• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

sylwia_d przyjmij najszczersze kondolencje

makota witaj u nas

a tak w ogóle dzień dobry wszystkim w ten kolejny deszczowy dzień matko czy tutaj nigdy nie przestanie padać masakra jakaś

reklama
Dziendoberek :-)

Milusia Makota Dziama rozgoscie sie kochane:-)

Pamelo jak tam juz po starankach??? Strach schowalas do szfki hi hi :-D

Sylwia przykro mi z powodu smierci dziadka:-( Jedni sie rodza drudzy umieraja :-(

Aniu jak samopoczucie sloneczko??? Dzidzia nie meczy za bardzo;-) a u nas od wczoraj upaly:-)

Milego dnia babeczki . A ja wlasnie wcinam paczka:-p

Cześć Gwiazdeczki :-):-):-)

Sylwia bardzo mi przykro :-( Tulę:-(

Violu mam pytanko, co kupiłaś na komunię?? Bo ja też mam i nie mam pomysłu:-(:-(:-(

Makota witaj i powodzenia :-):-):-) A robisz jakieś obserwacje swojego cyklu??

Aniu jak tam się czujesz ?? Śpioszku nasz :-):-):-)

losiczko to może poczęstujesz? :-);-):-)

Losiczko Rozia dziekuję za pamięć :))) no cóż czuję się dobrze poza tym że śpię każdą wolną chwilę (wczoraj cały dzień) bolą mnie piersi ale bardzo i mdli mnie czasami w szczególności po zjedzeniu lub czasami w trakcie poza tym czujmy się wyśmienicie

Makota witaj i powodzenia :-):-):-) A robisz jakieś obserwacje swojego cyklu??

Wiesz co plany na początek starań mamy na październik / listopad. Wyjdzie pewnie listopad / grudzień. Na razie ciągnę dalej na anty - ze względu na pracę, wcześniej niż pod koniec roku nie chciałabym zajść bo mam póki co umowę na rok - więc monitoring cyklu byłby bez sensu. Od sierpnia mam zamiar odstawić tabletki i zacząć robić badania - toxo, różyczka
(są jakieś badania na obecność antyciał?), chlamydia. Nie wiem co jeszcze. Wgryzam się w temat :szok:

makota ja miałam chlamydię robioną razem z cytologią i poza tym nic innego ponieważ mieszkam w UK a tutaj nie robią żadnych badań bez potrzeby niestety taki kraj :)))))

ja też mam dwa koty i niestety im to nie przeszkadza pocieszam się tym że od początku mojego życia mam koty więc pewnie już dawno przechodziłam to dziadostwo ale zapytam położną gdzie można to zrobić prywatnie

reklama
w Polsce macie więcej możliwości badania monitoring cyklu wspomagacze tutaj nic kompletnie nic biorę luteinę dziewczyny mi poleciły :-)i poszłam teraz do polskiego gina a ona mi mowi że tutaj nie wolno tego stosować :szok::szok::szok:powiedziałą że dobrze robię biorąc ją ale ona nie może mi tego przepisać normalnie porozmawiałam z nią pytała z kąd ją biorę mówię że trudno o nią więc dała mi receptę do polskiej apteki mam iść powinnam tam kupić mówię ci masakra w tym kraju

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry