• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ale cichutko

Malami losiczka, jane katy, rozia, roza i reszta hoooooooop. hooooooooooop :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no prosze was kochane ..........teskni mi sie za wami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Dziękuję, lania nie będzie;-):-D Lecę gotować obiad, bo czasu jakoś mi ciągle brakuje. Tak to jest jak się wstaje o 9 a idzie spać o 21 :-p:-D Zajrzę później i się rozwinę jak będzie czas, bo dziś korki i kupę sprzątania w domu:baffled:

Dziendoberek :-)

Roszpunko a ja mam też postępy moich chłopaków opisac :-D:-D:-D

Wpadam tylko życzyć Wam miłego wekendu u mnie niestety nie ciekawie :-( od rana cosik mnie bolał brzyszek a teraz to wiem że pęcherz mi siadł :-( byłam już 16 razy .Szycia od cholery a ja siedzę z termoforem na kolanach :baffled:.

Ciocia w szpitalu ma transfuzje krwi bo hemoglobina 4,1 :-( we wtorek jadę z wujem oddać krew i niestety nie łykam dobrych leków tylko termoforek cytryna i żurawina . Staranka nie bardzo mnie obchodzą w tym cyklu.

Buziaczki .

Hejka

za nami ciężka noc :( synek biedak strasznie się rozkaszlał :( umęczył się masakrycznie, praktycznie cała nocka minęła pod znakiem kaszlu, bólu gardła, głaskania, tulenia...także bezsennie

zaliczyliśmy lekarza, młody dostał lekarstwa, inhalacje i do kontroli w środę. Mnie też babeczka osłuchała i jest dobrze :) jeszcze mnie dusi trochę, ale już całkiem dobrze to wszystko wygląda

rosołek się porządny gotuje, zaraz będziemy wcinać

pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka

Truskawczka biedny Mati :-(:-(:-(:-(:-( zdrowka dla niego........ chyba sie zarazil od Ciebie ......:-(:-(:-(:-( noce zawsze najgorsze jak dziecko chore :-(:-(:-(

Lilu :-(:-(:-(:-( skoro to nie kolka to nie mam pojecia co :baffled::baffled: :-(:-(:-(:-( oby szybko sie Lily uspokoila i dala wam odpoczac i sama tez pieknie spala w nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biedne te wasze dzieciaczki :-(:-(

losiczka :-(:-(:-(u ciebie to juz chyba norma z tym pecherzem :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: tylek w miednice i tak siedziec :sorry2::sorry2::sorry2: mezus wraca takze bedzie grzac :-p:-p:-p:-p

witajcie

Roszpunka - mój synuś to żywe sreberko, rozkładam mu na podłodze kołdrę i koc, żeby mógł sie poturlać, a on to właśnie wyczynia, z plecków na brzuszek i odwrotnie, potem pupę podciąga do góry, tylko rączki jeszcze nie współpracują, więc nie ma szans, żeby pełzać ale to już chyba niedługo przed nami.
Jeśli chodzi o leżenie w łóżeczku, to co w nim wyczynia, może sugerować, że będzie np. mechanikiem samochodowym, pracującym w kanale (pod samochodem), bo tak kombinuje, że w końcu jest pod przewijakiem i nóżkami go zwala na siebie, a potem go kopie, żeby podskakiwał do góry. A wczoraj wieczorem przewijak całkiem wykopał z łóżeczka na podłogę...
Co do jedzenia, to staram się mu dawać to, co my jemy, tylko produkty alergenne bardzo ostrożnie i po jednym nowym.

reklama
Katrina Kubus juz duży mężczyzna :) a na zdjęciach wyglada jakby przerosł Alinke:-D

ja kupiłam dzisiaj infacol spróbuje bo pisze na nim ze mozna od urodzenie stosować i chociaż to raczej nie kolki ale może gazy w jelitkach ja męczą nie wiem wzięliśmy ja dzisiaj na spacerek i spała prawie półtora godziny i ja od rana tez z nia odsypialam :sorry2:

Zycze wam wszystkim zdrowka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry