• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam kochane.

Ja jeszcze w 2 packu,także spoko. A nie było mnie kilka dni,ponieważ moja mama się rozchorowała i ja musiałam zająć się dziećmi mojego brata,ponieważ oni odświeżali dom przed niedzielną komunią. A te dzieci to żywe srebra wieczorami to byłam już tak wykończona,że nie miałam siły siadać do kompa..

Odebrałam wyniki na paciorkowca i są ok czyli brak tego robaczka u mnie.We wtorek byłam też u mojego gina na dopplerze i też wszystko ok ale mam trochę za mało wód płodowych i mam dużo pić,chociaż nie wiem co znaczy dużo bo ja piję samej wody całą butlę plus inne napoje. Jak 8 maja na wizycie będę miała jeszcze mniej tych wód to pewnie szpital:(

Lecę was nadrobić troszkę.A potem na zakupy i zamówić kwiatki na komunię.

reklama
Lori kurcze ale obiad bedzie mmmmm..... a ja sie nadal głowię co mam zrobić i pomysłu brak, w koncu bedzie tak ze pójdę na obiad do rodziców :-D a czemu nie polecasz tego wózka ??????? Ja własnie je przeglądałam teraz :laugh2: tylko ze nawet jakby był OK to i tak nie kupie bo za drogie te 3w1 niestety !!!!!!
Viola no bo sie az martwiłam o Ciebie i miałam Ci eska pisać juz dziś :-p mam nadzieje ze jednak te wody bedą Ok i jeszcze przetrwasz "chwilkę" w 2 paku ;-) :-)
Pamela co tam dobrego bedziesz robić ?????????????
Ania to pogoda sprzyja u Was spaniu jedynie chyba !!!!!!!!!!!!!!! współczuję kurcze...... u nas piękne słoneczko od rana .......:-)

Aniabuchowicz ja bylam w ciazy tylko 8 tygodni a i tak przytylam dobre 4kg,bo moj M.pchal we mnie jak mowil,,witaminki,, no i juz mi tak niestety zostalo!a teraz jako ze staram sie ponownie to wole nie forsowac sie za bardzo,wiec musze cierpliwie i powoli zrzucac ten balast...Lorelain jak tesc przyjezdza to musi byc po polsku! tak wiec grochowka i golabki,no i pieke chleby,bo on zabiera sobie do domu dwa,wloskie chleby sa niedobre,bez zapachu i pelne chemii.a jak tam staranka Lorelain bo u mnie juz po owu,tak mysle,ale na ten cykl nie licze bo bardzo mielismy z mezem meczacy tydzien,wiec bylo tylko troche spontanicznych chwil,ale w nastepnym cyklu bardziej sie postaramy:tak:

ilona24 Twoj brzusiu na zdjeciu sliczniutki,dopiero teraz zauwazylam,ale bystra jestem:zawstydzona/y: a no i jeszcze sernik sie piecze,a najgorsze ze do pracy ide na 11.30... za to jutro leze tylkiem do gory!:laugh2:

Ostatnia edycja:
ilonko wiesz co ogólnie bardzo fajny jest wyglądowo ten espiro taki zgrabny...mi nosidełko najbardziej sie przydało nio i jak był mały to w gondoli spał też bardzo fajna była nio i na spacerki fajny koła ma stabilne.jedyny minus dla spacerówy bo strasznie duża i nie praktyczna i jest jeden kierunek rączki tzn nie mozesz dziecka ustawic tak by na ciebie patrzyło tylko przed siebie.podsumowując gondola i nosidełko na tak a spacerówka na nie..

dzieki za gratki ciesze sie ze bedzie synek najważniejsze ze zdrowy;-)ale byłam w szokuz ze tak szybko mi powiedział!!

losiczka te twoje objawy chyba coś wróżą;-)
a kiedy zagubiona wychodzi do domu/???

ja dziewczyny już 3 kg na plusie...przy Michale byłam -1 hehe ale każda ciąża inna;-)

ja spadam Kochane,powoli sie ubieram i do pracy,ale mi sie nie chce!!! pogoda cudna 25 stopni:confused2:,ale co zrobic! buziaki dla wszystkich i milego dnia!!! s55.gif

reklama
Helo melduje sie i ja:-) ....pospalam troszke i czas zabrac sie za robote

U nas w domu nadal kupa lidzi i syf totalny :eek:
Losiczko jak ja ci zazdroszcze ze mozesz sobie poszurac ja musze czekac jeszcze tydzien:angry:
oczywiscie jak zrobisz juz torebeczki to sie chwal:-)
Ilonka a moze krokieciki???Ja wczoraj robilam ogorkowa i nalesniki;-)
Ania no..... pogoda nas nie rozpieszcza a na dodatek ma tak byc caly maj:szok::szok::szok:....masakra jakas.......ps zamowie ci teraz z 4 szt lutki oki???
Lori dokladnie jak piszesz a najgorsze ze nie ma takiego przepisu ze nie mozna nawet nie wiedziala co mi podac za powod wiec na koniec uslyszalam: "Taka jest nasza decyzja i pani sie z tym zgadzac nie musi".......myslalam ze france rozerwie na kawalki:wściekła/y:....ale ja to jeszcze sprawdze czy nie mozna:cool2:
Ale ci sie fajny dzionek szykuje ja uwielbiam takie budowlane sklepy gdzie mozna puscic wodze fantazji:-):-):-)
Pamela to odpraw tescia z kwitkiem i powiedz ze nadrabiasz BB:-D:-D:-D
Viola nie martw sie juz i tak koncowka wiec dzidziolek napewno ma sie dobrze:tak:
Rozia a no na razie w miare cicho i pewnie tak zostanie do poniedzialku a ty jakie masz plany na dzisiaj bo ja ze szmata jade:rofl2:
A Jane pewnie nadal kozysta z rowerka i pogody:tak:
Co sie dzieje z Malami bo byc moze pisala ale ja jeszcze nie nadrobilam wpisow z mojego pobytu w PL? Bo Karolcia, Agnes pewnie w pon dopiero nas odwiedza:sorry:A Roszpunka pewnie walczy z ta lazienka:tak:........ma sie ku koncowi???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry