• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Zagubiona czy ty juz chcesz sie bujac na tej pilce????? Ja przy porodzie nie uzywalam pilki i nie widzialam zeby ktoras z rodzacych tancowala na plice:-D:-D:-D ale za to siedzialam pod prysznicem i powiem ze to przecudowana rzecz. Tzn w czasie skurczu polewalam dol brzucha prysznicem i skurcze byly o niebo mniej bolesne. No i przy kazdym skurczy parlam troche . Wynik caly porod od 1 skurczy 4 godz i 20 min :-):-):-)

reklama
losiczka ja pobijam Twój czas bo 3 godziny 45 minut od pierwszego skurczu :-) a może i bym sie szybciej wyrobiła gdybym nie lezała 2 godziny jak głupia tylko własnie kicała na piłce !!!!!!!!!!!!!

tak mysle czy nie pobujac sie bo skurcze mam nieregularne ale coraz wiecej ich no i brzuch stawia sie prawie caly czas tak wiec porod jest tuz tuz a ja umieram z bolu i zastanawiam sie czy jak pobujam sie na boki to moze cos ulzy ja wiem ze moja mama z siostra tez skakala na takiej pilce tyle ze ona mowi ze to meka byla z powodu na skorcze i kazali jej skakac cala noc
ale ja nie mam zamiaru skakac wiec chyba sproboje najwyzej jutro przedstawie wam core hehe

Zagubiona ja niewiem jak to jest bo u mnie pelne rozwarcie od 2 cm do 10 trwalo 30 minut ;/ i pilki nie dostalam z niczego nie skorzystalam tylko z lezenia plackiem na lozku :laugh2:

kochane ja tak szybko dzisiaj za co przepraszam. ale miałam intensywny dzień i padam na pyszczek.

dziekuję wam bardzo serdecznie za zyczenia. jednak ta 30 nie jest taka zła. Buziaczki za pamięć o mnie.

jutro wpadne do was na dłużej. na razie gratuluje udanych wizyt bo tyle doczytałam

ponieważ nie mam netu w domu to nie posiedze dłużej ale jutro obiecuję poprawę. a teraz zmykam juz od rodziców i idę spać.

jeszcze raz wielkie dzięki. jesteście cudne. jutro odpisze już dokładniej każdej z was. Buziolki. Pa pa

reklama
agnes fajnie ze w ogóle sie nam pokazujesz ;-) także nie przejmuj sie, nadrobisz , spokojnie ;-) buziaczki ;;-) pochwal sie lepiej czy sie mąż postarał na tą 3 na przodzie ??????? :laugh2:

Można reni w ciązy prawda ?????????????????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry