• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam wieczorowa pora! milusia83 witaj na forum:-),przyczyny moich poronien brak,badania wyszly super,wiec wielka niewiadoma:confused: o rany wlasnie doczytalam o cudownych narodzinach!!!zZagubiona serdeczne gratulacje Kochana! Nadia skarbie witaj na swiecie!Zobacz załącznik 459991

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie wszystkie miłe Panie :) postawiłam dziś swoje pierwsze kroki na tym forum a trafiłam tu w zasadzie przez przypadek- prowadzę blog i miałam w statystykach że weszło ze stron tego forum 14 osób i tak oto moja ciekawość mnie tu przyprowadziła :):-)
Może na początek kilka słów o sobie (o Was już co nieco wiem pozwoliłam sobie poczytać ) Mam na imię Magda mam26 lat i po uszy zakochana jestem w dzieciakach sama bardzo chciałabym zostać mamom lecz jeszcze chwilkę zamierzamy odwlec starania. Datę ślubu mamy wyznaczoną na maj przyszłego roku i to oficjalne starania o dzidziusia w tych okolicach chcielibyśmy rozpocząć :) Jeśli udałoby się to jednak wcześniej spontanicznie będziemy się bardzo cieszyć:) Póki co swoje instynkty macierzyńskie przelewam na wszystkie małe istotki wokół i tworzę też różności na szydełku na maluszki (np.Fotografia jest wyrażeniem duszy fotografujacgo: 25 styczeń 2012) wprawiająć rękę żeby w przyszłości produkować cos dla swojej dzidzi. Serdecznie Was witam i mam nadzieję że będę tu dość często- takie ciepełko bije z tego pokoiku.:tak:

Ale jaja :-):-):-):-):-)

ZAGUBIONA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadia, Słoneczko witaj na świecie
:-):-D:-):-D:-)
Nasz pierwszy froumowy dzidziuś !!!!!
:-):-):-)

Ja po pracy padam... Ale mąż truskaweczki kupił :-):-):-)

dziama86 Witaj w naszych progach i rozgość się :-):-):-)

hej jestem pierwsza i to w niedzielę:-):-):-)
nie mam czasu nadrobić:-(
zagubiona GRATULACJĘ!!!!!!!
Jedziemy ze znajomymi na szkolenie dla psów ratowników.
Spróbuję potem wpaść i doczytać:tak:
Miłej niedzieli gwiazdeczki!!!

Ja również witam niedzielnie:)

Mam nadzieję,że nie pozazdrościłam zagubionej dziś w nocy kilka razy obudziłam z bólem brzucha. Ból taki jak na @ tylko mocniejszy. Na razie odkąd wstałam jest ok. Co ma być to będzie.

dziama86 witaj serdecznie w naszym gronie. Śliczne cudeńka tworzysz. Bardzo mi się te buciki autka podobają:-D:-D:-D

jane
zazdroszczę:) byłam kiedyś na podobnym szkoleniu.Szok jakie psy potrafią być mądre.

reklama
Stawiam drugie kroki na tym forum, pierwsze postawiłam rok temu, ale jednak postanowiliśmy odłożyć starania na później... Teraz zaplanowaliśmy początki starania o potomka na październik / listopad - mam parcie na szkło bo chciałabym mieć pierwsze dzieciątko przed 30... Jak będzie czas pokaże...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry