• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnieszka no nie mogę zadzwonić bo chodzę na nfz także nie mam nawet tel, ale zastanawiam sie czy nie zmienić lekarza i zaczać chodzić prywatnie do konca juz, jak leże jest OK a jak chodze to cięzko, bo jakby ten brzuch mnie ciągnął w dół, nie mogę sie bardzo wyprostować bo ciągnie i kłuje cały dół, jak coś to pojade na izbę i juz,
przespałam sie 1,5godzinki a teraz szybko obiad robię :baffled:

reklama
Witam :P
Ilonko ja nie mam pojecia od czego to moze byc ;/ lepiej dmuchac na zimne kochana ...
U mnie jakos leci mialam ciezkie 2 dni z watroba strasznie mnie bolalo ;/ i przez takie cos boje sie 2 ciazy :baffled:

Ilonko może lepiej jedz do szpitala wiesz dziewczyny mają rację lepiej dmuchać na zimne a poza tym oszczędzaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!! za dużo pewnie się napracowałaś i dlatego tak cię boli :((((
sylwia a co z twoją wątrobą??

Ilonka taki ból może oznaczać skracanie się szyjki,bynajmniej tak jest u mnie,ale wiesz ja to już końcówka a Ty lepiej faktycznie sprawdź to na IP.
Zagubiona super wieści:-D:-D:-D Szybkiego powrotu do domku:-D

Losiczka
przytulam.

Ja właśnie zapakowałam prezent i biorę się za prasowanie,

niuńki jest juz w miarę OK, na razie nic nie boli .... ufffff........ mam nadzieje ze szyjka sie nie skraca , we wtorek sie okaze wszystko, do tego czasu bede wiecej odpoczywać !!!!!!!!!!

Losiczka a mnie sie zdaje ze to fasolka sie bardziej do mamusi przytuliła stąd te plamienie leciutkie !!!!!!!!!!!!! Ja w to wierze, ale Ciebie nie chce nakręcać niepotrzebnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja czuję ze u Ciebie jest dzidzia !!!!!!!
Sylwia a co sie dzieje z watrobą ???????????? tulę ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczka jaka tempka wieczorem :szok: Ja takiej w zyciu nie miałam :szok: ale to baaaaaaaardzo dobrze wróży :laugh2: daje sobie ręke uciąć ze bedzie PLUSIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i dobrze ze lutka poszła w ruch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mąż wrócił także jutro już sie pewnie odezwe
:-) wiec życzę spokojnego wieczorka i miłych snów :-D :-D :-D

reklama
witam:))))
uwielbiam takie dni:-D:tak::tak::-)
Od rana coś robię. Fakt że od 6 myślę o jednym:-( a miałam się nie nakręcać:wściekła/y::wściekła/y: łatwiej by mi było gdyby ta tempka niżej była. A tak to już sama nie wiem??
Kupiliśmy mebelki na balkon, tzn. dwa krzesła i stół. IMAG0085.jpg Miałam w planie kanapę zakupić ale nigdzie nie ma samej kanapy tylko w zestawach, a zestaw nam się nie zmieści a zresztą 1500 zł to ja za takie meble nie dam:no:

ilona
uważaj na tą szyjkę, ja się co prawda nie znam ale lepiej sprawdzić, niż potem żałować. A co do drzewek to szukaliśmy dziś i ceny są różne ale fajne są w granicy 60 - 150 zł. Jeszcze chcemy się przejechać do dwóch sklepów i coś wybierzemy. A co do mojego brzucha to nie jest tak najgorzej ale mogłoby być lepiej:tak:
katy jak ty mnie dobrze znasz:tak: byłam dziś na przejażdżce i wyszło mi 20 km:))) IMAG0084.jpgsuper było!!!!!
teraz już tylko przed TV siedzę i odpoczywam (m po lody pojechał do sklepu:tak:).
zagubiona
fajnie że niedługo wychodzicie:tak:

losiczka
a ja myślę tak jak ilona że to raczej dobry znak niż zły. Przecież na @ to za wcześnie. Tak więc trzymam mocno kciuki!!!!!!!

sylwia
co tam z tą wątrobą??

miłego wieczorku!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry