• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam was ale popisalyscie nie uda mi sie teraz napisac kazdej z osobna wieczorkiem nadrobie zaraz bedzie objad umnie wiec nie dam rady

umnie lepiej tylko dzisiejsza wiadomosc mnie dobila dzwonili ze szkoly od starszego syna ze ma wysypke widzialam ja od 2 dni ale przewaznie mial podobna jak mial za duzo w organizmie bialka ale cos mi nie gralo bo mial za duzo
a pani wszkole powiedzilala ze mieli przypadek rumienia zakaznego i to wygladalo tak samo
i faktycznie poszukalam objawow i jak to wyglada i ma takie same objawy doslownie nogi mi sie ugiely co jeszcze wyjdzie umnie w tym tygodniu jak pech to pech do popisania wieczorkiem

reklama
Karola to rzeczywiście, ale może w takim razie na jakiś inny weekend jedźcie tylko we dwoje...

Zapomniałam Wam napisać o akcji z ciotką mojego m. Wpadli na chwilę na grilla do nas i gadaliśmy o różnych rzeczach, m.in. o jej wnuczkach... No i oczywiście hasło pt. "A Wy kiedy?"... No więc ja już mam przygotowaną odp na takie hasełka i mówię,że my póki co nie, bo musimy się najpierw przeprowadzić. Oczywiście ciocia w polemikę ze mną, więc jej tłumaczę, że to nie takie proste, bo my już kredyt spłacamy, który rośnie, a jeszcze wynajmujemy mieszkanie... No więc dała spokój... Po czym następnego dni była msza, na której się spotkaliśmy i wychodząc z kościoła zobaczyliśmy córkę tej cioci z wnuczką. Fakt,że Malutka była super:-):-):-) Śliczna dziewczynka:-) No i oczywiście ciocia do mnie znowu podbija, więc ja się zaczynam irytować. Wkroczyła teściowa,żeby mi ciotka dała spokój. Na to ona mnie wzięła na chwilę na bok i mówi,że teściowie nam pomogą... No ręce mi opadły... Oczywiście powiedziałam,żeby mi dali święty spokój... Myślałam,że mam dobrą odpowiedź na zaczepki o dziecku, a tu zonk...

- hehe he ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D ... wiem że dla ciebie to nie jest takie fajne :sorry2:

Ilonko, Losiczko- może macie rację, może powinnam wprost- albo ja albo mamusia. Ale ja wiem, że wtedy rozpętam piekło i mój mąż się śmiertelnie obrazi jak śmiałam w ogóle kazać mu wybierać i dlaczego go nie rozumiem. Możecie mnie teraz potępiać i nie rozumieć, ale muszę to rozegrać delikatniej, bo ja wiem, że tylko tak mogę z nim wygrać ;)
Dlatego zamykam temat- nieważne.

Ilonko- kiedy Twój mąż poczuł kopniaczki Pawełka po raz pierwszy? Czy u Ciebie też początkowo było ich tak niewiele i nie wiadomo kiedy się ich spodziewać? Czy tylko mój Maleńtas jest taki leniwy?
- najważniejsze żeby twój psosób zadziałał, ty najlepiej znasz swojego męża :tak:

Hallo Moje Kochane!
Przepraszam, że nie nadrobię, ale internet otwiera strony z taką prędkością, że za trzy strony może być już wrzesień!!!! Jesteśmy już w Niemczech, a od wczoraj legalnie, z meldunkiem:-D Podróż 1000 km :szok: przebiegła super, Kacek nawet mocno nie marudził, gorzej z M, bo ciągnął przyczepę i mógł max jechać 100km/h, więc już pod koniec drogi był tak zirytowany, dodawał ciągle gazu, i myślałam, że jest duża szansa, że odfruniemy z tą przyczepą!!! Więc M musiał dostać zjebki, no ale jakoś dojechaliśmy:tak:
I powiem Wam, że kobieta mocna jest, tyle się nalatałam, napakowałam, narozpakowywałam, nataszczyłam, a nawet przez moment mnie brzuch nie rozbolał!
Czekam na stacjonarny internet, i w tedy się odezwę. Buziaki!!!!
- dobrze że już jesteście na meijscu i było bez żadnych problemów :tak:

Zobacz załącznik 461323 dość juz cięzki bębenek :-D we wtorek wizyta ciekawa jestem ile waży juz Pawełek, jak sprawdziłam w rozpisce z usg z Jasiem to on w 30 tyg ważył 1,500kg:szok: wiec ciekawe ile Pawełek, w sumie to bym wolała aby ważył mniej no ale ważne aby wszystko było OK ;-)

- super brzuszek ! .... kurcze ale Ci zazdroszczę tego Pawelka

hey ja tylko chciałam powiedziec ze byłam wczoraj na wizycie i z maluszkiem wszystko ok machał nogami i raczkami. kolejna wizyta 24 maja. i maluch był na tyle rzyczliwy ze pokazał co "tam"ma no i bedzie 2 chłopczyk;-)czyli ilonko nie jestes sama bedziemy miec po 2 cchłopców;-)

ilonka śliczny brzunio!!!

- no to gratulacje drugiego synusia :)

ilonko- brzunio piękny. ja może tez zrobię zdjątko i swój wstawię ale to dopiero po weekendzie ;)
Qrcze u Ciebie kończy się jutro 27 tydzień!!! Matko kiedy to tak zleciało? Mój tylko suwaczek jakoś w miejscu stoi... :( No może sobie wolniej pędzić byle tylko Maleńtas był zdrowy i bym już mogła cieszyć się jego akrobacjami kosmicznymi razem z mężem ;)
I masz rację- nie ważne ile będzie ważył- byle był zdrowy ;)

agnieszka- gratuluję udanej wizyty, zdrowego maleństwa, no i synusia ;)

axari- czekamy niecierpliwie na Twój wielki powrót i dostęp do sieci, więc rozpakuj sie powoli i wracaj do nas szybciutko. :)

O matko! Dziewczyny łapię takie zadychy jak przejdę na piętro do toalety, że muszę przez chwilkę uspokajać oddech, bo czuje sie tak jakbym kilometr maratonu przebiegła ;( Masakra- aż mi się w głowie kręci ;)

- no wiesz to się właśnie nazywa wspałaniały okres ciąży :-D:-D:-D

Forumowe dzieciaczki
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- mi możesz dopisac datę testowania 14 maj

Karolina no to ja przede wszystkim patrze na koła ( wszystkie muszą być pompowane no i nie małe, choć 2 mogą być mniejsze ale koniecznie pompowane) spacerówka odwracana tyłem i przodem do kierunku jazdy, spacerówka bardziej w kształcie literki V , tzn aby nóżki nie zwisały tylko leżały sobie na podstawce jak jak jest w tym espiro co link przesłałam, ten akurat ma stelaż aluminiowy także jest lekki w miarę choc ja na to nie patrze az tak bardzo bo mieszkam na parterze także nie muszę wnosić na piętra, no i wiadomo aby prowadził sie dobrze, znajoma ma espiro i jest bardzo zadowolona także chyba padnie na ten wóżeczek jak trzeba bedzie juz kupić !!!!!!!!!!! rodzice i tescie sie pewnie zrzucą wiec aż tak źle nie bedzie ;-)

pod koniec maja chce kupić juz posciel i tez nie mogę sie zdecywować którą kupić............. zaraz wstawie fotkę to może doradzicie mi moje drogie kobietki ;-)

Zobacz załącznik 461408 Zobacz załącznik 461409 Zobacz załącznik 461410 łóżeczko bedzie takie jak na ostatnim zdjęciu tylko nie ciemne te boki tylko taki kolor brąziku jak na tym pierwszym łózeczku ;-) to łóżeczko własnie co jest na tych 2 zdjęciach mi sie tak bardzo podoba ale niestety cena odzuciła ( ok 1 tys ) ;-(
- mi się podoba ta trzecia pościelka i łóżeczko tez śliczne ... fajny komplecik

Ilonko- jak dla mnie to ta pierwsza pościel. Mimo iż uwielbiam zieleń w każdej postaci to niestety ta pościel wydaje mi się być troszkę za ostra ;( No ale wybór należy do Ciebie. Musisz też patrzeć bardziej praktycznie- czy pościel jeszcze będzie Ci do czegoś pasowała czy tylko ma być sama w sobie urzekająca? ;)

MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Pościele | Komplety pościeli do łóżeczka | Muzpony gdybym miała mieć Hubcia- to ta ;)))

MAMO-TATO HAFTOWANE IMIĘ NA KOŁDERCE - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Bo ja chyba tak bardziej spokojnie jednak chyba bym wolała, ale to oczywiście rzecz gustu ;)

Tak czy siak moje kochane ja powoli sie pakuję i uciekam :( bo dzisiaj pędzimy do znajomych na grilla ;) Miłego weekendu Wam życzę i do usłyszenia/przeczytania w poniedziałek ;)

- kurcze fajne te linki, zostawiłam sobie w ulubionych ... kiedyś może się przydadzą

witam was ale popisalyscie nie uda mi sie teraz napisac kazdej z osobna wieczorkiem nadrobie zaraz bedzie objad umnie wiec nie dam rady

umnie lepiej tylko dzisiejsza wiadomosc mnie dobila dzwonili ze szkoly od starszego syna ze ma wysypke widzialam ja od 2 dni ale przewaznie mial podobna jak mial za duzo w organizmie bialka ale cos mi nie gralo bo mial za duzo
a pani wszkole powiedzilala ze mieli przypadek rumienia zakaznego i to wygladalo tak samo
i faktycznie poszukalam objawow i jak to wyglada i ma takie same objawy doslownie nogi mi sie ugiely co jeszcze wyjdzie umnie w tym tygodniu jak pech to pech do popisania wieczorkiem

- ja dizękuję ty to się masz. Dla dziecka to nic takiego, ale nie wiem jaki to może mieć wpływ na ciebie.

ja dzisiaj miałam dzien pt balkonu. Mam tyle kwiatów a jeszcze chcę dokupić. Będzie chyba jeszcze piękniejszy niż w zeszłym roku! ... mówie wam, ale ja się cieszę :-):-):-):-)

Lori a ja teraz zazdroszczę Ci tego balkonu :P do tej pory nic nie robiłam na nim ale własnie w tym roku postanowiłam ze bedzie kwiatowy, ale nadal sie za to nie zabrałam, sama nie bede jechać i nie bede dzwigać tych kwiatów itd wiec czekam az mój P bedzie w sobote w domu, mam nadzieje ze za tydzien juz bedzie balkonik wyglądać super ;-) :-)
Ok juz wpisuję ;-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

podaj jeszcze datę urodzin, no i jak wpisać Ci cykl starań ??????????????????

Ostatnia edycja:
Katrina na razie cicho u Ciebie ??????? nic sie nie dzieje ???????????? Ja tez chce juz mieć ten Twój suwaczek z 4 tygodniami do porodu :-)

Ilonka - ten suwaczek nie jest tak do końca, on pokazuje czas do 1 czerwca, a ja mam wg USG termin na 29 maja, czyli... 25 dni mi zostało. Jak do tego czasu nic się nie zjawi, to mam jeszcze max 10 dni (wtedy wywołują u nas poród).
Nic... no mam b. silne skurcze Braxtona, ale jeszcze czas...

witam się i ja moje drogie ale żeście naskrobały :)))
przynajmniej jest co czytać :P
biore się za nadrabianie miłego wieczorka

reklama
no własnie jak to jest ????? liczy sie termin według usg czy według OM ?????? suwaczek mam według OM, na karcie ciązy mam 6 sierpnia, na kalkulatorach w necie 8 sierpnia( bo cykle 31 dniowe) a według usg mam na 4 sierpnia juz ,

Aniu jak sie czujesz ????????? zmęczona ?????????????? pewnie marzysz o jednym teraz - spanku co ?????? :-)

losiczka moze za pare dni wstawisz juz sobie suwaczek- bardzo Ci tego życzę perło, z calutkiego serdunia !!!!!!!! jakieś objawy ?????????????? planujesz zatestować wcześniej czy czekasz do terminu ?????????????????

~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry