• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko a jak ja mogę się czuć ;-)śpię na okrągło 24h to za mało :-Dplus bolące cycki które w tej chwili są większe o kolejny rozmiar :-D:-Dczyli teraz mam jakieś 80 G :szok::szok::szok: jessssu ale numer
czasami mam lekkie mdłości ale to wyłącznie w pracy bo pracuje w restauracji więc te wszystkie zapachy mnie mulą ale jest dobrze jestem bardzo szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za tydzień mam wizytę serduszkową i bardzo się boję :-(
a co u ciebie Ilonko?? jak Pawełek?? pogłaskaj go ode mnie :)))))a no i ucałuj biednego Jasia

reklama
Ilonko z tymi objawami to wiesz jak jest ;-) ale nic nie mowie;-) a testuje najwczesniej w poniedzialek bo mi przeciez wczesniej nie wychodzily testy chyba ze nie zdaze zatestowac:happy2:. No i powtarzam ze dla mnie bylby to normalnie cud za 1 razem:-)

Aniu spij kochana. Ty spisz malenstwo rosnie:-)

Ilonka - tutaj lekarze liczą terminy, który wyznaczają na pierwszym USG (w 20 tyg.) i tego sie trzymają. Jak minie mi 29 maja i nic się nie wydarzy, to tak jak przy Alince 8 dnia kazali mi się zgłosić do szpitala i następnego dnia zaczęli wywoływanko!!
Nie wiem jak to liczą lekarze w Pl.

Losiczka - tak, ja juz jestem gotowa. To znaczy spakowałam już obie torby - dla siebie i dla maluszka i teraz już tylko czekam... aż maluszek się zdecyduje.

Aniu wiem co czujesz, ja tez tak panikowałam przed wizytą serduszkową, ja byłam wręcz pewna na 90% ze nie zobaczę tego serdunia bo nie miałam objawów itd, tzn mialam tak jak TY własnie mega senność i bolące cyce i tyle, także spokojnie, za tydzien ujrzysz malusie wasze dzieciątko z serduszkiem jak dzwon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja ??????? Ja po staremu bo co tu pisać wiecej :-p rosnę w oczach :sorry2: brzuszek pogłaskany, akurat teraz zaczyna sie pora kiedy Pawełek budzi sie i dokucza mamusi :-D

Mąz ostatnio mówi do mnie ze może inne sie imię wybierze i rzucił Kubusia ja chwilkę pomyslałam i mi sie cholernie spodobało a ten zaraz ze nieeeee, ze niech bedzie juz Pawełek, no kurcze :angry: co za chłop !!!!!!! no i teraz chodzi mi po głowie ciągle ten Kubuś................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko no Kubuś też ładnie ale wiesz co ja bym została już przy Pawełku :))))))
a co do rośnięcia to już mi nie mów nawet ja tyję jak diabli bo rzuciłam palenie :(((( ale co tam schudnę jak już urodzę :)))))))
i dziękuję za pocieszenie bo tak bardzo się boję ;/

witam dziewczynki:)))

cały dzień jakoś nie miałam czasu odpisać. miałam zapiernicz w pracy ... atak mi się nie chciało siedzieć. Dobrze że piątek:-):-):-):-)

od razu przepraszam, że nie każdej odpisze

karolina udanego grilla i weekendu, na temat teściowej już nie będę pisać bo widzę, że masz strategie opracowaną;-)

justyna życzę zdrówka dla ciebie i synka!!!!!
aniu śpioszku trzymaj się jakoś. Niedługo pewnie ci przejdzie:tak:

katrina no już niedługi i tajemnica kogo masz pod serduszkiem się wyjaśni:))

axa ty to masz powera!!! Uważaj z tym bieganiem żebyś się nie przeforsowała. A jak się urządzisz to napisz jak tam wam na obcej ziemi:-D

co do wózków to się nie wypowiadam bo jeszcze nie sprawdzałam jaki chcę a co do pościeli to jest tego tyle, że chyba każda coś ładnego dla siebie znajdzie.

zagubiona wszystkiego najlepszego!!!!!!!

ilonka
możesz mi zmienić datę następnej @ na 10. 05. mam nadzieję, że jeżeli już dostanę to nie wcześniej...

fajnie wam z tymi kwiatami na balkonie, mój m się nie zgodzi bo mu się nie podobają. Jedyne co to kupujemy drzewko 58dbe04a8e2057a0med.jpg i ewentualnie zioła sobie posadzę. Ale z drugiej strony i tak bym pewnie te kwiaty uśmierciła:-( nie mam wogóle ręki do kwiatów.

byłam pobiegać a teraz oglądam księżyc w nowiu :tak:

ilona zapomniałam.... super brzuszek!!!!!!!!!! zazdroszczę:-(

Ilonko Kubusie to strusie pedziwiatry :-D wszedzie ich pelno oczy trzeba miec przy nich do okola glowy :-D zostan juz przy tym Pawelku :-D ( Moja pierwsza milosc to Pawelek he he )

Jane
:-)

ilona jesli chodzi o espiro wózek to ja miałam i jestem bardzo zadowolona miałam espiro atlantic 3 w 1 ale długo mi nie sprzydał sie bo zmieniłam na lzejsza spacerówke bo ogólnie w espiro była nie praktyczna... a miałam pytać jak tam Jas oduczył sie sikac do pampersa???ile mu to zajeło???bno ja mam zamiar oduczac Michała...nawet nocnik zakupiłam specjalny;-)
zagubiona sto lat sto lat!!!no to Nadia na urodzinki ci sie trafiła

Jane drzewko boskie a takie drzewka są drogie ??????????????????? bo jak drogie a pewnie takie sa to ja mogę pomarzyć bo mieszkam na parterze i raczej zbyt długo by ich nie było, poza tym chcemy zabudować balkon panelami wiec wtedy by mogły sobie stać bo raczej by ich nikt nie dojrzał, stały by dla nas, hehe !!!!!!!!!!!

Aniu dokładnie zrzucisz jak urodzisz , teraz sobie nie żałuj hehe, niech dzidziuś rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz mam 11 kg na plusie , wstyd porażka itd ale co zrobię ??????? jak dla mnie dzien bez słodycza to dzien stracony :sorry2: i założę sie ze przez to moje łasuchowanie Pawełek wazy juz ponad kg !!!!!!!!!!!!!!!:sorry2:

reklama
Ilonko ty masz 11 na plusie od początku a ja mam 2.5 kg na plusie w ciągu dwóch tygodni :(((( ale co tam nie martwię się tym nic a nic będzie czas na zrzucenie potem teraz muszę dbać o maluszka :))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry