ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
agnieszka no ja własnie mam na oku ten atlantic bo inne są drogie albo mają małe kola, czyl polecasz czy nie bardzo ???????????????????????
Jaś to juz i kupke i sisiu robi na nocnik, ( ohhhh dumna jestem z niego jak pieron) no i tak,,,,, siku pare dni i juz wołał sama na nocnik, nawet jak ma pampersa na noc jeszcze to wstaje i mówi ze chce na nocniczek bo juz nie jest dzidziusiem tylko dzieckiem
także nawet jak na dworze jestem w sklepie to juz mu nie zakładam bo sam woła i go wysadzam, no a z kupką to mi zajęło jakies 2 tyg chyba zanim w koncu zrozumiał ze trzeba do nocnika a nie do majtek czy do wanny
a ile on ma radochy z tego to naprawde aż miło, bo taki dumny z siebie jest i zawsze uśmiechnięty mówi ze nie wolno w majteczki tylko do nocniczka balaska hehe
i ani razu nie miałam zasikanego fotela czy łózka, także powiem ze poszło wszystko bardzo sprawnie i SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co mnie cieszy niezmiernie !!!!!!!!!!!!!!!!! dziecko musi dojrzej do tego samo :-) ;-)
a jaki nocniczek kupiłaś ?????? taki grający ???????????
losiczka ojjjjjj to zostaje juz Pawełek w takim bądz razie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak czy siak czuje ze Paweł bedzie inny niż Jas, wiec nie kuszę losu aby był jeszcze wiekszym pieronkiem !!!!!!!!!!!! hehe
Aniu ale ja miałam tak samo...... na początku tyłam jak oszalała, a teraz jem tak samo i widze ze ta waga tak nie idzie błyskawicznie w górę także wiesz......... ale tak czy siak nie trzeba sie tym az tak martwić......!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśc na co ma sie ochotę i tylę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mieć w nosie kilogramki !!!!!!!!!!!!!! :-)
Jaś to juz i kupke i sisiu robi na nocnik, ( ohhhh dumna jestem z niego jak pieron) no i tak,,,,, siku pare dni i juz wołał sama na nocnik, nawet jak ma pampersa na noc jeszcze to wstaje i mówi ze chce na nocniczek bo juz nie jest dzidziusiem tylko dzieckiem
także nawet jak na dworze jestem w sklepie to juz mu nie zakładam bo sam woła i go wysadzam, no a z kupką to mi zajęło jakies 2 tyg chyba zanim w koncu zrozumiał ze trzeba do nocnika a nie do majtek czy do wanny
a ile on ma radochy z tego to naprawde aż miło, bo taki dumny z siebie jest i zawsze uśmiechnięty mówi ze nie wolno w majteczki tylko do nocniczka balaska hehe
i ani razu nie miałam zasikanego fotela czy łózka, także powiem ze poszło wszystko bardzo sprawnie i SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co mnie cieszy niezmiernie !!!!!!!!!!!!!!!!! dziecko musi dojrzej do tego samo :-) ;-) a jaki nocniczek kupiłaś ?????? taki grający ???????????
losiczka ojjjjjj to zostaje juz Pawełek w takim bądz razie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak czy siak czuje ze Paweł bedzie inny niż Jas, wiec nie kuszę losu aby był jeszcze wiekszym pieronkiem !!!!!!!!!!!! hehe Aniu ale ja miałam tak samo...... na początku tyłam jak oszalała, a teraz jem tak samo i widze ze ta waga tak nie idzie błyskawicznie w górę także wiesz......... ale tak czy siak nie trzeba sie tym az tak martwić......!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśc na co ma sie ochotę i tylę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mieć w nosie kilogramki !!!!!!!!!!!!!! :-)
Ostatnia edycja:

...