• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Gratuluję udanych wizyt dziewczynki:)

Ilonka moja następna wizyta 8 maja jak doczekam:-D

Zagubiona
a Ty sie nie wygłupiaj jeszcze troszkę wytrzymaj:) Moja bratowa skakała na piłce :) ale nie wiem jakie wrażenia.

Ja wlaśnie przeglądam stronę naszego szpitala w którym będę rodziła. Jak siię zjedzie suwaczkiem niżej są zdjęcia porodówek a jak jeszcze niżej są zdjęcia lekarzy i na 1 zdjęciu jest mój lekarz:-D

ODDZIAŁ KLINICZNY POŁOŻNICTWA, CHORÓB KOBIECYCH I GINEKOLOGII ONKOLOGICZNEJ

mnie dziś męczy okrutnie po prostu !!!!!!!!!!!!!!!! nie mam w domu reni ale jutro kupię aby miec właśnie na takie cięzkie dni bo dziś to jest koszmar aż mnie rwie na wymioty ;( z Jasiem miałam tak samo tyle ze od 7 miesiąca , no i nie wiem ile w tym prawdy ale jesli sie mówi ze jak sie ma mega zgagę w ciąży to dziecko rodzi sie z długimi włosami to Pawełkowi bede musiała wiązać kitki po porodzie :laugh2: bo Jas wyglądał jak mała małpeczka taki czarny i zarośnięty hehe ;-) kazdy kto przychodził zobaczyć to był w szoku ze dziecko po porodzie moze miec takie czarne i długie włosy :laugh2:

axarai super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój Pawełek w tym tyg ważył 328 gram :szok: no ale dziewczynki są drobniejsze zawsze ;-) :tak: najważniejsze ze wszystko OK ;-) :-D :-)

No a TY juz spakowana czy jeszcze pakujesz ???????????????????????

Ilonka dziękuję! Mam nadzieję, że będzie taka do 3400:-D Doktor mówił, że ma dobrą wagę więc się cieszę, że nie będzie za wielka:-D Emilek miał 4kg i było ciężkkko:baffled:
Jeszcze resztki mi zostały, M juz jest w drodze, jutro zapakujemy auto i przyczepę i odstawimy na parking, a w niedziele rano wyjazd:tak:

witajcie

Ja tak na szybko

Agnes - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, 30-stka to piękny wiek!!!!

Zagubiona - takie skurcze to mogą być skurcze przepowiadające, a co do piłki, to ja na niej nie skakałam, tylko się na niej "bujałam" i faktycznie dawało to ulgę w momencie silniejszego skurczu,

Karola - strasznie mi przykro, jak czytam co tam sie u Ciebie dzieje - to jest CHORE!!!! i tyle!

Pamela - trzymam kciuki za Twoja odwagę,

Gratuluję wizyt!!!!!!! Axa - powodzenia w przeprowadzce!!

Jane truskafffka wyniucha trusukafffki na kilometry...:-D
a serio...z targu, koło pracy ;)
Roszpunka..boskie kukurydze:-D
Ania bardzo dobre wieści, niech mały kropek zdrowo sobie rośnie:-)

tak czytam o waszych porodach...a mnie jeszcze nie było dane rodzić sn, młody na koniec fiknął na tyłek i już tak Pan Prezes został do końca..miałam cc planowaną.

Viola faajnie szpital wygląda :tak:
Ilona no proszę jakich fajnych włosiastych chłopaków rodzisz:-D
Axarai :) super
Dobrze że u Karoliny..a właściwie Jagódki wszystko ok :) czekamy na wrażenia..mam nadzieję dobre

reklama
Domiska Gratuluję Dzidziusia!!!
Aniutka Gtratuluję Małego Skarbeczka!!!
Agnes Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!
Karolinka Tak mi przykro, tym bardziej, że Jagódka tez się denerwuje, nie ma wyjścia z takiej sytuacji, kochasz M, Jagódka musi mieć tatę, a z teściową nie idzie się dogadać, ciężko!
Losiczka. Pamela to ja trzymam kciuki, żebyście nie musiały się już bać!!!!!!!!!!!!!!
Na piłeczce skakałam teraz z Kacem i było o wiele lepiej, niż leżeć w łózku:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry