• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam babulce

a nas zasypało. tyle śniegu już dawno nie było. no i oczywiście co za tym idzie net nam siada. więc sorki że mnie nie było. a poza tym dzisiaj dzien babci więc miałam troszkę latania. jutro cd więc też pewnie dopiero wieczorkiem wpadne do was. teraz sprobuje nadrobić dzisiejszy dzien jeśli mnie net nie rozłączy

reklama
A ja zapomnialam sie pochwalic hih.......... JAS ZROBIL DLA DZIADKOW LAURKI - PIERWSZE W ZYCIU :-D:-D:-D:-D:-D:-D ALE SIE CIESZYL ,,,, A JAK DZIADEK I BABCIA SIE CIESZYLI :-):-):-):-):-):-) dla dziadziusia narysowal w srodku laurki autobus a w nim kierujacego dziadzie ( bo kierowca jest ) plus tecze slimaczka i kwiatka , a dla babci chmurki sloneczko ptaszki, trawke i na srodku wielkie drzewo :-D:-D:-D:-D:-D mama tylko pomogla w napisach :-D:-D:-D:-D:-D

ja mam wolne od szydelka dzis ...... takze ide lulu... :-D:-D:-D:-D

dobranoc kochane !!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-)

Hej ;-)

Przepraszam, że wczoraj nie zrobiłam, ale siostra K przyjechała i nie zdążyliśmy zajechać do sklepu
:sorry::zawstydzona/y:
Ale dzisiaj idę jak tylko otworzą aptekę
:tak: Jak widać, już czuwam :-D

Martuś pewnie jak zwykle wyłożyli 5 sztuk, a resztę rozdzielili między siebie
:wściekła/y:

Sylwia i jak tam?
:-p

Rozia nadal 2 w 1?
:confused:

Ilonko ale zdolniacha z tego Jasia
:tak:

Jezuuuuu nie mogę się już doczekać aż otworzą aptekę!!!!
:eek:

Heloł
Hehe Paula to jeszcze nie nasikałaś??????????:-D:-D:-D

a ubranka były ale rozowe ze 3 szt no ale my takich nie potrzebujemy heheheheheh

Liluu Truskaffka no postoje trzeba bedzie robic tym bardziej ze ja sikam co 30 min hehehehe juz sobie wyobrazam mine G heheheheh

Dziama jedziemy do Strasbourga bo G ma tam spotkanie w firmie w siedzibie głownej a przy okazji wpadniemy do znajomych tych co na sylwestra u nas byli wiec zamiast on sam mam leciec samolotem ...to jedziemy wszyscy autem ,tylko ten snieg....dzis spadło znowu 10 cm i u nas jest juz do kolan :wściekła/y:

Ilonka no to Jasiek zdolniacha :tak: takie cuda tworzy w mamusie ;-)

Ja dzis do babci z młodym jade i wpłacic zaliczke juz na ten obiad i dokładniejj ustalic menu na Komunię
wszyscy sie smieja ze w maju bede gruuuba ze hoho

Czesc Kochane!dzieki za ponowne powitanie;)rozia,sylwia na porodowke hop hop;)malami my bylismy w maju w swinoujsciu,bylam w 14 tygodniu,jechalismy pociagiem 14 godzin;)lori kciuki mocno zacisniete:)viola gratuluje zabalkow Antosia,ilonko chopaki Twoje na schwal:)paula grzej do apteki albo do rossmanna;)liluu gratuluje pieknotki:)A z tymi kolkami i wymiotami,to Wam bardzo wspolczuje,tez przez to przechodzilismy i to calkiem niedawno:(ale u nas po 13.tygodniu
minelo;)dziewczyny jutro mija rok od ostatniej@;) u mnie;)dziewczyny moge juz kianowi dac os ze sloiczka

Dziama!tutaj na macierzynskim placa 100%wyplaty,a na wychowawczym niestety tylko 67%,dlatego niestety musze w pazdzierniku juz niestety do pracy;(ale najpierw 75%,a jak maly skonczy 2 latka,to na 100% znowu.pozdrawiam Was i milego dnia,lece,bo maly sie na pewno przykryl pielucha,a ja sie boje zawsze,ze mi sie tak udusi.Odezwe sie pozniej,bo jak spi to moge sobie cosik w domciu porobic:)

dziama macierzyński jest płatny 100% ale od tego roku są zmiany jakieś jak chce się dłużej być na macierzyńskim to 80% a jak krócej to 100%.

biapl a ile Kianek już ma? Nie masz suwaczka i musisz czasem przypomnieć jaki już duży Twój synek:)
Ja zaczęłam wprowadzać jak Antek skończył 3 miesiace,ale ogólne lekarze zalecają po 4 miesiącu.

Ilonka jaki jasiu zdolny:) Za rok i Pawełek wtrąci swoje 3 grosze do laurek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry