• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama

NASZE MAŁE
K
SIĘŻNICZKI

b6dffb6b80aa4795015634d135ec60b0.gif

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]imię dziecka [/TD]
[TD]zdjęcie
kruszynki
[/TD]
[TD]data narodzin i godzina dziecka
[/TD]
[TD]waga i wzrost dziecka [/TD]
[TD]Urodziny mamusiek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]marysia77[/TD]
[TD]Anetka [/TD]
[TD]Zobacz załącznik 533938[/TD]
[TD]19.08.2012r
godz.8:30
CC[/TD]
[TD]3.100kg, 54cm [/TD]
[TD]26.05.1978r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]axarai[/TD]
[TD]Adusia [/TD]
[TD]Zobacz załącznik 528900[/TD]
[TD]11.09.2012r
godz.9:43
CC[/TD]
[TD]3.480kg,50cm[/TD]
[TD]30.12.1972r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kasia[/TD]
[TD]Alicja
i
Hania
[/TD]
[TD]Zobacz załącznik 528905[/TD]
[TD]14.11.2012r
godz. 11;45

CC[/TD]
[TD]1.450kg
2.120kg
[/TD]
[TD]28.03.1982r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Liluu[/TD]
[TD]Lily [/TD]
[TD]Zobacz załącznik 528908[/TD]
[TD]01.01.2013r
godz.1:06

SN[/TD]
[TD]3,855 kg[/TD]
[TD]15.02.1977r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rozia [/TD]
[TD]Bianka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]21.01.1985r[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ostatnia edycja:
NO i teraz tak laski........ muszę podzielić tabelkę dzieciaczków ...
wiec chyba podzielę Ją na chłopczyki i dziewczynki ... bo tak bedzie najlepiej

i sie zastanawiam co z Karoliną zagubioną i resztą co odeszła .. a raczej co nie mają juz zamiaru sie udzielać tutaj !!!!!!!
Kurcze nie wiem.......usunąć z tabelki ??????????

witam,jestem nowa i postanowiłam do was dołaczyc:)mam jednego bąbla,w marcu skonczy 3latka,i teraz postanowilismy z męzem starac sie o drugie,byłam w szoku ze udalo sie od razu,gdyz z pierwszym staralismy sie 1,5roku ,zrobiłam test i pozytywny,poszlam do lekarza 8tydz,byłam taka szcześliwa do momentu gdy w 10tyg.dowiedziałam sie ze serduszko mojego malenstwa niebije:( dostałam tabletki na poronienie i odczekam swoje i dalej próbujemy,chociaz powiem ze troszke sie boje,ale widze ze podtrzymujecie na duchu:):-)

KONIEC!!!!! zastrzyków:)

Byliśmy u kontroli. jeszcze mamy brać syropki i w piątek jeszcze raz do kontroli ,żeby sprawdzić czy na pewno wszystko ok. Prawdopodobnie panuje bezobjawowe zapalenie płuc u dzieci i lekarz chce być pewny,że wyleczył Antka do końca.

Ilonka jeszcze Domiska Piotrusia urodziła a tabelkę podziel jak uważasz jak zrobisz to i tak będzie dobrze.

Ada
wracaj szybko do zdrówka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roszpunka jak Hobbit się podobał? My idziemy jutro wcześniej nie wypaliło,bo Antoś się rozchorował.

Violu super , niech Antos dochodzi do pełnego zdrówka :-D

domiska ...... no tak ale ona w cale sie nie udziela, wpadła przez ostatnie pare miesiecy tylko pare razy , ona tutaj pisała ze urodziła ??????????????????????????

sylwia niech stoi i czeka na posiadacza tej fury :-D:-D:-D:-D:-D

zaraz napisze na grupie ..........:-p

hej kochane ja tak z doskoku wpadam po radę do was. kiedy zaczęłyście wprowadzać dzieciaczkom coś innego do jedzenia. bo ja pomału chciałabym Olka uczyć nowych smaków a nie wiem czy nie za wcześniej i jak się za to zabrać.

wyczytałam że jak karmię piersią to powinnam zacząć od wprowadzenia glutenu ale to w piątym miesiącu a dopiero później jabłuszko, zupki i inne warzywka. mam mentlik w głowie. i jak ten gluten wprowadzić? kaszkę ale ile i w jakiej postaci. dodać do mleka czy jak?

potem wpadne na dłużej bo lece kąpać młodego

hey dziewczynki! melduję się...

ada wracaj do zdrowia!!!
katy witaj!!!
ilonko ja napisałam na grupie o moim zdaniu, choć właściwie to go w ogóle nie wyraziłam :zawstydzona/y:

buziaki Wam przesyłam ale spadam bo normalnie nie umiem usiedzieć... pogoda mnie wykańcza - ciemno i ponuro cały dzień...paula prześlij tutaj też trochę tego mrozu Twojego...

reklama
Hejo :-)

Losiczko - przykro mi że z ciocią gorzej

Agnes - z tym furczeniem jeszcze troche może go pomęczyć, od fridy do wyciągania jest jeszcze mocniejszy katarek. Zrób małemu inhalacje, nawet chociaż ręcznik z kropelkami na kaloryferze.

Ilonka - ja mam wizyte 18.01 a termin porodu na 16.09.2013.

ViolaPop
- suuuuuuuper że koniec z zastrzykami :tak:

Katy - bardzo dziękuję za gratulacje i za pamieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry