KatyB
Fanka BB :)
Dzien doberek GWIAZDECZKI:-):-):-)
Rozia, Roza naladowalam akumulatorki
bo taka piekna pogoda byla, tato sie dobrze czul, mama szczesliwa, brat nie pije do tego slonce , dobry humor i kawka z Jane........a nasza Jane to bardzo fajna dziewczyna i bardzo sie ciesze ze sie w koncu moglysmy spotkac;-):-)
Katrina nawet nie mam takiego zamiaru ;-)poprostu juz zalatwilam u mamci zeby byl net oplacony z gory i szybszy wiec macie to jak w banku
Karolciu slonce a Tobie nadal nie daja tam zyc

????? Boze co za porazka z tych ludzi, slow juz brakuje a jak tam mezulek
teraz sie ustosunkowuje do mamusi itp???
Bo wczoraj mialam doczytac ale mamy 3 lokatorow na dziko bo ich z chaty wyrzucili i do tego jeszcze kolezanka przyszla nas prosic na wesele i nie dali po nadrobic
A co sie dzieje z Ilonka zawsze z rana jest a teraz????
Katrina Losiczka nie wiem czy wam skladalam zyczenia
wiec sle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, Katrinie szybkiego i szczesliwego porodu bo to teraz najwazniejsze
a Losiczce aby ta ostatnia owulka przyniosla jej upragniona coreczke ;-)
Dzisiaj urodzinki ma tez ZZagubiona najpiekniejszy prezent juz dostala ale zycze Ci kochana abys zawsze miala usmiech na twarzy tak jak teraz STO LAT:-):-):-)
Rozia, Roza naladowalam akumulatorki
bo taka piekna pogoda byla, tato sie dobrze czul, mama szczesliwa, brat nie pije do tego slonce , dobry humor i kawka z Jane........a nasza Jane to bardzo fajna dziewczyna i bardzo sie ciesze ze sie w koncu moglysmy spotkac;-):-) Katrina nawet nie mam takiego zamiaru ;-)poprostu juz zalatwilam u mamci zeby byl net oplacony z gory i szybszy wiec macie to jak w banku

Karolciu slonce a Tobie nadal nie daja tam zyc

????? Boze co za porazka z tych ludzi, slow juz brakuje a jak tam mezulek
teraz sie ustosunkowuje do mamusi itp??? Bo wczoraj mialam doczytac ale mamy 3 lokatorow na dziko bo ich z chaty wyrzucili i do tego jeszcze kolezanka przyszla nas prosic na wesele i nie dali po nadrobic
A co sie dzieje z Ilonka zawsze z rana jest a teraz????
Katrina Losiczka nie wiem czy wam skladalam zyczenia
wiec sle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, Katrinie szybkiego i szczesliwego porodu bo to teraz najwazniejsze
a Losiczce aby ta ostatnia owulka przyniosla jej upragniona coreczke ;-)Dzisiaj urodzinki ma tez ZZagubiona najpiekniejszy prezent juz dostala ale zycze Ci kochana abys zawsze miala usmiech na twarzy tak jak teraz STO LAT:-):-):-)
Ostatnia edycja:
wybaczcie,
na razie przemywam mu oczka wywarem z mega mocnej herbaty moze pomoze jak nie to do lekarza w poniedziałek !!!! zobaczymy !!!!!!!!!!!!! 
siet siet siet