• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam

zyczę udanego i miłego dnia;-) pogoda cudna także dzien napewno bedzie dla każdej z Was udany- mam nadzieje :-) :-D :-D :-D :-D

Roza kciuki nadal zaciśniete bo póki nie ma małpy jest nadzieja :-)

images.jpg

reklama
Dzięki dziewczyny:-)

no jakoś się nie martwię, za parę dni znowu test zrobię i zobacze jak wynik badania:-)

najwyżej @ dostanę he he. Sama już nie wiem ale chyba nici bo żadnych objawów nie mam,tylko brzuch ćmi:-(

Witajcie wybaczcie ze dopiero dzis pisze ale malego dopadla w weekend taka biegunka i bol gardla ze zapakowalismy go w papmpersy bo nier dawalismy rady - wczoraj po lekach wszystko wraca do normy.
LOSICZKO - spoznione ale serdeczne zyczonka i spelnienia tego najmniejszego ale zarazem najwiekszego marzonka :-)
ZAGUBIONA gratulacje i TY NADUSIU WITAJ NA SWIECIE KRUSZYNKO !!!
ROSZPUNKO - jak ja dobrze wiem co czujesz, moja alergia tez daje mi w kosc a na dodatek wlasnie dzis sasiad postanowil koscic trawe - KOSZMAR

Nowe forumowiczki witajcie :-)
KAROLCIA -3mam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli
Gratuluje wszystkim zaciazonym ktorym nie gratulowalam jeszcze, sciaskam Was wszystkie pozostale dziewczynki i udanej majowki :happy:

oj widzę że wszystkie się urlopują:))))ja pojechałam dziś się poopalać:-):tak::tak: teraz siedzę z opaloną buźką i odpoczywam:))) mam nadzieję, że wam też fajnie minął dzień

hejka

popijam desperadoska (oj będzie mi tego brakować w ciąży:-D ) i cieszę się dzisiejszym dniem, rodzinnym, na luzie ...dla takich dni warto żyć :)

pozdrawiam serdecznie, byczcie się ile wlezie :cool2:

witam was moje drogie
wam to dobrze byczycie się ile wlezie :-p
my to pracować musimy :)))))))
ale odpoczywajcie koleżanki drogie a jak ja się byczę od soboty :))))))
pozdrawiam was serdecznie

Dzień dobry moje Kochane!
Po pierwsze Katrinko- spóżnione, ale najszczersze i najpiękniejsza życzenia imieninowe ;)

Kochane ja wiem, że jest majówka i wszystkie czerpiecie z tego garściami, a ja się tak cieszę, że jestem w pracy, że mogłabym na zmianę skakać z radości i płakać ze szczęścia. :)

Wszystkim Wam kochane miłego dzionka!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was po kilku dniowej nie obecnosci ale w niedziele wracajac z zakupow kobieta w nos wjechala autem i mielismy stlucze na szczescie mamy duze auto wiec tylnie dzwi lekko sa wgniecone i mojemu starszemu synowi nic sie nie stalo ale
oczywiscie mnie nie ominelo a podobno pasy sa bezpieczne

potczas hamowania wbily mi sie w brzuch dostalam bolesci i do szpitala dostalam skurczy co 2min ale naszczescie szyjka nie zdazyla sie otworzyc i dawali mi zaszczyki przeciw skurczom codeine i na noc morfine doslownie bylam na chaju hehe wczoraj wyszlam ale musze lezec i tylko lezec i tak do 5tyg zeby przed 37tyg nie urodzic dobrze ze moj z moim tata na zmiane pracuja bo przy 2 dzieci tylko lezec jest niemozliwe ale daje rade teraz mede chyba 24h na waszym forum pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)

Justynko cale szczescie ze nic wam sie nie stalo. Lez plackiem tyle ile sie da . Niech chlopaki tancuja w kolo ciebie :-D

Karolciu i jak tam decyzja??? Bedzie ta przeprowadzka???

A ja plodze dzisiaj moje torebki i jeszcze mam do uszycia 4 do galeri :sorry: a nie chce mi sie:sorry: dobrze ze dzisiaj chlodniej.Wczoraj zaliczylismy nowe zoo. Ceny biletow jak dla mnie to masakra 20 zl normalny a 10 ulgowy. A kolejka uf.............. az do nieba. I co najsmieszniejsze ze polowa zwierzat pochowana:-( sama bym sie schowala jakbym taki tlum zobaczyla i uwazam ze nie byl to dobry pomysl tzn te zoo.

Niech juz skoncza sie te wolne dni. Mezowie wroca do pracy ;-) a my do pisania na forum he he ;-);-);-)

Milego dnia :-)

reklama
Witam i Ja

losiczka u nas nie jes niestety chłodniej ale chmurzy sie także mam nadzieje ze odżyję chwilkę bo jest mi cięzko i słabo okropnie !!!!!!!!!!!!!!!! i płakać mi sie chce,a tu przeciez lato przed nami a ja taka wympopowana juz tymi paru dniami upału :baffled: trzeba bedzie kupić wiatrak do domu bo wykituje w lato !!!!!!!

Faktycznie bilety drogie :szok:
Karolina na razie zostawiasz wszystko tak jak jest ???????
Justyna jejuś, najadłaś sie strachu pewnie :szok:cieszę sie ze wszystko OK jest i aby tak było do tego 37 tyg,leż bo teraz maluszek najważniejszy a reszta domowników poradzi sobie ze wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu jak sie czujesz?????????
Jane ohhhh zazdroszczę, ja buźki nie moge opalać i mnie to wkurza , tzn niby mogę ale zaraz mam wysyp piegów wiec chronię najwyższymi filtrami aby wyglądać "normalnie " :sorry:
Roza i co małpy nadal nie ma ???????????????? Ja czuję ze bedzie Plusik , wczoraj moze było za wcześnie jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MIŁEGO DNIA :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry