truskafffka
Fanka BB :)
Karolina przede wszystkim tulę i podaje chusteczkę w razie potrzeby.
Sama wiesz doskonale że trwanie w tej atmosferze strachu stresu smutku nie wyjdzie na zdrowie ani Tobie ani małej Jagódce.
Sytuacja jest bardzo skomplikowana i na pewno nie zostanie naprawiona jednym ruchem.. ale jednego jestem pewna, bez rozmowy, bez jasnego określania swoich uczuć, dążeń, marzeń..wykończysz i siebie i małą.
Dzisiejsza wspólna wizyta u gin to dobry pomysł, wyjście na miasto -po wizycie- pogadać..to jeszcze lepszy pomysł. Trzymam mocno kciuki
Roszpunka to z szyjką źle nie jest tak źle
trzymam kciuki żeby było ok na następnej wizycie
Ania kciuki wielkie za wizytę
Roza kciuki za wyniki
Jane oo tak huśtawka jest lepsza niż ustawiczny dół
aaaa jaaaaaa....oblałam się rumieńcem, truskawką się zakrztusiłam (tak tak..jedzenie truskawek w pracy to już przegięcie, mam na imię truskafffka...jestem..truskaffkożercą..)
dzięki
Rozia śmieszku nasz
na przekąskę szybką łatwą i sprawdzoną proponuję pomidory z fetą i sosem ziołowo czosnkowym
do tego suchary z chleba 
o ile się lubi takie klimaty kulinarne hehe
Marysia no to byle do wakacji
Małami udanego weekendowania rodzinnego
Agnes WSZYTKIEGO NAJ!!! Buziak słodki w czółko
Zagubiona też się bałam przeoczenia skurczy hehe
ale myślę że jak to będzi TO to poznasz
łosiczka dobrze że z pęcherzem lepiej
Ilona oo tak, to jest super czas, mama ławeczka słoneczko..a dzieciak bryka i wszyscy zadowoleni
Mam nadzieje że Kate bezpiecznie dotarła do nas
Pozdrawiam wszystkie
Sama wiesz doskonale że trwanie w tej atmosferze strachu stresu smutku nie wyjdzie na zdrowie ani Tobie ani małej Jagódce.
Sytuacja jest bardzo skomplikowana i na pewno nie zostanie naprawiona jednym ruchem.. ale jednego jestem pewna, bez rozmowy, bez jasnego określania swoich uczuć, dążeń, marzeń..wykończysz i siebie i małą.
Dzisiejsza wspólna wizyta u gin to dobry pomysł, wyjście na miasto -po wizycie- pogadać..to jeszcze lepszy pomysł. Trzymam mocno kciuki
Roszpunka to z szyjką źle nie jest tak źle
Ania kciuki wielkie za wizytę
Roza kciuki za wyniki
Jane oo tak huśtawka jest lepsza niż ustawiczny dół

aaaa jaaaaaa....oblałam się rumieńcem, truskawką się zakrztusiłam (tak tak..jedzenie truskawek w pracy to już przegięcie, mam na imię truskafffka...jestem..truskaffkożercą..)
dzięki
Rozia śmieszku nasz
o ile się lubi takie klimaty kulinarne hehe
Marysia no to byle do wakacji
Małami udanego weekendowania rodzinnego
Agnes WSZYTKIEGO NAJ!!! Buziak słodki w czółko

Zagubiona też się bałam przeoczenia skurczy hehe
ale myślę że jak to będzi TO to poznasz
łosiczka dobrze że z pęcherzem lepiej
Ilona oo tak, to jest super czas, mama ławeczka słoneczko..a dzieciak bryka i wszyscy zadowoleni

Mam nadzieje że Kate bezpiecznie dotarła do nas
Pozdrawiam wszystkie

...mialyscie moze ktoras z Was kochane taki problem?
! jakos musze do wieczora uporac sie z ta panika...