• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej jestem:))
głowa mi pęka... za dużo słońca chyba:-(:-(:-( przeszliśmy co najmniej 6 km w pełnym słońcu.
Pieski super!!!! Ogólnie super dzień.
zagubiona jeszcze raz GRATULACJE śliczna córcia!!!!!
witam nowe przyszłe i obecne mamusie:tak::tak:
milusia
już powinnaś widzieć mój enpr:)a staramy się już ponad rok a w cyklach to jest 15 i coś czuję, że szykuje się 16:-(:-(
sylwia tulę....
jutro się z katy umówiłam:))
ciężaróweczki trzymajcie się jeszcze bo chyba takie upały wam nie służą:no:

hej właśnie przeczytałam u karoliny na wykresie że się wyprowadzają:)) chyba jednak m zmądrzał :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kobitki!ja tylko na sekundke:)
Zagubiona!!!gratki Kochana :***
Witam nowe przyszle i obecne :) Moja nastepna wizyta 21 maja...Axarai Kochana napisz prosze Twoj nr.tel to do Ciebie zadzwonie i moze na kawke wpadniesz co?Moze jestesmy sasiadkami i nawet nie wiemy...Pozdrawiam Was Kochane:*3majcie sie:*

Witam dziewczynki:-)

Moje chlopaki juz nie spia od 5 30 :baffled::baffled::baffled: a mnie dupa boli od rowerku he he siedziec nie moge :-D:-D:-D.

Violu jak wracalam maz nalewal wody do wanny:-) wiec jak tylko weszlam to wskoczylam do wanny :-D:-D:-D

Zagubiona wracaj szybciutko do zdrowia i do domku. Usciskaj coreczke :-):-):-)

Karolciu widze ze jakies zmiany szykuja sie w twoim waszym zyciu :-):-):-) trzymam kciuki zeby sie udalo:-)

Milego dnia dziewczynki:-)

Roza i jak tam???;-)

Witajcie Kobietki :)
sylwia_d - trzymaj się jakoś,niestety trudne sytuacje też są wpisane w nasze życie.... Nie wiem jakie relacje łączyły Cię z dziadkiem ale wiem że jakie by nie były to śmierć bliskich zawsze coś tam z nami robi wewnętrznie i nie ma na to siły po prostu trzeba dać sobie prawo do przeżycia i tego. Ja niestety "dziadków" straciłam już wszystkich za to odkąd mam mojego M zyskałam 2 babcie i dziadka którzy są wspaniali.
Rozia a to chłopiec czy dziewczynka??? - ta Komunia? Może ma jakieś szczególne zainteresowania albo cosik? Najłatwiej zawsze dać kasę ale to też zależy komu że tak powiem. Są domy gdzie ta kasa trafia do rodziców a dziecko z tego nic nie ma więc wtedy lepiej coś kupić choćby drobiazg żeby jeśli z koperty nic dziecku nie skapnie to coś zostało ponad to, bo jeśli potem dziecko będzie miało coś kupione po tej komunii nie wiem albo na coś zbiera to łatwiej trochę.My idziemy w tym roku na Komunie do mojego M kuzynki córki ale sprawę mamy dość prostą ponieważ zajmuję się trochę fotografią to mam też tam robić za fotografa więc stwierdziliśmy że bez sensu dać kasę w kopercie a potem zapłacą mi za albumy. Tak więc małej kupujemy srebrny komplet z apartu do tego robię jej puzzle z jej zdjęcia a potem dostanie albumy i fotoksaiżkę ze zdjęciami.
katrina115 odpoczywaj kochana i oszczędzaj się jeszcze bodziesz mieć okazję się wykazać jak bobas przyjdzie na świat.

siedzę dziś w pracy do 22 i już mam dość a gdzie tam do końca.

witajcie poniedziałkowo

Ania, Losiczka - wiem, że kręgosłup mi odpuści jak maluszek juz mój brzuch opuści (ale się rymnęło), albo będzie jeszcze gorzej - poprzednim razem tak miałam, pierwsze tyg. po urodzeniu Alinki musiałam nosić pas, nie ze względu na brzuch, tylko na kręgosłup.
Ale.. damy radę!!!! Jeszcze tylko 4 tyg!!!!!!

dziama - oj współczuję tyle godzin w pracy... miłego dnia.

Zagubiona
- buziaki i dochodź do siebie.

Ja jeszcze ten tydzień pracuję i macierzyński - wreszcie zajmę się tym, co powinnam.

Miłego dnia wszystkim życzę.

Hej Gwiazdeczki :-):-):-)
A Karolki nie ma :-( No nic, będę cierpliwie czekać na dobre wieści od niej :-):-):-)

losiczko to jednak poszalałaś wczoraj na tym rowerze :-):-):-) A czemu te Twoje chłopaki nie śpią o takiej chorej godzinie?? :-):-):-)

dziama to jest syn mojej siostry i problem w tym,że to dziecko wszystko ma.... I mam zonka... Bo z drugiej strony nie mam kasy no to czego on nie ma, a nie ma np. iphona albo tableta.... laptopa dostanie od chrzestnych, ale na to też bym kasy nie miała,żeby sama kupić... No i mam zonka... Pomyślałam o tym urządzeniu wielofunkcyjnym, o którym Viola pisała, ale przypomniało mi się,że moja siostra jest grafikiem komputerowym i pracuje w domu, wiec drukarkę i skaner już posiada... No chyba,że stwierdzi,że przyda się osobne urządzenie dla Młodego... A tak, to w ogóle pomysłu nie mam...

Zagubiona ależ się cieszę!!!!!:-)

Losiczko nie mierzyłam,boję się jakoś:-( w taki upał rower???!! podziwiam:-D

Dziama okurka tak długo w pracy??? współczuję:-(

@ jeszcze nie ma, dziwnie się czuję, denerwuję się.Dziś zamierzam kupić test ale nie wiem.... może lepiej tampony, bo brzuch okresowo boli momentami i tylko latam do toalety:-(

Miłego dzionka:-D

Rozia to jest właśnie szalone teraz raz ze daje się dzieciom takie prezenty quady, komputery i bóg wie co kiedyś te Komunie normalniejsze były. Pierwsza rzecz to wymyślność tych prezentów a dróga to tak jak napisałaś te dzieci wszystko mają. A może coś do słuchania muzyki jakieś mp4 albo jakaś mini wieża? jakiś zegarek z bajerami? rolki?hmmm trudno coś radzić jak się nie zna dzieciaka :) póki co tyle mi do głowy przyszło
Roza_ po pierwsze postaraj się tak nie denerwować :) (fajnie sie mówi nie) TRZYMAM KCIUKI

Ostatnia edycja:
reklama
Nie miałam jak pisać, napiszę najważniejsze!

Zagubiona wielkie gratulacje, buziule dla córci i trzymajcie się dzielnie! ależ fajnie! :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry