• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ojojoj co tu się dzieje!!!!!!!!!!!Zagubiona kciuki trzymam!!!!!!!!!!:-)

Losiczka a miałam chęć kupić test, ale zrezygnowałam,mam nadzieję że @ mnie nie zaskoczy,czekam do poniedziałku albo wtorku:-)

Miłego weekendu:-D

reklama
Zagubiona trzymaj sie kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilonko pisz zaraz jak bedziesz cos wiedziala. Przeciez Zagubiona nie chciala cc :-(. Oj zeby tylko wszystko bylo ok :tak:

Roza ja tam czuje plusik ;-)

Losiczka sama nie wiem, nie chcę się nakręcać,ale może.... o ile owu się nie przesuneła. Jak byłam u gina to mówiła że za 3 dni będzie:-D i celowaliśmy he he

Ale teraz zupełna cisza... nic a nic i to mnie dziwi. Czasem myślę że nie miałam tej owulacji:-(

Pewnie nie było wyjscia i dlatego zdecydowali o CC, ale ważne aby wszystko było dobrze, i aby szwy potem nie bolały bardzo !!!!!!!!!!!

Pewnie juz malutką tula w ramionach ...... !!!!!!!!!!!! ahhh.........;-)
Napewno napiszę jak sie odezwie ;-) :-)

Jak mnie nie bedzie w domu napisze do losiczki i przekaże wieści :-)

Ok Ilonko. U mnie w domu na poddaszu upal jak na dworze a mi sie bigosu gotowac zachcialo :cool2:

Roza w ciazy z aniolkiem nie mialam zadych objawow @ a jak mialam to przychodzila @ :-) wiec trzymam kciuki i nie na mawiam ale moglabys jutro tempke zmierzyc:-p

Roza to ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
losiczka
dziś to strasznie ciepło, najchętniej to bym chodziła w samych majtach po domu:sorry: mmmmmmmmm bigosik ożesz TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dry:

Witam

No proszę jakie tu wiadomości:-D:-D:-D Zagubiona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana trzymaj się dzielnie i szybko wracaj do pełni sił.
Jak się Nadia nasłuchała jaki to ma piękny pokoik to stwierdziła,że czas go zobaczyć:-D:-D:-D

A my dziś się nachodziliśmy po sklepach ale już kupiliśmy prezent na komunię i pamiątkę. Upatrzyłam sobie też kwiatki w koszyczku białe różyczki:tak: .

Roza też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ilonka ja właśnie tak chodzę po mieszkaniu w staniku i majtkach inaczej nie dałabym rady.

Z wielka radoscia przekazuje wam moje drogie dziewczynki ze NADIA jest juz na swiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEST PRZESLICZNA I WAZY 2600 !!!!!!!!!!!!!!

ZAGUBIONA
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

NADINKO WITAJ NA SWIECIE NASZA PIERWSZA DZIECINKO !!!!!!!!!!

Az sie poplakalam !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry