ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Jane a mogę zapytać ile szarpnęło Was ???? tzn ten stoliczek z krzesłami na balkon ??????????????????? Pieknie wygląda i chyba nie zajmuje dużo miejsca prawda ?????????????? mnie sie cholernie podoba zestaw ratanowy z castoramy coś takiego Meble rattanowe rattan ratan komplet rattanowy HIT (2302262135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest tez ławeczka , ale drogo cholera :-( szkoda bo pięknie wygląda
na razie mnie nic nie kłuje także alarm odwołany, i mam nadzieje ze bedzie OK, do wtorku juz blisko wiec gin sobie zajrzy czy wszystko Ok
Czyli kochana dzien można zaliczyć do udanych
ahhhhh ja chyba sama zaraz wyjmę lody bo mi smaka narobiłaś .........
losiczka ja tam wiem swoje
wpadl znajomy do męza także zajrzałam do Was jeszcze bo co ja biedna mogę robić wsród trzech chłopów, bo Jaś nagle wyzdrowiał jak tatuś wrócił także nawet nie mysli o spaniu
na razie mnie nic nie kłuje także alarm odwołany, i mam nadzieje ze bedzie OK, do wtorku juz blisko wiec gin sobie zajrzy czy wszystko Ok
Czyli kochana dzien można zaliczyć do udanych
ahhhhh ja chyba sama zaraz wyjmę lody bo mi smaka narobiłaś ......... losiczka ja tam wiem swoje
wpadl znajomy do męza także zajrzałam do Was jeszcze bo co ja biedna mogę robić wsród trzech chłopów, bo Jaś nagle wyzdrowiał jak tatuś wrócił także nawet nie mysli o spaniu