• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej kochane buziaki z gor :))) uadlo mi sie zlapac kawalek zasiegu :) doczytalam ze Zagubiona ma juz swoj skarb w ramionach:) gratulacje!
Losiczka wszystkiego naj naj naj:)
U mnie cudownie,odpoczywamy, leniu****emy nad rzeka, wszysct pija zimne piwko a ja pyszna wode mineralna i oczywiscie jestem kierowca hihi
Pojawil sie jakis plusik? Przy tym mega zasiegu sprswdzenie cxgokolwiek na forum graniczy z cudem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczynki . Z calego serdusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam tylko malutkie zyczenie!!!!! Wszystkie wiecie jakie !!!!!!!!!!!!! I wierze ze sie spelni !!!!!!!!!!!!!!!!

DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katrino a ty chyba masz dzisiaj imieninki co??? Wszystkiego naj kochana :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Zagubiona - najserdeczniejsze gratulacje!!! ... malutka jest prześliczna!

losiczka - wszystkiego najlepszego, niech się spełni twoje marzenie!...buziaki!

nie wiem znowu co u was słychać...zda mi ktoś szybką relację? ... są jakieś nowe plusiki?

u mnie sytuacja bardzo zawirowana, co rusz mi na zmianę wychodzą pozytywne testy owulacyjne a pare dni potem okres. Dzisiaj miałam kontrolną wizytę u gina po zabiegu. Zrobił mi również usg. Na szczęscie nie mam żadnego krwiaka, torbieli ani zapalenia.
Powiedział że jutro albo za 2 dni będe miała owu. Dzisiaj jest mój 13 dc więc ewidentnie wszystko jest nieregularne. Miotam się bardzo z myślami czy się starać czy nie. Jeśli tak to tylko dzisiaj bo centralnie w owu nie chce. Te dwa cykle jak już to chciałabym spróbować na dziewczynkę.

hej

Losiczko
przyjmij ode mnie spóźnione życzenia:-) spełnienia marzeń!!!

Możecie puścić kciuki - test negatywny.

Okresu nadal nie ma, w piątek odbieram wyniki progesteronu więc zobaczę czy doszło do owulacji wogóle:-(
kurka jak zwykle.

Przepraszam że tylko o sobie ale mam gości i znalazłam chwilkę na napisanie do Was.

Pozdrawiam i kciuki trzymam:-)

Dziendoberek:-)

Ja tylko na chwileczke. Jeszcze raz bardzo dziekuje wam dziewczynki za zyczenia. A my za chwilke jedziemy do nowego zoo. Poogladac zwierzatka :-).

Roza :-)@ nie ma wiec nadal trzymam kciuki :-).Nie martw sie napewno dolacze do ciebie w nowym cyklu :-)

Milego dnia dziewczynki :-):-):-):-):-) Pa pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry