Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiem coś o remontach... rok temu przechodziłam to samo. Nawet nie masz pojęcia jak się cieszę jak idziemy do castoramy po gwoździe albo żarówki a nie muszę wybierać płytek albo podobnych rzeczy

A u nas to jest tak jak maz ma wolne to urzeduje z chlopakami a ja szyje. Bo czasami jest tak ze 3 miesiace nie mam pracy. A mezowi dobrze zrobi ruch bo ciezko go odciagnac od kompa i tych swoich gier
.A ja mam przynajmniej troche spokoju :-)
caly dzien szperalam po domu w poszukiwaniu ladowarki jak juz ja zdobylam kolejnego dnia od tesciowej to okazalo sie ze moj telefon zostal zablokowany

bo w dniu wyjazdu mialam zaplacic rachunek i zapomnialam
. Neta mialam po kilka minut i to chyba raz udalo mi sie z Malami zamienic dwa slowa a pozniej znow kicha i neta juz nie mialam, bo moja mamunia zapomniala zaplacic......ech wiem po kim jestem taka roztrzepana 

a potem poszli sobie na zaluzona majowke a ja odcieta od swiata jak na najgorszym zadupiu...zaznaczam ze do tego jeszcze dekoder siadl

...no mowie wam jakies fatum