• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam , witam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Boze ja mam dość tego kompa juz .......... rano kaput a teraz działa:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Lece na grupę bo widzę ze tutaj cichutko a na grupie pewnie wrze hihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chciałam pochwalić mojego najcudowniejszego synunia :-D:-D:-D:-D pobił rekord spał od 20 do 4 a jak wstał to sobie zaczął gadać i śpiewać .... dałam flaszkę i poszedł spać :-D:-D:-D:-D:-D nawet w nocy nie potrafi płakać haha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie duma mamusi jest Pawcio :-)

Rozia a TY jak sie czujesz ????????????? Kiedy mała wychodzi ???????:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Kurcze jutro wieczorem to tabelki pouzupełniam , jak mi komp na to pozwoli oczywiście :angry::angry::angry::angry::angry:

Jutro mam sporo spraw do załatwienia wiec bardzo mile są widziane kciuki......... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka kobitki:-):-):-) na poczatek najwazniejsze bo wczoraj zapomnialam
Lori Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! I oby tym razem juz bylo wszystko ok

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Faktycznie cichutko tu:shocked2:..........Ilonka ten Papi to chyba nagroda za wszystkie cierpienia przed jego poczeciem:tak:
Dziama moze cie nie dopadnie chorubsko;-) jak cos bierzesz ale faktycznie choroby szaleja na calego
Pamela ja jestem z lutego ;-)
Lilu jak tam malenka???;-)
Losiczko ile ci jeszcze zostalo tych pacyneK???? ;-)
Martusia zdrowka zycze...........odganiam chorobska.....a kysz....a kysz.....;-)

Ja jutro mam wolne bo myslalam ze mam na laparo na 8 rano a znalazlam papier i pisze ze na 15.30 :dry:

reklama
Witaj Katy :tak:

My właśnie po kąpieli która malutka uwielbia :)
dzisiaj miała troszkę gorszy dzień ale nie bylo tragicznie zobaczymy nocke.

poza tym jesteśmy juz po dwóch wizytach położnej i kruszynka rośnie jak na drożdżach ważyła wczoraj 4kg ;)
I tak codziennie zycie toczy sie w koło naszej księżniczki

a co u ciebie?? No i kciuki oczywiście trzymam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry