• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam Was moje Gwiazdeczki :-):-):-)

Zagubiona &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilonka informuj nas na bieżąco :-):-):-)
Roza sama się dziwię,że za bardzo nie wpłynął na mnie ten alkohol :-):-):-) Może po prostu jakiś lepszy dzień miałam :-):-):-)

reklama
hallo Kobitki!!!!
Zagubiona! Trzymam kciuki za Was dziewczynki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!
Katy
własnie nie mam takiego zdjęcia z buźką;-)Pipulkę pokazuje, a buźki nie, teraz nawet na połówkowym lekarz nie mógł ocenić twarzoczaszki, bo nie chciała pokazać:-D W siedemnastym tygodniu doktor widział, ale zdjęcia nie zrobił.
Dziewczyny nadszedł dziś dzień zero!!! Reszta pakowania i jutro rano jedziemy. Trzymajcie kciuki za Nas, co byśmy szczęśliwie dojechali. Następne wiadomości już z Frankfurtu:-D

witam:))
jest tak cudownie:-):-):-):-):-) jedziemy niedługo na zakupy po mebelki i roślinki na balkon. Jutro śniadanko jem na balkonie:tak::tak::tak:
zagubiona trzymam kciuki za łatwy poród i zdrową Nadię!!!
rozia cieszę się, że dotarło:-)
axa powodzenia w pakowaniu i rozpakowywaniu.
wszystkim dziewczynom jeszcze raz gratuluję udanych wizyt.
katy dobrze, że już do nas dotarłaś:tak::tak::tak: możesz dzwonić już nie śpię;-)
właśnie mi zadzwonił "mechanik", że mam rower naprawiony:-):-)
miłego weekendu gwiazdeczki!!!!

Dziewczynki ja uciekam do pracy, a Wy pewnie wszystkie korzystacie z pięknej pogody, bo nikogo nie ma :-):-):-)

Mam nadzieję,że u zagubionej wszystko ok :-):-):-)

Bawcie się dobrze w ten piękny słoneczny dzień :-):-):-)

Witajcie. Dziś śniło mi się, że sama zaczęłam rodzić, miałam skurcze i rano sobie pomyślałam, że pewnie Zagubioną w nocy wzięło na dobre:-):-):-) Ilonka, daj znać koniecznie jak już się dowiesz :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry