• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Pamela głowa do góry, mam nadzieję, że uda Ci się wyłączyć myślenie i dasz się ponieść chwili. trzymaj się cieplutko. Masaż przytulenie, głaskanie...

Ja po wizycie, w sumie nie długa, lekarz zbadał mnie ginekologiczne i potwierdził ciążę :))) mam milion badań do zroienia i za 2 tyg usg i potem z kompletem badań wizyta.

domiska1 to super wiadomosci!!! jeszcze raz gratki wielkie i duzo zdrowka zycze! i dzieki za rade;-) teraz wlasnie doczytalam o naszej bidulce Karolince i musze wtracic swoje pare groszy,mianowicie juz kiedys pisalam o moich problemach z tesciowa i krew mnie zalewa jak maz mowi zonie ze mysli tylko o sobie,ze mamusia jest najwazniejsza! ja tez kiedys Karolinka myslalam ze to ze mna cos jest nie tak bo chcialam byc najwazniejsza dla mojego meza,wciaz bylam zla ze on podejmuje rozne decyzje z tesciowa,ze to jej zdanie jest najwazniejsze,ze z nia chodzi na zakupy i doradza,ze ona go wykorzystuje jak tylko moze i wciaz nie daje mu spokoju traktujac jak meza nie syna,bo moj tesc mieszka we Wloszech a tesciowa w Polsce. i to moj maz byl dla niej jak malzonek a dla siostry jak ojciec.wciaz sie o to klocilismy! i moj M. tez mi mowil ze on tak musi postepowac bo mamusia biedna sama! i zostawial mnie i lecial do mamusi zalatwiac jej sprawy,chociaz ona mogla sama ruszyc tylek,ale po co jak synek byl na zawolanie.i tez mieszkalam u tesciowej niestety:-(.nie raz oni ogladali cos razem w tv a ja siedzialam sama w pokoju i czekalam az M.wroci i przypomni sobie o mnie,wiec sytuacja podobna do Twojej Karolinka.i tez myslalam nieraz ze to ja powinnam byc bardziej wyrozumiala ze jestem egoistka,ze musze dac spokoj i siedziec cicho bo z tego tylko same klotnie,chociaz w srodku az mnie nosilo.az kiedys pewnego wieczoru zadzwonil tesc i tesciowa sie pochwalila ze zabiera zonke na wakacje zeby spedzic czas z najwazniejsza kobieta w swoim zyciu! mnie az krew zalala bo my nigdzie bez mamusi i siostry nigdzie nie moglismy sie ruszyc! i wtedy pekla cala tama! przeciez jesli moja tesciowa jest najwazniejsza kobieta w zyciu swojego meza to ja tez mam prawo! ona nie moze mi tego zabrac! i doszlo do ostatecznej rozmowy z moim jeszcze wowczas narzeczonym,powiedzialam ze rozumiem sytuacje,ale ja moge byc w zwiazku tylko z mezczyzna dla ktorego jestem najwazniejsza,koniec kropka...no i moj M.dokonal wyboru-wyprowadzilismy sie za 3 tygodnie i 2 miesiace pozniej mieszkalismy juz we Wloszech.tak wiec Karolinka walcz o swoje bo to Ty masz byc najwazniejsza bezwzglednie! i ani sie waz myslec o sobie zle,bo to Ty jestes ofiara w tej sytuacji! tule Cie mocno Kochanie i prosze walcz o szczescie swoje i malenstwa!

Ostatnia edycja:
witam,
od rana was czytam ale nie miałam czasu odpisać.
Pogoda po prostu super!!!!! Wreszcie nadeszły te dni – Demotywatory.pl
Ja dziś ostatni dzień w pracy i mam 4 dni wolnego:-):-):-)
karolina ale masz sytuację:-( masakra, nie wiem co poradzić bo takie drastyczne kroki nie zawsze odnoszą zamierzony skutek...
tak czy inaczej trzymam kciuki za wizytę
agnes STO LAT!!!!!

truskafffka
skąd ty bierzesz cały czas te truskawki??
rozia ten krem i bułeczki robiłam z termomixie więc nie wiem jak bez niego te rzeczy zrobić:-(
pamela ja się też boję choć nie wiem czy mi się kiedykolwiek uda:-(:-(

u mnie tempka skoczyła do góry ale dalej nie jestem pewna czy miałam owulację...

domiska, super wieści:-):-):-)
jane, uda się uda!!!
I tobie pamela oczywiście też!! Ale rozumiem że się boisz. Jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie żyje. Będziesz się niedługo cieszyła różowiutkim bobaskiem, jestem pewna:tak::tak::tak:

A to ode mnie na upalny długi weekend:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 459767

Melduję, że kwiatki już posadzone! Od razu mi lepiej. Teraz tylko zrobić porządek na balkonie jak m wróci z pracy i kawkę będzie można pić :happy::happy::happy:

jane musimy wierzyc mocno,tylko to daje mi jeszcze sile:tak:.Roszpunka mam taka nadzieje ze i ja kiedys doczekam tej chwili! uciekam Kochane mezulek wrocil,oby to byl owocny wieczor...:-)

losiczko słoneczko w takim bąrdź razie jak masz wiecej bo przyszła od zagubionej to bierz 2 dziennie ;-) :-D
pamela ja to doskonale rozumiem bo wiem jak to było, ale u mnie chęć posiadania dziecka była silniejsza od strachu , kazdy zniosi to indywidualnie , jesli potrzebujesz czasu to nic na siłę bo nie na tym to polega, także trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
domiśka super ze wizyta udana ;-) badź dobrej mysli i wpadaj do nas częściej ;-)

witam drogie panie
a więc tak jestem już po wizycie i
ciąża jest umiejscowiona w macicy :)))))))
pęcherzyk ma 16,09mm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest w środku zarodek który mierzy 2,69mm :))))
ciałko żółte ma 4,76 mm
ale tętna jeszcze nie ma aleeeeeeeeeeeeee
powiedziała że coś jej tam zamigotało ale ponieważ nie jest pewnna na 100% dlatego mówi że nie ma
jestem umówiona na następną wizytę na 11maja wtedy już serduszko na pewno będzie
teraz muszę odsapnąć bo cała sie trzęsę

acha i zarodek odpowiada wiekowi ciąży 5 tydz i 6 dni według usg a według OM 6tydzień i 1 dzień czyli chyba jest dobrze

Aniu Domiska przeciez nie moglo byc inaczej :-):-):-):-):-) Dbajcie o siebie mamusie :-):-):-):-):-) i slijcie fluidki !!!!!!!!!!!

Pamelo ja przed owu panikowalam a po owu juz spoko jest ;-)Bedzie musi byc juz tylko dobrze:-)

Ilonko od jutra rana zaczynam lutke. Dziekuje za rade.:happy:

A ja czekam za sms od Karolci jeszcze siedziala biedna w poczekalni :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry