więc zabiorę te, które zostaną ;-)

Lori spodnie z h&m :-) jedyne dobrena zimowe dni a jak cieplej bedzie to jakies geterki a ostatnio tez w h&m była a nawet i jeszcze jest wyprzedaz spodni z lata i wiosny wiec w super cenie mozna kupis cos fajnego
i ja dzis wychaczyłam po 30 zł fajne tuniki
![]()
chyba przez cały dzień, czy wieczór
bo byłby to pierwszy kwiatek, czy bukiet od Niego