• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
biapl witaj kochana :)
a u mnie chyba skurcze przepowiadajace a ja tam mawiam wnerwiajace bo nic nie robia a sa co 10 minut ehh a jak pojde spac jutro juz ich nie bedzie i co tu poradzic na to ;/
paula zyjesz jak tam ?

Lori dziękuję ... :) jutro sobie poszperam na spokojnie juz :)
sylwia a moze TO JUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze jak cos pisz esemesiaka o każdej porze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) w końcu juz tylko 3 dni do terminu !!!!!!!!

Sylwia - no najwyższa pora :-D:-D:-D

będę czekała na info :-)

a mi jest cały dzień niedobrze więc to chyba dobry znak :-)

dzisiaj znowu mi się zrobił kolejny fioletowy siniec na brzuchu :-( nie wiem od czego to zależy bo za każdym razem wbijamy się tak samo :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
biapl super,że jesteś:) Całuski dla Kianka:) No i prosimy o fotkę syneczka:)

Może polisia też wróci?

Lori
widzisz jak to jest ,kobietę nawet nudności i wymioty cieszą:) będzie dobrze:)

sylwia też jestem za :) pogada z małym niech wyłazi koniec dobrego. Ciekawe jak rozia
Małami- bidulo kiedy Ci w końcu odpuści jak nie urok to sr..... A gdzie się wybierasz tak daleko melduj?

pytanie ciemniaka do doświadczonych macierzyński jest płatny 100%? - znając zycie i pl to pewnie nie..... a wychowawczy??? dostaje się na nim cś czy ni złotówki

reklama
dziama wychowawczy jest bezpłatny ..... ale...... jeśli sie nie przekroczy chyba 504zł na osobę w rodzinie ale nie wiem czy ten próg nie jest juz wiekszy ...... to dostaje sie wtedy 400zł miesięcznie :tak: ale dużo co ????:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry