• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć :-) Jestem Karolina, i od ponad roku staram się z narzeczonym o dzidzię, ale jak na razie nic z tego nie wyszło. W kwietniu miałam 3-dniową miesiączkę, która się spóźniłam jeden dzień. Zrobiłam wtedy test ale wyszedł negatywny. No i teraz od jakiegoś czasu mam zawroty głowy, boli mnie troszkę podbrzusze, i częściej korzystam z WC. I mam ochotę ostatnio na ogórki małosolne :-p

reklama
no katy dziś jest ten dzień a raczej noc. Właśnie mi tu przez okno zagląda:-)

katrina
to fajnie miałaś z Alinką, że cię tak oszczędziła:)) ja nie wiem jak ty wytrzymujesz tą niewiedzę?? Ja jestem strasznie ciekawe kto tam u ciebie mieszka:-D

rozia wydaje mi się że te zestawy są łatwe w utrzymaniu. Moja siostra taki ma i nie narzeka. Poduszki tylko trzeba chować przed deszczem a na zimę można czymś przykryć całość.

hej laluś czy twój wpis był pytaniem?? Sikałaś ostatnio na testa?? Bo to chyba by dało ci odpowiedź. I w kwietniu kiedy miałaś @??

Katy urlop niestety dopiero w sierpniu i to w drugiej połowie, bo muszę się dopasować do mojego małżonka i do mojej pracy... Niestety....

Jane dzięki za info... To jak już będę na etapie urządzania ogródka, to pomyślę nad nim, bo bardzo mi się podoba... A to jest w zestawie z tą ławą Czy stolikiem??

hej laluś :-):-):-) Ja bym na Twoim miejscu siknęła teraz na testa, bo może tamten Ci nie wyszedł, bo było za wcześnie... Zrób testa:-):-):-)

Zmykam spać kobitki moje :-) Dobranoc i kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
rozia to jest akurat zestaw z ławą, sofą i dwoma fotelami ale pewnie są też inne. Ja znalazłam tylko takie. Samą sofę znalazłam do kupienia za ok 550 zł co jest przesadą jak dla mnie:-(
ja też zmykam spać.
Dobrej nocki:-):tak:
katrina no tak myślę, że wytrzymujesz bo inaczej byś po prostu zapytała lekarza. Przecież okazji kilka już miałaś:tak:

Witam babeczki:-)

Jane sliczny komplecik na balkonik a twoja tempka jeszcze sliczniejsza:-)

Lalus witaj i rozgosc sie i sikaj na testa :-D

Katrino jeszcze troche i sie nam pochwalisz dzidzia a w sumie to moglabys sie nam pochwalic twoim ciazowym brzuszkiem:-)

A u mnie pani @ sie chyba jednak szykuje. Tempka wysoka ale bol brzucha typowo @ plus bol krzyzy.Ale biore luteine do wtorku potem sikne jak bedzie jedna krecha odstawiam i zaczynam nowy cykl :-):-):-) i nawet spokojnie o tym mowie :sorry2::sorry2::sorry2:

Milego dnia dziewczynki :-) ale kciuki prosze nadal trzymac;-);-);-)

Hej Dziewczyny! No ja miałam tamtą "@" 26 kwietnia, no i ona trwała 3 dni... Z czego drugi i ostatni dzień to już tak bardziej na brązowo było. Myślicie, że było za wcześniej tamtym razem na test? :confused:

Edit. No i zrobiłam test. No i negatywny :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki.

laluś, zrób test i wszystko będzie jasne:tak: No to przykro mi:-( Konsultowałaś te problemy z lekarzem????

ilonko, mnie też kłuła szyjka, może to był znak, że się skraca... Do wtorku niedaleko już. Ja w czwartek idę na kontrolę. Ciekawe co to będzie.
Najgorsze, że serduszkowanie zakazane mamy:-(

losiczka, wykresik obiecujący:tak:

Ja kupiłam w zeszłym roku zestaw mebli na balkon w ikei za około 100 zł. Jak na balkonowe potrzeby sprawuje się bardzo dobrze:tak: TÄRNÖ Stół i 2 krzesła - IKEA

Jak będę miała czas to pstryknę fotkę na balkonie.

Co do pościeli dla Maluszka to też jestem zakochana w tych zestawach z ikei i Maksio na pewno będzie miał stamtąd. Na przykład te: BARNSLIG DANS Komplet pościeli dziec - IKEA

W łazience brakuje już tylko mebli i takich pierdułek jak kosz na pranie itd. Ale się cieszę że to już koniec!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zajrzę pewnie jutro, bo dziś mamy dzień zaplanowany. A jutro M jedzie na delegację na cały tydzień i będę siedziała sama:-( L4 mam więc cały tydzień w domku będę. Miłego dnia:happy:

Ostatnia edycja:
witam :)
siedzę na balkonie w słoneczku i do was piszę.
Mebelki sprawują się super:))) Szkoda tylko, że mój organizm nie:-(:-(:-( tempka poleciała w dół:wściekła/y:
ale w sumie tego się spodziewałam. Szkoda tylko, że całą noc głupie sny miałam i się nie potrzebnie stresowałam...
losiczka u ciebie za to tempk. super. Dalej trzymam kciuki!!!!

laluś
no szkoda ale może się umów do gina i z nim to skonsultuj. A z drugiej strony ja też jestem senna i mam ochotę jeść na okrągło a w ciąży na 100% nie jestem. Czasami sobie niestety wmawiamy objawy:-( wiem coś o tym, mam tak co miesiąc:rofl2: choć walczę z tym i jest coraz lepiej.

roszpunka super zestaw. Ja uwielbiam ikeę i gdyby tylko była bliżej to podejrzewam, że tam byśmy meble kupili. Mam masę rzeczy z ikei i uwielbiam je. Obiecują nam w Rzeszowie ikee od chyba 5 lat, jak nie dłużej. Może się w końcu doczekam. Póki co jeździmy co jakiś czas do Krakowa na zakupy :-D:-) a pokoiki dziecięce takie bieluśkie są przesłodkie. Może za jakieś kilka lat jak już w końcu będę w tej ciąży to sobie taki urządzimy.
Miłego dnia gwiazdeczki

reklama
Dzień dobry Gwiazdy :-):-):-)

laluś to w takim razie proponuje zaczekać do następnej @ i zobaczyć jak wtedy będzie sprawa wyglądać i ewentualnie do gina... Albo idź do rodzinnego ... A ilu dniowe masz cykle ?

jane przykro mi z powodu tempki :-(

losiczko nie nakręcam Cię, po prostu czekamy :-):-):-)

roszpunka no to gratuluję skończenia łazienki :-);-):-)

a gdzie truskafffka ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry