• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori sadząc po wcześniejszych wykresach i po wyniku progesteronu robionego w 25dc to chyba nie.... wyniku nie konsultowałam.
Byłam u gina i robiła mi usg i mówiła że za 3 dni będzie owu,ale już nie sprawdzałam czy pęcherzyk pękł.
Biorę bromergon od 14 kwietnia po pół tabletki na noc

Dziewczyny coś mówiły że testom nie ma za bardzo co wierzyć...sama już nie wiem.

Poradzcie czy wywołać sobie @ luteiną sama czy czekać i iść do gina??

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki:))
jakoś cały dzień miałam zabiegany, w pracy jak na złość zapiernicz na maxa:-( ale teraz już odpoczywam. Dopadła nas pierwsza mega burza :tak::tak::tak: uwielbiam burze!!!!

justyna dobrze, że nic wam się nie stało a teraz się oszczędzaj i odpoczywaj.

róża współczuję i tulę. Może bromek pomoże:tak: a póki co drinkuj i baw się dobrze. Ja też bym się napiła ale chyba coś za dużo ostatnio piwka piję i brzuch mi rośnie:-(:-(

lori fajnie że jesteś i że dobrze się czujesz:tak:

roszpunka to pochwal się efektem końcowym łazienki:-)
zagubiona chwal się Nadią ile wlezie i się nie przejmuj, że sobie piszesz:-) takich rzeczy to my chcemy słuchać:tak:

katrina życzę siły na te kilka tygodni!!!

Lorelain, Losiczka - nie powiem, ze Was rozumiem, bo nigdy w takiej sytuacji nie byłam, staram się tylko postawić w Waszym położeniu i rozumiem, że nie jest to łatwe.
Na pewno Wam sie uda, bo musi sie udać. Skoro były ciąże to znaczy, ze nie ma przeszkód ku temu, żebyście znów zaszły. A strach po utracie zawsze będzie, niestety to nieuniknione. Z tym, że nie można się nastawiać, ze sie nie uda - pozytywne myślenie, to połowa sukcesu. Trzymam za Was kciuki.

Witam:-)

Lori przepraszam że tak uciekłam ale myślałam ze kąpiesz małego:zawstydzona/y:. To mój 3 cykl i też bezowulacyjny!! wiec nie ma mowy o jakichkolwiek staraniach:no:
byłam u gina z wykresami, tarczycę mam ok,dostałam bromka tylko, ale powinien już chyba działać??
Zobaczę jeszcze ten co będzie bo mówiła żeby 2 razy zbadać progesteron i jak nic nie ruszy to pójdę znowu.

Jane dzięki,ja już mam najgorsze myśli w tym temacie:no:. Ale wypiłam sobie wczoraj,nie powiem:-) he he. Mi też idzie w brzuch niestety..

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
jane - ja za to uwielbiam słoneczko :) ... jak mamy taką ładną pogodę to do razu odżyłam. Kocham siedzieć na leżaczku na działeczce i się opalać :)

katrina
- ja bym sie aż tak nei bała jakby była dłuższa przerwa odczekana, a ja ja sie boje bo tak szybko sie staramy.

Roza - 3 cykle to jeszcze nie jest tak źle, bromek pomoże ...jak nie tym raem to następnym :)

ja jestem jeszcze w domku bo czekam aż troche wyschnie trawa na działce ... Mati ogląda dinozaury a ja powtórkę YCD

Roza, dobrze że się odstresowałaś. Jestem w 100% pewna, że z pomocą lekarza niedługo zobaczysz II:tak: Niestety nie wszystko przychodzi tak szybko jak by się tego chciało.

Lori, każdy ma inny sposób na poradzenie sobie z trudną sytuacją. Cieszę się, że patrzysz optymistycznie w przyszłość. Za jakiś czas na pewno będziesz tuliła dzidziusia pachnącego mleczkiem.:tak::tak: To racja, że ty i Losiczka nie miałyście problemów z zafasolkowaniem,więc musi się udać:tak: Trzymam za was kciuki, ale to wiecie:-)

Lori, ja też nienawidzę remontów! Już od miesiąca syf w całym domu...:crazy: Jeszcze jeden pokój chcieliśmy odświeżyć przed Maksiem, ale jak o tym pomyślę, to już mi się źle robi...:crazy::crazy::crazy:

jane, pochwalę się łazienką, ale póki co, końca nie widać. M z teściem właśnie walczą z podwieszanym sufitem, a ja siedzę w kątku i się nie pokazuję nawet.

Plan na dziś to znów odpoczywanko. Węzeł chłonny w pachwinie mi się powiększył i boli. Nie wiem czy mnie przewiało, czy co się dzieje.:-( A wizytę mam dopiero za tydzień. A w poniedziałek na krew idę.

reklama
Witam:-)

Roszpunko piekny brzusio:-):-):-)

Lorelain ja sie staram :-) ale nie wierze ze sie uda teraz. Tak hop siup i jest:-). Ostatnio mi zajelo to 7 cykli .Wiec zdazy sie wszystko zagoic. Zreszta mysle ze jak owu wrocila od razu i jest wszystko ok tzn normalny cykl to juz musi byc dobrze. A wizyte mam 8 maja( wczesniej nie dalo rady) kurcze mam nadzieje ze zdaze przed @ jakby co :-)

A ja sobie szyje a moje chlopaki pojechaly na wycieczke rowerowa :-)

W poniedzialek pewnie wszystkie dziewczynki sie zamelduja:-) Milego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry