• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonko- kiedy ja chyba wlaśnie taką zahukana sierotką marysią teraz jestem. Nie potrafię zawalczyć o swoje, bo jak próbuję to kończy się to awanturą i ze strachu wolę nie podejmować kolejnej próby. Mój mąż jest z tych, że zawsze wszystko przekręci przeciwko komuś, by się wybielić. Nawet nie wiem czy będzie chciał ze mną jechać do tego lekarza, bo póki co się od rana nie odezwał choć robił to kilka razy w ciągu dnia zazwyczaj, a dzisiaj obrazony milczy.
Nienawidzę siebie za ta słabość, nienawidzę tej rodziny za to co ze mna zrobili... :(

Nie mam juz sił.... :((((

hejka

troszke się wczoraj spiłam
sorry2.gif
ale pogadaliśmy, wszystko z siebie wyrzuciłam i mi lżej na serduchu
wink2.gif

mam nową dostawę tulipanów, truskawek..

krew mnie zalewa ..dosłownie hehe niebawem Ja i Pan D..będziemy płodzić
cool2.gif

dziś w pracy, jutro od rana szybkie porządki i przyjeżdżają znajomi na weekend więc pewnie się nie pojawię :)

lece doczytać co u was :)

zzagubiona- masz rację. tylko wiesz co? ja wiem, że on o mnie nie zawalczy. jego duma nie pozwoli ani do mnie zadzwonić, ani mnie szukać. po prostu przejdzie nad tym do porządku dziennego i odpuści. jestem o tym przekonana i chyba tego się boję najbardziej. :(
z drugiej strony gdyby nawet przyjechał i jakoś skłonił mnie do powrotu to te pełne pogardy spojrzenia domowników i politowanie teściowej że przecież i tak ona jest górą by mnie dalej zepchnęły w depresję ;(

Karolciu ty moja sierotko;-) ja ci dam uciekac od nas:no:. Znasz takie przyslowie Kto z kim przystaje takim sie staje :-)???
Chyba kazdy zna. Wszystkie tu chcemy ci pomoc. U kazdej z nas znajdziesz wsparcie Kazda z nas jest silna kobieta wiec musisz byc z nami zeby czerpac sile od nas :-):-):-). Kurde mac :wściekła/y: szkoda ze mieszkamy tak daleko.:-(

A gdzie mieszka twoja mama???

kochana skoro tak jest to uwazasz ze warto w tym trwac ? czuc sie jak 5 kolo u wozu kurde wiesz ale dla mnie sama pakujesz sie w to jeszcze bardziej i dajesz mu satysfakcje ze on jest pan i wladca a ty taka mysza w koncie pod miotla pozwolilas sie zniewolic wiem powiesz latwo powiedziec bo nie jestes w podobnej sytuacji ale uwiez ze bylam bardzo blisko tego co ty masz teraz tyle ze w ostatniej chwili sie ocknelam bo dzis napewno miala bym podobnie jak ty. z kazdym dniem bedzie ci ciezej a jak niunia sie urodzi to wg mnie twoja tesciowa ci ja zabierze a maz jej na to pozwoli i bedziesz miala g do powiedzenia dlatego musisz kochana zacisnac posladki i zrobic porzadek z tym do puki masz czas

reklama
Karolina to na pewno wszytsko wie, i zdaje sobie sprawę z tego wszystkiego, ale ona sama musi podjąc decyzję czy zawalczy o swoje i Jagódki życie czy nie.......... !!!!! także możemy życzyć bardzo dużo siły i wierzyć ze wiecej juz nie powoli tak sobą pomiatać, bo mąż teraz udaje ze jest swięty a Ty Karolinko za chwilkę uwierzysz ze tak właśnie jest i tak bedziesz w tej paranoi tkwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i całe życie bedziesz myslec o sobie jako o tej złej !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem Jagódka na to wszystko bedzie patrzeć, bo dziecko nie jest głupie, ona bedzie rozumieć pewne rzeczy i to szybciej niż sobie wyobrazasz !!!!!!!!!!!

oooooooooooo.......matko no własnie..... moja bardzo dobra znajoma włąsnie pare dni temu wyprowadziła sie z dwójką dzieci od meza, bo w sumie to ona miała podobnie, jej mąż oddawał kase mamusi zamist jej i płacić rachunki ( tesciowa mieszka osobno) i cos kupowac dziecią ( dzieci, 1,5 roku i 6 lat ) nawet była u psychologa tak jak TY i po tej jednej wizycie tak mi powiedziała " TERAZ TO JA JUZ WIEM KTO JEST GŁUPI " zrozumiała ze to nie ma sensu ze takie życie to koszmar, a uwierz mi długo do tego dojrzewałą bo to tak jak TY bała sie i to bardzo co bedzie....... ale zabrała manatki dzieci i poszła do swojej mamy i wiesz co ?????????????????? JUZ DAWNO NIE WIDZIAŁAM JEJ TAK RADOSNEJ, DZIEWCZYNA ODŻYŁA , UWOLNIŁA SIE OD TEGO WSZYSTKIEGO I TERAZ ZACZYNA DOPIERO ŻYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!! a dzieci juz nie muszę na to wszystko patrzeć jak ojciec pomiatą matką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i TY nie pozwól aby Jagódka kiedyś musiała na to patrzeć, bo ja wiem co te dzieci słyszałay i widziały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry