• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jane a mogę zapytać ile szarpnęło Was ???? tzn ten stoliczek z krzesłami na balkon ??????????????????? Pieknie wygląda i chyba nie zajmuje dużo miejsca prawda ?????????????? mnie sie cholernie podoba zestaw ratanowy z castoramy coś takiego Meble rattanowe rattan ratan komplet rattanowy HIT (2302262135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest tez ławeczka , ale drogo cholera :-( szkoda bo pięknie wygląda :tak:

na razie mnie nic nie kłuje także alarm odwołany, i mam nadzieje ze bedzie OK, do wtorku juz blisko wiec gin sobie zajrzy czy wszystko Ok :laugh2:

Czyli kochana dzien można zaliczyć do udanych :-D ahhhhh ja chyba sama zaraz wyjmę lody bo mi smaka narobiłaś .........

losiczka ja tam wiem swoje :-p

wpadl znajomy do męza także zajrzałam do Was jeszcze bo co ja biedna mogę robić wsród trzech chłopów, bo Jaś nagle wyzdrowiał jak tatuś wrócił także nawet nie mysli o spaniu :baffled:

reklama
ilona no właśnie najlepsze jest to, że praktycznie nas nie szarpnęło bo zapłaciliśmy 150 zł:-):-)
szukaliśmy w kilku sklepach ale nic lepszego w fajnej cenie nie było. Wiadomo, że wypaśne zestawy za 1000 zł można kupić ale szkoda mi tyle dać za meble na balkon. Takie w zupełności wystarczą. Kupiliśmy je w jysku. Zobaczymy jak się będą sprawować. Póki co jestem zadowolona. Jak pogoda dopisze jutro pierwsze śniadanko na balkonie:tak::tak::tak:
dobrze, że już ci lepiej!!!

mi się takie meble podobają: http://www.jysk.pl/165/753/3735100/a/catalog ale tylko w zestawie wszędzie je sprzedają:-( a mi się zestaw nie zmieści na balkonie.

Ostatnia edycja:
Jane wiedzialam:-D:-D:-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty to niespokojny duszek jestes :-D:-D:-D
Ale ja czekam na pogode i tez ruszam tak mnie nakrecilas na ten rowerek ze tylko patrze za sloneczkiem :-)
Komplecik piekny:tak:, tez musze poszukac cos pododbnego dla rodzicow tylko z wiekszym stolem i wieksza iloscia krzesel bo te plastikowe sie nie oplaca bo ciagle trzeba kupowac nowe :eek:
Losiczka czekam z niecierpliwiona na jutrzejsza twoja tempke:tak: i zaciskam kciukasy bo faktycznie na @ za wczesnie a ja mysle ze to plamienie cos fajnego ci wrozy ;-)
Ilonka to dobrze ze juz lepiej ale jak by cos to jedz i nie patrz na nic
komplecik fajny ale nie praktyczne te poduchy ciezko by bylo pilowac zeby je deszcz nie zlal :tak:

Jane 150 zł ????????????????????????????????? ale to promocja czy to stała cena ?????????? Kurcze to prawie darmo :szok: :szok: naprawde super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten zestaw CARPI to raczej na taras , ja mam balkon duży na szczęscie i ten zestaw co Ty kupiłaś byłby super , ahhhh....... :laugh2: to jutro zdaj relację po śniadanku czy wygodny :-D

O ten duzy zestaw piekny:tak: i bardzo fajnie sie je urzytkuje tzn ja ich nie mam ale ludzie u ktorych pracuje maja i jest poprostu bajera ja tez kiedys taki bede chciala :tak:

ilona są w promocji chyba ale normalnie tez nie są wiele droższe.
Dziewczynki widziałyście księżyc dzisiaj?? Podobno jest najbliżej ziemi i super wygląda:-)

Witam po pracy :-):-):-)

Zagubiona no to super :-):-):-) Obyście jak najszybciej wróciły do domu :-):-):-)

Katy w sklepie z ciuchami pracuję, w sieciówce w galerii i niestety jutro też pracuję :-(:-(:-(

losiczko no dziwnie troszkę .... Zobaczymy co jutro będzie ...

Ilonko dobrze,że przestało boleć, ale nie forsuj się na wszelki wypadek do wtorku :-) dobranoc :-)

jane bardzo fajny zestawik :-):-):-) I taniutki :-):-):-) Ten ciemnobrązowy jest śliczny !!! Ja będę mieć ogródek, wiec dla mnie ok, tylko zastanawia mnie jak z utrzymaniem czystości itp.. bo takie mogłabym sobie kupić :-):-):-)

Ilonka - fakt, widok łóżeczka to jedno, a efekty dźwiękowe wydobywające się z niego to drugie, ale... łudzę się, że ten maluszek będzie jak Alinka, tzn. bez alarmów nocnych. Ja przy Alinie nie wiem co to nieprzespane noce, jedynie co - jak jest chora, ale to wiadomo, a jak była malutka, to nie było żadnego problemu ze spaniem.

Katy - oj już czas na odpoczynek, bo na prawdę bardzo szybko się męczę, już nie daję rady. A jeszcze w pracy jest tak gorąco, że paść można.

Miłego wieczorku dziewczynki.

reklama
Jane ja zaraz lece zobaczyc nawet nie wiedzialam ze dzisiaj ten dzien
Ilonka to faktycznie kicha nic nie mozna zostawic bo zniknie ....taki kraj
Rozia wspolczuje a urlopik kiedy planujesz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry