• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej dziewuszki ja wczoraj juz odpadlam z pisaniem bo sie zasiedzielismy i zagadalismy ze znajomymi:tak:
Witaj Lalus napisz cos wiecej o sobie zebysmy mogly cie lepiej poznac ;-)
Jane u nas bylo tak niebo zachmurzone ze nie bylo widac ksiezyca:zawstydzona/y:
Rozia nie przejmuj sie bo ja tez w sierpniu urlop planuje ;-) i mamy z Jane pomysl gdzie sie wybrac :-p:-p:-p
Roszpunka fajnie ze juz masz ten remont za soba :tak:czekamy na zdjecia, co do szyjki to dobrze ze zaniepokoilo cie to w pore, teraz juz napewno wszystko bedzie dobrze:-)
Jane ciesze sie ze nadal masz sloneczko bo u nas zimno jak cholera :-(codziennie trzeba wlaczac chociaz na chwile ogrzewanie:szok:......lece zaraz poczytac wykresy :-)
Truskaffka pewnie sie zajada truskaweczkami i popija winkiem :-D

no to macie tam pogodę do d... jednym słowem. A u nas super:-) :tak: właśnie się odwracam na brzuch i plecki opalam:-D
Ale do was też słoneczko przyjdzie.

chyba za bardzo się pochwaliłam bo właśnie burza nadciąga:-( a mieliśmy iść pograć w siatkę plażową.... ale pewnie piasek będzie mokry.... buuuu

Ostatnia edycja:
Hejka:-)

Kurka nie mam nawet czasu Was poczytać,jeszcze tydzień gości będziemy mieć, zamieszania że ho ho:-)

Losiczka ładnie masz na wykresie:-D

JAne kurka szkoda że temp spada:-(

Ilonka gratuluje - no to teraz Jaś już duuuży chłopak:-D

Witam nową koleżankę:-)

U mnie bez zmian narazie, dziś ostatni dzień lutkę biorę i czekam:-)
Z pomiarów wogóle zrezygnować mam zamiar:-) przynajmniej na ten nadchodzący cykl...

Brzydko sie zrobiło:no: a było takie fajne słońce

Witajcie opisalam sie jak glupia i posta mi wcielo - wrocilam wczoraj w nocy ze slubu brata wiec dopieroWas nadrobilam
ILONKO - marsz do lekarza
LOSICZKO - 3mam kciuki zeby jednak to fasolka dawala o sobie znac
ROSZPUNKO - powoli urzadzisz lazienke, najwazniejsze ze macie gdzie sie plumkac
KATY - witaj po powrocie
LALU - witaj
AGNIESZKO -gratuluje synia
VIOLA I KATARINA -czekamy na Wasze maluszki
tyle pamietam wiec wybaczcie jesli kogos pominelam.

Ach no wlasnie JUSTYNKA - dobrze ze nic Wam sie nie stalo - wiedzialam ze o czyms zapomnialam.

ej no ale się obijacie:tak: nic nie piszecie:szok:
ja byłam w kinie na nietykalnych, super film polecam i muzyka rewelacyjna.
Zaraz sobie ściągnę do posłuchania:)))

Roza_, Marysia77 Witajcie:-) Rozia ja mam zazwyczaj 28 dniowe cykle, czasem tylko przesunie mi się w jedną albo w drugą stronę o jeden dzień lub dwa. Nie byłam u ginekologa jeszcze, ale muszę się tam wybrać, tylko kurcze nie mam czasu teraz zbytnio :baffled: Może w połowie miesiąca... Ech... Co by tu o sobie napisać... Hmm... Mam 23 lata, mieszkam z narzeczonym, układa Nam się całkiem dobrze ze wszystkim... No i do szczęścia Nam brakuje dzieciątka :)

jane no chyba wszystkie z niedzieli jeszcze korzystają :-):-):-) Ja wróciłam z pracy po 20, to trzeba było jedzenie zrobić i jeszcze prace do domu wzięłam...

laluś to Ty młoda dziewuszka jesteś :-):-):-) A kiedy ślub planujecie?? Musisz się koniecznie do gina wybrać..

reklama
hej dziewczyny, ja tylko na sekundkę :) włąsnie wróciłam do cywilizacji, ech szkoda... jutro do pracy grrr
mam nadzieję, ze trochę Was nadrobię, choć tygodniowe zaległości to niezłe wyzwanie :)
Do jutra! papap

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry