• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnieszka no ja własnie mam na oku ten atlantic bo inne są drogie albo mają małe kola, czyl polecasz czy nie bardzo ???????????????????????
Jaś to juz i kupke i sisiu robi na nocnik, ( ohhhh dumna jestem z niego jak pieron) no i tak,,,,, siku pare dni i juz wołał sama na nocnik, nawet jak ma pampersa na noc jeszcze to wstaje i mówi ze chce na nocniczek bo juz nie jest dzidziusiem tylko dzieckiem :-D także nawet jak na dworze jestem w sklepie to juz mu nie zakładam bo sam woła i go wysadzam, no a z kupką to mi zajęło jakies 2 tyg chyba zanim w koncu zrozumiał ze trzeba do nocnika a nie do majtek czy do wanny :sorry2: a ile on ma radochy z tego to naprawde aż miło, bo taki dumny z siebie jest i zawsze uśmiechnięty mówi ze nie wolno w majteczki tylko do nocniczka balaska hehe :-D i ani razu nie miałam zasikanego fotela czy łózka, także powiem ze poszło wszystko bardzo sprawnie i SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co mnie cieszy niezmiernie !!!!!!!!!!!!!!!!! dziecko musi dojrzej do tego samo :-) ;-)
a jaki nocniczek kupiłaś ?????? taki grający ???????????
losiczka ojjjjjj to zostaje juz Pawełek w takim bądz razie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D tak czy siak czuje ze Paweł bedzie inny niż Jas, wiec nie kuszę losu aby był jeszcze wiekszym pieronkiem !!!!!!!!!!!! hehe

Aniu ale ja miałam tak samo...... na początku tyłam jak oszalała, a teraz jem tak samo i widze ze ta waga tak nie idzie błyskawicznie w górę także wiesz......... ale tak czy siak nie trzeba sie tym az tak martwić......!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśc na co ma sie ochotę i tylę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mieć w nosie kilogramki !!!!!!!!!!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ilonko szczerze to nie mam pojęcia ile takie drzewko kosztuje:sorry2: ale jutro może kupimy to dam ci znać.
ale jak będzie za drogie to pewnie coś tańszego kupimy. W każdym razie m na pewno chce jakieś drzewko albo krzak, ewentualnie tuję. Zobaczymy co ciekawego będzie.

oj dziewczynki wy przynajmniej macie powody do tycia a ja w ciąży nie jestem a czasami wyglądam jakbym co najmniej w 3 miesiącu była.... chyba mam urojoną ciąże:dry:
najgorsze, że teraz siedzę przed TV i już bym coś jadła... jak odkurzacz:wściekła/y:

Hej dziewczynki.:-).........Agnieszka Gratuluje malego mezczyzny :-):-):-)
Ilonka super ta tabelka i dzieki za pozdrowienia;-)a wersja 3 cia bardzo fajna :tak:
Ps prosze zmien mi date @ na 12.05 nie wiem czemu podalam ci taka date z kosmosu :baffled:
Karolcia czyli juz sie czujesz jak pelnoprawna ciezarowka lapiac zadzyszke???:-)
Lec i baw sie dobrze Malentasowi i Tobie napewno troszke rozrywki sie przyda:tak:
Axa fajnie ze juz masz mezulka i razem wijecie sobie gniazdko ale tak sie nie forsuj;-)
Lori fajnie ze masz taki humorek a jak go moga jeszcze kwiaty polepszyc to kupuj ile balkon pomiesci:tak::-) i wrzuc zdjecie
Tomek i justyna to faktycznie same problemy ale na szczescie ten tydzien sie konczy
Losiczka ja tak jak ty che miec suwaczek chociazby ciazowy :sorry2:
Aniu nie jest tak zle na razie i tak nie wielki ruch u nas a ty nie spisz smoku ????:-)
Jane teraz to ci tylek zleje......... gdzie ty masz duzy brzuch :szok::szok::szok:fajowa babeczka z ciebie:tak: o idealnej figurze ja bym sie pochlastala za taka figure :-)
A ja sobie siedze i zalatwiam sobie z mama paczke bo mi na lotnisku wiesniaki w podrecznym bagazu nie puscili :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze ich wytluke jak ........

Ostatnia edycja:
Kasiu a moze to ja pokręciłam coś i Ci tak wpisałam w tabelkę :baffled: hehe !!!!!!!!!!!

Jane a TY pewnie przesadzasz z tą Twoją wagą ........ ciągle w ruchu jesteś także spalasz szybko to co pochłaniasz przed TV :happy2:

DOBRANOC ;-)

images.jpg

Ostatnia edycja:
losiczka taka sennośc u Ciebie ????????? :-D bardzo podejrzane no i ten skok dzisiejszy
kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie mam pomysłu na obiad ..... buuuuu.......
:-(

witam kochane! ja juz od rana przy kuchni bo tesc wpada z wizyta.ale chwilke poswiece na czytanie co tam popisalyscie ostatnio.bo ja ciagle zaganiana:zawstydzona/y:...

Dzień dobry kochane koleżanki
U nas jak zwykle brzydka pogoda :((( normalnie można się depresji nabawić
ja zaraz uciekam z kotkami do weterynarza na szczepienie oj znowu będą płakać :-(
zaglądnę do was później miłego dnia życzę

reklama
Witam się :-):-):-):-)

znowu świeci piękne słoneczko =) ... my już po śniadanku, ja lece umyć włosy i zaraz wybywamy na działkę. Na obiadek będzie na pewno grill :) .... później obiecałam mamie że pojeździmy po sklepach budowlanych bo będą robić sobie remont kuchni... a ja przy okazji chce dokupić jeszcze kilka rzeczy na balkon :)

jane - jak mąż nie lubi kwiatków to modne są trawy na balkon :tak:

Ania - kg się nie martw, najważniejsze żeby wszystko było dobrze.

Ilonka - jedno i drugie imię ładne :) ... ja Ci tylko mogę powiedziec że na pewno nie polecam x landera xa :-p

losiczka - ale skok! .... nooooooo kochana trzymam kciuki!&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pamela - a co tam pichcisz?

Katy - no wieśniaki! ... nakopac im do d.... :-p .... zdjęcie wrzucę jak wszystko ładnie zakwitnie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry