• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
losiczka przekazała wiadomość - SUPER !!!!!!!!

Także oto nasze pierwsze forumowe dzieciątko ;-) taram ........... :-)

SNC00323.jpg :-) :-)

Madziu Nadia jest wprost cudna jeszcze i tu Ci pogratuluję ;-) NIech chowa sie zdrowo ;-)

hej kochane!

dzisiaj wpadam do was na dłużej bo siedze u brata bo oni wyszli a ktoś musi łobuzy pilnować. na szczęście bliźniaki już spia wiec jestem cała dla was.

miałam wam poodpisywać ale jedna wiadomość zdominowała dzisiejsze wpisy.

ZAGUBIONA gratuluje serdecznie. Malutka jest ślicznaZobacz załącznik 459939
Nasze pierwsze forumowe maleństwo. Aż sie łezka zakręciła.

Przepraszam że innym nie odpisuję ale jak przeczytałam że zagubiona juz nie w dwupaku to zapomniałam co miałam pisać.

edit.

mam jedno pytanie do was dziewczynki. może wyda sie wam głupie ale nie mam kogo sie poradzić. od kilku dni zwłaszcza wieczorem jak sie położę czuje w brzuszku takie dziwne"pyknięcie" jakby nerw, albo tak jak puls w nadgarstku. czy to już moze być maluszek czy znowu moja psychika doszukuje sie czegoś czego jeszcze nie czuję?

Ostatnia edycja:
agnes mnie sie wydaje ze to Twój synalek daje znaki mamusi ;-) bo te początki to własnie przeważnie sie czuje jak sie leży, no i nie zawsze pierworódki czują ruchy około 20 tygodnia, TY jesteś szczuplutka także wyczujesz szybciej ruchy ;-) Ja Ci pisałam własnie ze u mnie to było takie "puk," :tak: z Jasiem to ja naprawde nie wiedziałam czego sie spodziewać wiec nawet uwagi nie zwracałam , czekałam raczej na kopniaka i poczułam go po 20 tyg dopiero, a teraz juz od 14 tyg czułam , nie codziennie ale jestem pewna ze to był Pawełek :-)

ilonka wiedziałam ze na ciebie mogę liczyć. no nie chciałam się nakręcać ale nigdy tak nie miałam i stwierdziłam ze to chyba synuś w końcu daje mi znać. teraz znowu jak leże z kompem na kolanach to takie czuje pukanie więc przyjmuję że to juz maluch. no ja niby kończe 17 tydzień ale wg usg maluch tydzień starszy wiec jakby na to patrzeć to wchodzę pomału w 19 tc. do wizyty jeszcze 3 tygodnie. muszę wytrzymać i mam nadzieje ze wszystko będzie ok.

Zagubiona wielkie wielkie gratulacje !!!córunia przesłodka i nie taka chudziutka:) Niech zdrowo rośnie i z każdym dniem niech zachwyca coraz bardziej:-D:-D:-D

agnes mi też się wydaje,że to dzidziolek daje znaki ja pierwsze ruchy poczułam też w 16 tygodniu co prawda to 2 ciąża ale pierwsza była 16 lat temu to tak jakby pierwsza hihi

reklama
hej kobietki,

dziękuję Wam za miłe powitanie, ostatnie 3 dni spędzilam w Wawie w pracy, zatem praktycznie nie mialam czasu na takie odpisanie:)
Mam nadzieję, że w moim brzuszku rośnie kropeczka bo wizytację mam dopiero 19 maja, wcześniej nie ma sensu moim zdaniem, nie chcę się stresować czy serduszko bije czy nie bije.....pomalutku poczekam......

ViolaPop no właśnie jeżeli chodzi o staranka wlaśnie czasem się okazuje, że totalny luz jest wystarczający...., ale jak się luzować jak się tak bardzo czegoś chce i człowiek jest świadomy, że ma tak naprawdę kilka dni na to:D

AniaB mam nadzieję, że z dzidziulkiem u Ciebie wszystko w porządeczku, zobacz ja będę czekać aż do 8 tygodnia.........

jane widzę, że intensywnie ćwiczysz, ja też bez ruchu żyć nie potrafię...A napisz mi proszę długo się staracie bo niestety nie mam dostepu do Twjego wykresu? No i również kciukolce zaciskam...

Katy B życzę Ci owocnych staranek...Często na takich wyjazdach kobietka zaskakuje....

Truskaffka i za Ciebie również kciukolki zaciskam...może tym razem....Kurcze wredna @ zołza u CIebie przylazla, ale już niebaawem znowu szansa na poczęcie...

Rozia i za Ciebie również kciukaski zaciśnięte strasznie mocno....

Roszpunko zdróweńka i oby remont szybko się zakończył, wiem co to znaczy..........Kochana ja w ciązy z moim Wikusiem właśnie w 6tym miechu zrezygnowałam z pracy oj bo było już ciężko....kochana 2 tygodnie odpoczynku to leserka jak się patrzy - wypoczywaj...

Losiczka72 oj i ponownie zaciskam kciukolki już niebawem :) Działaj działaj.......

Domiśka przeogromne gratulacje:) jejku jesteśmy na tym samym etapie....ja twardo czekam na gienka, którego mam 19, a mam ochotę zdezerterować hihi i wyprosić wcześniejszą wizytę, kurde do niego są takie kolejki i już jestem przerażona 250 zł co miesiąc....

Polisia kochana gratuluję chłopczyka:D uwierz mi chłopiec jest cudowny, zobaczysz sama......

Ilona24 z tego, co czytam to nie przepadasz za gotowaniem:) wiesz ja potrafię gotowac, ale jakoś fanką garów nie jestem, dobrze, że mój M uwielbia.....Kochana mnie też się bardzo często brzusio stawial, jechałam na asparginie...

zZagubiona kurcze kochana ja skurcze miałam od 30 tc i to takie mocne, że na ktg zapisywały się na 120, Powodzenia i latwego porodu:) Ojojoj GRATULACJE - teraz doczytałam:D Prześliczna, wracajcie do sił...

Aniabuchowicz oj ja też jestem strasznie senna, masakrycznie....po południu jak gdzieś jedziemy autkiem to zawsze komarzycho jak nic...Gratulacje wizytki, no niech dziudziulek rośnie teraz już niebawem będzie serducho migotalo jak dzwon..

TomekiJustyna mam nadzieję, że maluszek główką w dół się ułoży...

Karol_ina uważaj kochana na żelazo bo jak Ci bardzo spadnie to Cię czekają zastrzyki z żelazem, a mnie do dzisiaj po nich pupcia boli tak jakbym w tych miejscach miala siniaki..Karolinko jeżeli wiesz, że wyjazd Ci pomoże to wypierdzielaj jak najszybciej...

Agnes wszystkiego najlepsszego z okazji urodzin. Kochana po 30 kobieta dopiero rozkwita....także uszy do gory....

Axarai razem wszystko przetrwacie...Gratki z powodu wizyty...maleństwo rośnie rośnie..

Roza - kciukaski zaciśnięte może brak mierzenia tempki jakoś lepiej wplynie u Ciebie na to wszystko:)Roza zatem może mąż dostanie niespodziankę?

Gosiulek wspólczuję teściówki, echh

Pamela kciukaski za staranka, a czy znasz już przyczynę tych poronień.?

Agnes ja mojego maluszka czulam właśnie w 16 tc...takie smyranie, bulgotki...

buziakuję.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry