• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie Mamuśki,

Zaraz zmykam do pracki, dziś muszę odrobić za wczoraj, i WOLNE!!!!!!!!!!!!
Zaczynam macierzyński.

Mamy dziś w planach przemeblowanie w sypialni, trzeba w końcu wstawić łóżeczko.
Niech mąż się przyzwyczaja i oswaja z widokiem nowego "mebla".

reklama
Katy ja dziś w pracy od 14 do 22 niestety :-(

A Malami będzie po weekendzie. A teraz wypoczywa :-):-):-)

Katrina ja to Ci zazdroszczę tego wolnego... też bym sobie od pracy już odpoczęła :-( Bo 3 dni to za mało :-(:-(:-(

Kasiu Małami jest na wsi chyba u swoich rodziców jak sie nie myle, bedzie na BB w poniedziałek, wczoraj przesyłałam od niej dla wszystkich pozdrowienia :-)
agnieszka dziękuję czyli juz wiem ze espiro odpada bo jak sie nie da miec spacerówki z 2 stron wiec niech sobie go wsadzą głęboko :laugh2:
Lori no proszę, ceny z kosmosu tych x landerów a jak sie okazuje to o dupe połtuc :szok: dzięki :-)
Pamela Jezzzzzuuuuuuuuuuu..... sernik...... ja chce, ja chce, ja chce, aaaaaaaa............!!!!!!!!!!!!!:baffled::sorry: trzymam kciuki za cykl bo własnie takie spontany najczęsciej niosą dzieciątko :laugh2:
Katrina no widok łózeczka jedno a potem płacz wydobywany z tego łóżeczka w środku nocy to drugie wiec niech sie do tego drugiego Twój mąż przyzwyczaja :laugh2: hihih !!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny nie wiem co jest dziś grane ale............ bardzo mnie kłuje szyjka, tak jakby mi sie igły wbijały ............ ja pamiętam ze taki ból miałam przed porodem gdzie mi gin powiedział ze mi sie rozwarcie zrobiło ...... i teraz sie boje...... dobrze ze we wtorek wizyta ........... ale jakby sie coś działo to pojadę na szpital :-( wzięłam dodatkową lutkę nospę i magnez i siedzę i nic juz nie robię bo ból jest dośc mocny :-(

kochana cieszę sie,,,, także wracajcie do domciu bo nie ma to jak w domu :-) ucałuj małą księżczniczkę :-) a cyca doi pewnie co ??????????? :-)

Ilonka widzialam wczorajszy twoj wpis:tak:dlatego sie zastanawialam gdzie jest Malami:eek:
A co do tego klucia to ja bym zadzwonila do gina, bo nigdy nic nie wiadomo a poradzic sie mozna:tak:
Katrina to milego odpoczynku zycze juz najwyzszy czas:tak:
Rozia no to nie zazdroszce a jutro tez idziesz???? Co ty wlasciwie robisz, jesli mozna wiedziec:sorry:??? Moze gdzies pisalas ale mi ucieklo;-)
Aniu zamowie :tak:ale ile ta zmijka zostawi i nie sprzeda to juz inna historia:sorry:
Zzagubiona ale wiesci:-).......SUPER zdrowka dla was i szybko wychodzcie bo taka piekna pogoda w Pl juz bys pewnie szalala z wozkiem po okolicy:-D:-D:-D

reklama
ilonka ja też bym na wszelki wypadek do gin dzwoniła od czego too jest...
zagubiona świetne wieści niech mała je i rośnie!!!
ojj nie zazdroszcze tym które w taki upał pracują!!!nie ma jak poleniuchować!!!choc mi sie sterta prasowanka nazbierała i trzeba sie chyba bedzie zmobilizowac i wyprasowac to..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry