Kasiu Małami jest na wsi chyba u swoich rodziców jak sie nie myle, bedzie na BB w poniedziałek, wczoraj przesyłałam od niej dla wszystkich pozdrowienia :-)
agnieszka dziękuję czyli juz wiem ze espiro odpada bo jak sie nie da miec spacerówki z 2 stron wiec niech sobie go wsadzą głęboko
Lori no proszę, ceny z kosmosu tych x landerów a jak sie okazuje to o dupe połtuc

dzięki :-)
Pamela Jezzzzzuuuuuuuuuuu..... sernik...... ja chce, ja chce, ja chce, aaaaaaaa............!!!!!!!!!!!!!

trzymam kciuki za cykl bo własnie takie spontany najczęsciej niosą dzieciątko
Katrina no widok łózeczka jedno a potem płacz wydobywany z tego łóżeczka w środku nocy to drugie wiec niech sie do tego drugiego Twój mąż przyzwyczaja

hihih !!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny nie wiem co jest dziś grane ale............ bardzo mnie kłuje szyjka, tak jakby mi sie igły wbijały ............ ja pamiętam ze taki ból miałam przed porodem gdzie mi gin powiedział ze mi sie rozwarcie zrobiło ...... i teraz sie boje...... dobrze ze we wtorek wizyta ........... ale jakby sie coś działo to pojadę na szpital :-( wzięłam dodatkową lutkę nospę i magnez i siedzę i nic juz nie robię bo ból jest dośc mocny :-(