• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marysiu no pewnie, że tak :tak:
Ja twierdziłam, że skoro na święta nie było śniegu, to już w ogóle nie musi padać :-D ale jak dzisiaj tak fajnie przybieliło, to aż miło się na serduchu zrobiło ;-)

witam i ja poniedziałkowo.a ja Wam zazdroszczę śniegu!!! u mnie szaraweczka,słonce sie wychyla zza rogu...a ja marzę o śnieżnej bieli chociaż jeden dzien!niestety tutaj gdzie mieszkam nie pada,rok temu posypało lekko pół dnia i tyle,w tym roku zero.trzeba wyżej w góry jechać...

reklama
dzień doberek :) równiez witam się u progu nowego tyg i melduję że u mnie pogoda wręcz idealna jak na zimę. Wczoraj przysypało a dziś lekki mrozik więc nie ma ciapy - tak lubię :)

U mnie 12 dc i nadal czerwono.... podobnie miałam w lipcu ale wtedy to myślałam że przemęczenie i upały no ale mam powtórkę z rozrywki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Mam nadzieje że w tym marcu przebadają postawią diagnozę i będzie luzik:) Takie marzenie to maj2013 ślub sierpień zafasolkowanie a maj2014 rodzenie :) marzenia są niekaralne.

co u was jak po weekendzie? i jak nasze chorowitki????? masakra jest wszyscy wokół chorzy- ja zapobiegawczo biorę cosik żeby mnie nie rozłożyło

edit. i zapomniałam o najważniejszym Lori bardzo sie cieszę i zaciskam z całych sił kciuki o happy end :) poczecie w takim czasie to musi być dobrze :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry