• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Nareszcie Was chociaz troszke nadrobilam:-) jest pozno :szok:i pisze dopiero teraz bo jestem u tesciowej a u niej net hula wiec korzystam:-D

Karolcia bardzo sie ciesze ze tupnelas nozka i ze wizyta okazala sie wspanialymi nowinami czekamy na wiesci jak sie m sprawowal:tak:
Truskaffka przykro mi ze @ przyszla, moze tym razem sie uda :-)
Agnes WSZYSTKIEGO NAJ :-):-):-):-):-):-):-)
Domiska super ze masz po wizycie same dobre wiesci ;-)slij fluidki
Roszpunka trzymam kciuki zeby sie jeszcze maluszkowi nie spieszylo dobrze mu tam wiec niech sobie jeszcze posiedzi :-)
Aniab slonce sorki ze nie odpisalam :sorry:ale wszystkie sie sprzysieglo przeciw mnie ...net...telefony.....nie dosc ze rozladowane a ja nie mialam ladowarek bo zapomnialam wziasc:sorry: to mi jeszce poblokowali komorke ...doslownie wszystko dzisiaj na opak :szok: goscie jak na zlosc pchali sie drzwiami i oknami duro pracy i mase zamieszania .....mialam tylko stacjonarny a z niego nie moglam odpisac :no:
Jane dzisiaj juz zdecydowanie za pozno na sms-ka wiec jutro sie odezwe i sie ugadamy :-);-)tesciowa dalami mi ladowarki , po drodze do niej telefon zaladowalam wiec mam kontakt ze swiatem :-D
Zzagubiona jeju ;-)a to coraz blizej do zobaczenia ksiezniczki :-)
Roza to ja mam nadzieje ze wynik bedzie ladny a na koniec okaze sie ze masz lokatora w brzuszku:tak:
Truskaffka dotarlam do pl ;-)ale maskara jest tu z netem, normalnie mnie szlag trafia .....predkosc zolwia:wściekła/y:
Pamela wiem o czym mowisz ja po Natalce sie tak balam ze odlozylam.....i to chyba za dlugo odkladalam a teraz znow sie spiesze
Gosiulek dlugo cie nie bylo, wszystko oki??:-)
Axa super wiesci a moze nowe zdjatko wstawisz malutkiej :sorry:bo juz kropeczka nie jest :-)
Rozia co u ciebie slonko???Sylwia jak tam???:happy:
Losiczka fajnie ze sie tak pozytywnie trzymasz:-)
Ilonka dzieki za pamiec;-) ,ja wyslalam do ciebie przed wylotem smska ale nie poszedl a zauwazylam dopiero w pl bo sie okazlo ze mi tel zablokowali:szok: , jedynie z Malami udalo sie kiedys popisac doslownie chwilke na gg wiec wam przekazala co i jak u mnie

POSTARAM SIE DO WAS WPASC JUTRO JAK MI NET NIE ODMOWI POSLUSZENSTWA:baffled::eek::-)

sorki jesli kogos pominelam :sorry:

Hej Dziewuszki moje kochane :-):-D:-)

Przede wszystkim jane dzięki, bo doszła do mnie Twoja przesyłka :-):-):-) Niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi :-);-):-)

Katy u mnie jest ok... Słonko świeci, mam swoją kartę, więc skupiam się na ćwiczeniach i niech tak zostanie, bo nie chcę dolinek łapać :-):-):-)

Karola Ty wiesz co.... Ja nie postawiłabym na drastyczne rozwiązania, ale wykrzyczeć trzeba co na serduchu leży... I nie ważne,że awantura wybuchnie... A niech wybuchnie... Normalne jest,że matka jest ważna w życiu człowieka,ale nie może ona decydować o Twoim życiu.... Ona jest ważna,ale to nie znaczy,że Ty jesteś przez to mniej ważna... Rób coś z tym dziewczyno, bo stracisz męża... Bo to do tego niestety zmierza... Rozmawiaj z mężem, ale nie tylko raz... Powtarzaj mu to... Ąlbo psycholog .... Zaproponuj mu to... Może to coś zmieni...

Malami weekend się zaczął, co ?? :-):-):-):-D:-):-):-)

u nas dziś znajomi byli i zrobiłyśmy z kumpelą flaszkę we dwie, a ja nawet tego nie czuję, hihihih :-):-D:-)

Dziewuszki grati za wizyty :-):-):-) Te "początkujące" mam nadzieję się uspokoiły troszkę :-):-):-)

Pamela jeśli nie czujesz się na siłach, to odpuść... Ale może to tylko chwilowe załamanie pogody....:-):-):-) Będzie dobrze :-):-):-)

truskafffka dziękuję za propozycję, ale odczytałam ją jak już goście poszli :-):-D:-) Ja przygotowałam sałatę z pomidorami, mozzarella, pomarańczą i sosem (z proszku :zawstydzona/y:), paluszki krabowe do tego i śliwki suszone w boczku :-):-):-) wyszło ok :-):-):-) Ale dziękuję za podpowiedź :-):-):-)

Kolorowych snów :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Zagubionapolecam piłkę - rozwarcie postępowało jak burza:-D prysznic też dobra sprawa:tak:

Ilonka ja brałam reni współczuję tej zgagi:-(

Katy jak tam podróż spokojna?? No zobaczymy ale jakoś nie czuję nic- zupełnie:-(

Rozia mocna głowa,nie powiem:szok:

Ania, Domi, Axarai gratuluję udanych wizyt:-D

Wczoraj mąż pytał czy może zostaniemy drugi raz rodzicami, chciałabym mu powiedzieć że tak...
Zaskoczył mnie bo nie do końca był przekonany ab starać się ponownie. :-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana ale dzis nie wiem czy zajrze bo mam sporooo kursow ;/ nie lubie takich dni bo wieczorem jestem padnieta .
Zaraz zabieram sie za sprzatanie a mala wojuje i platki rozrzuca po pokoju a tak wolala ciuciu :-D
Kasiu moj wojek tez mowi ze w Polsce net taki wolny ;/ U nich w Londynie mowi ze zapierdziela a tu nawet film obejrzec jest ciezko :dry:

wpadam tylko szybko poinformować ze chyba dziś powitamy nadie na tym świecie :-)
od wczoraj zagubiona w szpitalu, próbowali powstrzymać akcje porodową ale mówi ze nie wiele to dało bo po 5 godzinach znów boli także ja mysle ze dziś juz bedzie po wszystkim ;-)

trzymamy kciuki za zagubioną i czekamy na nadie ;-) bede informować co i jak ;-)

Trzymamy kciuki za obie dziewczyny.Oby szczęśliwie:tak:

Katy nie,nie wszystko w porządku.źle się ostatnio czuję,ciągłe bóle głowy,zapalenie ucha.Nie byłam u lekarza i nie wiem co z tego będzie.
Za to piękna pogoda:-)i to mnie cieszy...

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja :-)

Zagubiona oj poskakala sobie wczoraj na tej pilce :-D Trzymaj sie kochana. Trzymam kciuki za szybki porod i za wasze zdrowko :-)

Roza jak juz maz pyta to chyba cos sie ma na rzeczy;-);-);-) Sikaj na tesciora szybciutko :-):-):-)

Milego wekendu dziewczynki. Oczywiscie Ilonko CZEKAMY NA SWIEZE NEWSY :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry