• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i ja.

u nas katarek już mniejszy i w ogóle Olek już radosny jak dawniej. ostatnia nockę miał super. spał od 21 do 1.30 szybkie karmienie 10 min i dalej do 5.15. Wtedy musieliśmy troszkę go pomęczyć Fridą ale dzielnie to zniósł zjadł i dalej spał do 9 :szok::szok: ja chce wiecej takich nocek. no i w dzień miał 2 drzemki jedną 3 a drugą 2 godzinną. śpioch się z niego zrobił. zobaczymy jak dzisiaj. póki co od godziny już niunia

katy cieszę się że jesteś z nami znowu. jak pobyt w PL? no i kciuki za jutro

liluu no to malutka wam rośnie. nasz Olek też uwielbia kąpiel. jeszcze nigdy nie płakał jak był w wannie.

ilonka jak znjdziesz czas to poproszę tabelkę bo dawno nie było. no a Pawełek to widzę aniołek

jutro czeka mnie troszkę pracy w domu, mąż ma wolne a jak muszę poprasować stertę prania. w środę mamy kolędę. jak ja tego nie lubię, ale wykorzystam okazję i załatwię chrzciny Olka na 3 lutego.

pozdrowionka i do jutra

reklama
Lilu no to macie teraz swoje male szczescie:tak: i to jakie glodne :-Dno ale niech slicznotka je i rosnie zdrowo:tak: ......a jak tam P;-)???? Przejęty???

Agnes widze ze Olus pomalutku daje ci odsapnąć :tak:...........a jaki jest....bawi sie juz??? Zaczepia??? :-)
---------------------------------------------------------------------

Mój pobyt w Pl zlecial szybko i poza spedzaniem czasu miedzy jednym i drugim domem nie robilam wlasciwie nic innego:baffled:.........no....bylam na weselu :tak:
Tato czuje sie raz dobrze raz zle i tak naprawde nic sie nie zmienilo:no:......co jakis czas musi dodtawac krew bo jej ubywa systematycznie......wlasnie ma isc do szpitala gdzies kolo piatku . co do brata to napisze jutro na g:-(

Hello :-)

Witam jeszcze poniedziałkowo
;-)
U mnie pogoda fajna! Co prawda słońce nie świeciło, ale jest bialutko i mrozik, także mmmm
:tak:

Ilonka
jak ja bym chciała takiego grzecznego synunia jak Twój
:-D
Kciuki oczywiście będę trzymała
:tak:

Katy
miło Cię widzieć po długiej przerwie :*
;-)

Ilonko a dziękuję, nie narzekam :-) Bianka siedzi w brzuchu i póki co nie zanosi się na wyjście także grzeczne dziecko słucha mamusi :-) Mam tylko nadzieję,że nie skończy sie wywoływaniem w końcu... Ale myslę,że przekonałam ją,żeby wytrzymała do 21,żebysmy miały tą samą datę urodzin ;-)

Katy a jak po weselu?? Wyszalałaś się ?? No i oczywiście &&&&&&&&&&&&& Za jutrzejszy dzień :-)

Liluu a jak P i jego problemy zdrowotne?? Bo księżniczka widzę rosnie i pięknie się rozwija :-)

Paula Ty jakaś inna jesteś :-) Żeby zimę lubić :szok: No ja tego nie rozumiem :-) Ja tam wolę słoneczko :-)

agnes widzę,że Olek idzie powoli w ślady Pawcia ilonki :-)

Ja mało ostatnio jestem, ale cały czas cos trzeba jechać załatwić, kupić i takie tam... Niech to się jak naszybciej skończy, bo juz dość mam... A jeszcze koloru ścian nie wybrałam.... No oprócz pokoju małej :-) Jakieś sugestie ??:-) Aneks kuchenny jest szaro ( dokładnie to srebrzysto) biały... i nie wiem jaki dac kolor na ściany na salon...A musze powoli się decydować, bo w weekend siostra chce wejść malować...

Paula ;-)zazdroszcze ci tego sniegu:tak:.....jak ja bylam w Pl to mialam plany na kulig pójsc a tu dupa.....sniegu jak pies naplakał:zawstydzona/y:
Rozia na weselu bylismy do 3 i zmarzlam jak piernik bo ogrzewanie nie działało :no: plaszcz to sciagłam o 6.30 a wesele zaczelo sie o 1szej :-D
Taka bylam zmarznieta ze nawet na kieliszek wina nie mialam ochote wiec postanowilam byc kierowca:baffled:
Co do koloru to w sumie do popielu, czy srebrnego praktycznie kazdy bedzie oki ......zielen, czerwien, fiolet.......żółty też by fajnie wyglądał :tak:

Rozia nie ukrywam, że bardziej lubię lato, ale zima ma swój urok, zwłaszcza kiedy jest piękna, biała i mroźna :tak::-)

Mój K w salonie ma 2 ściany- ciemny brąz i 2 taki jakby kawa z duuużą ilością mleka… beżowy? Tylko nie wiem, czy lubicie taką tonację
:confused: Jeżeli tak, to polecam :tak: mimo iż nie byłam przekonana do tych kolorów to teraz bardzo mi się podoba takie zestawienie :-p

Katy u mnie jeszcze w sobotę nie było śniegu, wczoraj napadało
:-) Zapraszam w takim razie! :tak::-)

Dzien doberek

Katy jak super ze jestes ,ale tak naprawde to lanie powinnas dostac!!!!! czy twoj angielski number phone nie działął w pl???grrrr a ja sie tak martwiłam a ona nic nie odpisała :-(:-(:-(

Rozia no to teraz masz szał ciał hiii ale zebyscie tylko ze wszystkim zdażyli :-D:-D:-D:-D

Liluu ale fajnie ze malusia tak szybko rośnie ,ani sie nie obejrzycie a niedługo sama po domu bedzie biegała :-D

Losiczko jak mały lepiej ???przeszło choróbsko???? no i Ty jak z tym szurankiem ?????;-):-):-D:happy2:

ja juz bym chciała czuc jak bobasek sie rusza :-(bo tak to cały czas sie martwie,a to brzuch mnie od wczoraj boli i krzyż ....juz sama nie wiem

Ilonko ale ja bym chciała takiego grzecznego Papiego :-D:-D:-D:-D

i dane do tabelki ........wizyta 1.02 8 .00 rano ,no i przeczucie ze siusiorek bedzie :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry