• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolina przede wszystkim tulę i podaje chusteczkę w razie potrzeby.
Sama wiesz doskonale że trwanie w tej atmosferze strachu stresu smutku nie wyjdzie na zdrowie ani Tobie ani małej Jagódce.
Sytuacja jest bardzo skomplikowana i na pewno nie zostanie naprawiona jednym ruchem.. ale jednego jestem pewna, bez rozmowy, bez jasnego określania swoich uczuć, dążeń, marzeń..wykończysz i siebie i małą.
Dzisiejsza wspólna wizyta u gin to dobry pomysł, wyjście na miasto -po wizycie- pogadać..to jeszcze lepszy pomysł. Trzymam mocno kciuki
Roszpunka to z szyjką źle nie jest tak źle ;) trzymam kciuki żeby było ok na następnej wizycie
Ania kciuki wielkie za wizytę ;)
Roza kciuki za wyniki ;)
Jane oo tak huśtawka jest lepsza niż ustawiczny dół:-p
aaaa jaaaaaa....oblałam się rumieńcem, truskawką się zakrztusiłam (tak tak..jedzenie truskawek w pracy to już przegięcie, mam na imię truskafffka...jestem..truskaffkożercą..)
dzięki ;)
Rozia śmieszku nasz ;) na przekąskę szybką łatwą i sprawdzoną proponuję pomidory z fetą i sosem ziołowo czosnkowym ;) do tego suchary z chleba ;)
o ile się lubi takie klimaty kulinarne hehe
Marysia no to byle do wakacji ;)
Małami udanego weekendowania rodzinnego ;)
Agnes WSZYTKIEGO NAJ!!! Buziak słodki w czółko :happy:
Zagubiona też się bałam przeoczenia skurczy hehe
ale myślę że jak to będzi TO to poznasz :p
łosiczka dobrze że z pęcherzem lepiej :)
Ilona oo tak, to jest super czas, mama ławeczka słoneczko..a dzieciak bryka i wszyscy zadowoleni:-p
Mam nadzieje że Kate bezpiecznie dotarła do nas :)

Pozdrawiam wszystkie :)

reklama
Dziewczyny nie bylo mnie tyle bo siedzialam i wystawialam aukcje jesli by ktos chcial podejrzec prosze :)
Przedmioty u

Karolinko to co czytam to masakra ja na twoim miejscu bym wyjechala na kilka dni i zobaczyla co sie bedzie dzialo bo nie wytrzymasz tak dlugo najwazniejsze ze masz swoje malenstwo ale szkoda ze sie miedzy wami popsulo :(

XZaraz doczytam reszte to odpisze
;0

truskaffka ty dostalas @ widzialam tescik ;/

Karolina może moj mąż nie jest aż tak uzależniony od mamy,od rodziców ale gdy mieszkaliśmy u nich też było mi źle.W dodatku mieszkała tam też jego siostra z mężem i dziećmi.On nie brał mojej strony.Sama walczyłam o wszystko.Może moja teściowa nie jest tak zaborcza ale potrafi swoje wyegzekfować. Ja byłam silniejsza.Gdy upomniałam się o długi które mój mąż miał przez nich to się obraziła,jak ja śmiałam coś takiego powiedzieć.A ja walczyłam o męża.Tak czy siak sami musieli spłacić.My nie dołozyliśmy grosza. Mam nadzieję że dług jest spłacony.
Twierdzą że tak.Nie porównuję sytuacji bo to bez sensu a widzę różnice.Chcę tylko powiedzieć że w końcu postawiłam sprawę jasno.Wyprowadziliśmy się od nich.Mieszkamy ponad 300km.I wiecie co? Dopiero wtedy w ciążę zaszłam a staraliśmy się już kilka miesięcy.
Teraz dzwonią do siebie prawie codziennie ale widują kilka razy w roku.
Ja bym zwariowała w takiej atmosferze.Mimo że między nami źle to jeszcze mamusia.Koniec świata.Kurde ja to bym porozmawiała z teściową.

Ilonko :-) kurka przeczytalam wlasnie na forum. Dziewczyna ma 38l jest w 13tyg ciazy i od poczatku lekarz zapisal jej dupka . A przy tym stwierdzil ze w tym wieku wszystkim kobieta sie zapisuje. No to ja z moja 40:-) to juz napewno musze.

Ilonko ty moje slonce :-)ty moja ekspertko poradz. Moze zaczne brac od jutra 2 razy po 1 tabl albo chociaz po pol ???

czesc dziewczynki,witam i przepraszam za dluga nieobecnosc...mialam male zalamanie:-(,tzn.niby wszystko dobrze,ale wlasnie powinnam zaczac bobosexy a ja w panice! strach ze znowu poronie jest tak ogromny ze chyba odloze ten cykl:baffled:...mialyscie moze ktoras z Was kochane taki problem?domiska1 gratuluje fasolki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka72 ja bylam pewna ze teraz bede miala podwojna energie,bo wyniki mam rewelacyjne jak powiedziala moja ginekolog a tu taka klapa...moj M. mi mowi rano ze spedzimy romantyczny wieczor a ja glupia dumam co tu wymyslic zeby to odwolac:angry:! jakos musze do wieczora uporac sie z ta panika...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry