• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

rozia no chyba tak, ale u nas po tej burzy zimno się zrobiło.
qurcze a mnie znowu dół łapie.... no szlag mnie trafi :-(:-(:-(:-(:-( jeszcze @ nie przyszła a już czuję jej przeklęty wpływ!!!!

reklama
Dzień dobry moje Kochane!

Melduję sie z samego rana przeszczęśliwa, bo już w pracy. Dwa dni weekendu spędzone z teściową mi w zupełności wystarczą.
Weekendowe spotkanie z padalcem zaliczone- nie zamieniliśmy zdania poza przywitaniem się i pożegnaniem ;) Dzisiaj czeka mnie kolejne i zamierzam potraktować go podobnie. :) W przygotowaniach do ich popołudniowych gości rzecz jasna nie uczestniczyłam, więc teściowa dzisiaj robi stójkę na rzesach, ale ja mam to osobiście w nosie. :)
Mąż niestety nie przejawia kolejnych objawów dalszej poprawy czy nawrócenia. Wszystko utknęło w jednym miejscu o ile nie cofnęło się dwa kroki w tył. Mówi co prawda częściej jak kocha i stara się zwracać na mnie uwagę, ale często też zwraca się do mnie per wy mając na myśli oczywiście mamusię ;( A ja delikatnie zwracam mu uwagę, że mi się to nie podoba ;)

Katrinko- qrcze jeszcze troszkę ;) Zaciskam kciuki by wszystko było dobrze. No i podoba mi sie pomysł przyzwyczajania męża do łóżeczka.

Losiczko- a gdzie dzisiejszy wynik tempki? Mam nadzieję, że ten wysoki poziom to nie sprawka lutki ;) Trzymam kciuki, bo coś mi tam gdzieś w głębi mówi...

Ilonko- wracając do pościeli- jeśli masz taki pogląd to oczywiście jak najbardziej ;)

Roszpunko- gratuluję zakończenia remontu. Och jak ja uwielbiam kupować takie duperele wyposażenia domu. Mam nadzieję, że też niebawem będę na takim etapie ;)

jane- mebelki bardzo ładne. No i praktyczne. :)

Aniabuchowicz- ja mam już 8-9 na plusie, więc mnie nie pobije żadna z tu obecnych ;) I śpij jeśli masz możliwość i ochotę. :) Ja żałuję, że jak mi się chciało to nie spałam ;)

Katka- chcesz też tak szurać jak Losiczka?

Lori- trzymam kciuki za przyszły poniedziałek ;)

I chyba więcej nie pamiętam- przepraszam.

Miłego dzionka!!!

Dziendoberek:-)

Karolciu :-) tempka trzyma poziom :-) ale jak to tempka spasc zawsze moze;-). Co do luteiny to wzielam tylko 3 tabl .Wczoraj wieczorem juz nie wzielam i nie bede brala bo jutro wizyta u ginekologa i boje sie ze mnie opieprzy:-( . Plamienie bylo jednorazowe wzielam lutke za rada Ilonki bo sie poprostu wystraszylam. Nic nie mowie zeby nie zapeszyc ale ........;-);-);-)

Testuje jak zdaze w srode :-) i zobaczymy czy zdazy sie kolejny maly cud :-):-):-)

Musze dzisiaj dokonczyc torebki a len okropny :sorry::sorry::sorry: no i kawa bleeeeee.....

Milego dnia babeczki

Dzień dobry
wpadłam szybciutko luknąc jak u losiczki stoi sprawa i jest SUPER, także dalej baaaaaaardzo mocno zaciskam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&& i ,ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~ Ahhhh..... ja to bym pewnie nie wytrzymała i siknęła hihi :P

wpadnę póżniej bo mam męza jeszcze pół dnia, poza tym lece do labolatorium zrobić krew bo chyba ta anemia nie chce sie ode mnie odczepić, jutro wizyta wiec jak coś pokaże wynik lekarzowi !!!!!!!!!!!

Miłego dnia skarbki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Qrcze Ilonko patrzę na ten Twój suwaczek i tak bardzo Ci zazdroszczę tych ruchów i aktywności, bo u mnie nadal kiepsko w tej dziedzinie :( No ale może się doczekam...

No i podobnie jak Ty- mocno zaciskam kciuki za Losiczkę, ale nic nie mówię :)

Zzagubiona- trzymam kciuki za szybki powrót do książęcej komnaty ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry