• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hey ja tylko chciałam powiedziec ze byłam wczoraj na wizycie i z maluszkiem wszystko ok machał nogami i raczkami. kolejna wizyta 24 maja. i maluch był na tyle rzyczliwy ze pokazał co "tam"ma no i bedzie 2 chłopczyk;-)czyli ilonko nie jestes sama bedziemy miec po 2 cchłopców;-)

ilonka śliczny brzunio!!!

reklama
agniesia super wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! zaraz wpiszę w tabelkę kolejną datą ;-) chyba przewage facetów juz mamy !!! :-D
niuńka pokaż i TY swój brzuszek ;-)

Dziewczyny jakie wózku kupujecie ??????? macie juz coś upatrzonego ???????? Ja sie teraz zastanawiam nad espiro i naprawde nie wiem juz sama http://allegro.pl/3w1-wozki-atlantic-espiro-wozek-12-elementow-i2294823643.html

choć teraz co idę i widze wózek to tylko ZIPP.... ciekawe czy on taki faktycznie dobry ze kazdy tak kupuje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonko- brzunio piękny. ja może tez zrobię zdjątko i swój wstawię ale to dopiero po weekendzie ;)
Qrcze u Ciebie kończy się jutro 27 tydzień!!! Matko kiedy to tak zleciało? Mój tylko suwaczek jakoś w miejscu stoi... :( No może sobie wolniej pędzić byle tylko Maleńtas był zdrowy i bym już mogła cieszyć się jego akrobacjami kosmicznymi razem z mężem ;)
I masz rację- nie ważne ile będzie ważył- byle był zdrowy ;)

agnieszka- gratuluję udanej wizyty, zdrowego maleństwa, no i synusia ;)

axari- czekamy niecierpliwie na Twój wielki powrót i dostęp do sieci, więc rozpakuj sie powoli i wracaj do nas szybciutko. :)

O matko! Dziewczyny łapię takie zadychy jak przejdę na piętro do toalety, że muszę przez chwilkę uspokajać oddech, bo czuje sie tak jakbym kilometr maratonu przebiegła ;( Masakra- aż mi się w głowie kręci ;)

agnieszka, gratuluję chłopczyka:-) Ale nam się darzą panowie:-D

ilonka, smakowity brzusio:-) Szkoda, że nie mieszkamy bliżej, mogłybyśmy porównywać na żywo.

karolina, też się bardzo szybko męczę chodzeniem po schodach! Tchu mi brakuje i nogi bolą:-)

axarai, super że droga już za wami. Nie szalej bardzo z tym noszeniem, bo brzusio może zacząć boleć i będą problemy, tak jak u mnie:tak:

Montujemy kabinę....:crazy:

STARACZKI
[TABLE="class: grid, width: 331, align: center"]
[TR]
[TD]NICK [/TD]
[TD]WIEK[/TD]
[TD]TERMIN @[/TD]
[TD]CYKL STARAŃ[/TD]
[TD]Data urodzin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rozia [/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]17.05[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]21.01.1985r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jane [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]????[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]28.03.1984r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roza [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]30.04[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD] 29.05.1982r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KatyB[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]12.05[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]11.02.1981r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asiczka31 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pamela [/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Piąteczka [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lorelain [/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]14.05[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17.12.1985r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Losiczka [/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]08.05[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]30.04.1972r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Truskaffka [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]05.07.1983r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Malami123 [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]01.05[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]08.07.1981r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sylwia_d [/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]22.05[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]05.06.1989r [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ciężaróweczki
[TABLE="class: grid, width: 548, align: center"]
[TR]
[TD]NICK
[/TD]
[TD]WIEK
[/TD]
[TD]OM
[/TD]
[TD]TP
[/TD]
[TD]PLEC
[/TD]
[TD]WIZYTA
[/TD]
[TD]Data urodzin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katrina115[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]23.08.11[/TD]
[TD]29.05.12[/TD]
[TD]Niespodzianka
[/TD]
[TD]9 Maj[/TD]
[TD]25.04...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ViolaPop[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]26.08.11[/TD]
[TD]01.06.12
[/TD]
[TD]Antoś[/TD]
[TD]8 Maj
[/TD]
[TD]18.07 1976r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]justyna [/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]20.09.11[/TD]
[TD]24.06.12[/TD]
[TD]chłopczyk[/TD]
[TD]????[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ilona24[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]30.10.11[/TD]
[TD]05.08.12
[/TD]
[TD]Pawełek[/TD]
[TD]8 Maj [/TD]
[TD]31.07.1987r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roszpunka[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]02.11.11[/TD]
[TD]09.08.12
[/TD]
[TD]Maksiu
[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]marysia77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]16.11.11[/TD]
[TD]17.08.12
[/TD]
[TD]Dziewczynka[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]26.05...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karol_in-a[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]09.12.11[/TD]
[TD]16.09.12
[/TD]
[TD]Jagódka
[/TD]
[TD]22 Maj[/TD]
[TD]28.12.1982r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]axarai[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]14.12.11[/TD]
[TD]21.09.12
[/TD]
[TD]Adusia
[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]30.12.1972r
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agnes2704[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]30.12.11[/TD]
[TD]07.10.12
[/TD]
[TD]Aleksander [/TD]
[TD]18 Maj[/TD]
[TD]27.04.1982r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]polisiaa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.09.12
[/TD]
[TD]chłopczyk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agnieszka_dk[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]25.01.12[/TD]
[TD]02.11.12[/TD]
[TD]chłopczyk
[/TD]
[TD]24 Maj[/TD]
[TD]06.01.1988r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AniaBuchowicz [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD] 15.03.12
[/TD]
[TD]23.12.12[/TD]
[TD]????
[/TD]
[TD]11 Maj
[/TD]
[TD]15.02.1977r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Biapl[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]23.01.12[/TD]
[TD]29.10.12[/TD]
[TD]????[/TD]
[TD]23 Kwiecień[/TD]
[TD]31.01.1984r[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]domiśka [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]22.04.12[/TD]
[TD]????[/TD]
[TD]????[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]????[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Forumowe dzieciaczki
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]imię dziecka [/TD]
[TD]data urodzin dziecka
[/TD]
[TD]waga i wzrost dziecka [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zagubiona
[/TD]
[TD]Nadia[/TD]
[TD]28.04.2012r
[/TD]
[TD]2,600kg, 49cm [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ostatnia edycja:
Roszpunko- gratuluję postępów remontowych ;) Ja czasem dostaję takiej zadyszki, że naprawdę zastanawiam się czy nie padnę ;( mam nadzieję, że albo sie przyzwyczaję, albo nauczę się zwalniać tempo, albo mi przejdzie ;)

Ilonko- na temat wózka to ja się nie wypowiadam, ponieważ ja miałam tylko kilka małych wymagań: ma być lekki, zielony lub brązowy; na dużych kołach (równych). Detale dopracowały młode mamy- znajome mojej mamy, a za wszystko płaci mój młodszy brat, który postawił sobie taki cel. Ostatnio mi nawet mówił jaki ma być, ale ja qrcze nie pamiętam nazwy ;(

Karolina no to ja przede wszystkim patrze na koła ( wszystkie muszą być pompowane no i nie małe, choć 2 mogą być mniejsze ale koniecznie pompowane) spacerówka odwracana tyłem i przodem do kierunku jazdy, spacerówka bardziej w kształcie literki V , tzn aby nóżki nie zwisały tylko leżały sobie na podstawce jak jak jest w tym espiro co link przesłałam, ten akurat ma stelaż aluminiowy także jest lekki w miarę choc ja na to nie patrze az tak bardzo bo mieszkam na parterze także nie muszę wnosić na piętra, no i wiadomo aby prowadził sie dobrze, znajoma ma espiro i jest bardzo zadowolona także chyba padnie na ten wóżeczek jak trzeba bedzie juz kupić !!!!!!!!!!! rodzice i tescie sie pewnie zrzucą wiec aż tak źle nie bedzie ;-)

pod koniec maja chce kupić juz posciel i tez nie mogę sie zdecywować którą kupić............. zaraz wstawie fotkę to może doradzicie mi moje drogie kobietki ;-)

bald_kolkabl.jpg bald_kolkaziel.jpg mos_ziel_mis_hustaw_1.jpg łóżeczko bedzie takie jak na ostatnim zdjęciu tylko nie ciemne te boki tylko taki kolor brąziku jak na tym pierwszym łózeczku ;-) to łóżeczko własnie co jest na tych 2 zdjęciach mi sie tak bardzo podoba ale niestety cena odzuciła ( ok 1 tys ) ;-(

Ostatnia edycja:
Ilonko- jak dla mnie to ta pierwsza pościel. Mimo iż uwielbiam zieleń w każdej postaci to niestety ta pościel wydaje mi się być troszkę za ostra ;( No ale wybór należy do Ciebie. Musisz też patrzeć bardziej praktycznie- czy pościel jeszcze będzie Ci do czegoś pasowała czy tylko ma być sama w sobie urzekająca? ;)

http://www.poscieldladzieci.pl/

http://muzpony.pl/produkt,45,174-pepe_poszewka_100x135_40x60_ochraniacz.html gdybym miała mieć Hubcia- to ta ;)))

http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-haftowane-imie-na-kolderce.html

Bo ja chyba tak bardziej spokojnie jednak chyba bym wolała, ale to oczywiście rzecz gustu ;)

Tak czy siak moje kochane ja powoli sie pakuję i uciekam :( bo dzisiaj pędzimy do znajomych na grilla ;) Miłego weekendu Wam życzę i do usłyszenia/przeczytania w poniedziałek ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolinka udanego grila ;-) mam nadzieje ze pogoda dobra , bo my wczoraj mieliśmy i nas wygoniła burza z trawki na godzinkę !!!!!!! miłego weekendu ;-) do poniedziałku ;-) pogłaskaj brzuszek od cioci ;-)

edytowałam post to wsiąkło to co napisałam najpierw a tylko wyszło to co dopisałam :szok:

NO wiec macie pozdrowienia od Małejmi :-)

a viola nam gdzieś zniknęła ????????????? nie pisała mi nic wiec chyba nie rodzi jeszcze !!!!!!!!!!!!!

karolina no własnie ja chciałam taką żywszą posciel , myslałam nad beżami ale dałam sobie spokój bo jakoś tego nie widziałam, :sorry2: nawet jak te wózki patrze bo nie chce aby było coś z szarym czy czarnym :sorry2: - ale ja to sobie wymyslam co ?????? :baffled: heheh

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry