• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

młodzieniec w przedszkolu, nawet wstał dość chętnie..choć do łazienki maszerował z zamkniętymi jeszcze oczyskami:-D
a co mnie przywitało w przedszkolu...cudowne pytania co niektórych mam..."kiedy rodzisz?" no żesz....i oczywiście zaskoczenie że DOPIERO w marcu...

tak tak...po Rozi i Sylwi moja kolej ;p ale zanim to nastąpi to mamy przeeerwę cały luty i prawie cały marzec :p

Lilu a jak mała po tej herbatce?
Ilona nonono rosną kawalerowie :D trzymam kciuki żeby Jasio się dostał do przedszkola bez problemów ;)
Rozia NAJLEPSZEGO!!!!!!!

Sylwia cos w tym jest bo moja tez uparta i tylko jak tatę słyszy to go szukać zaczyna :laugh2: A mama beeee, mama tylko żeby sie do cycka przytulić :tak:

Edit
Truskafffka narazie to nie wiem bo kupy nie może zrobić i sie prezy zobaczymy jak strzeli gola ;)

Ostatnia edycja:
rozia słonce wszystkiego naj, naj naj lepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczę takiego prezentu urodzinowego jaki ja dostałam, czyli przytulenia bianki !!!!!!!!!!! !! :-:-D:-):-):-):-) ORAZ SZCZĘŚCIA , I DUZO MIŁOSCI. ahhhhh no i jaki by miała babcia prezent w dniu babci :-D
bo116-d.jpg

Ostatnia edycja:
ROZIA - STO LAT I SPELNIENIA MARZEN
PAULA - kupowac i testowac juz natychmiast !!!
DZIAMA - truskawkowa sesja powiadasz...brzmi smakowicie
ROSZPUNKO - niech Maksio wcina i rosnie zdrowo
LILUU - oby malenka juz sie nie meczyla
ILONKO - u nas tez mnostwo sniegu a na 17 trzeba jechac 20 km do lekarza z malym
ADA - 3maj sie nie daj sie
SYLWIA - zdrowka
milego dnia

LiLuu no skoro tak mówisz :-p w takim razie jak tylko uda mi się kupić to zrobię od razu, a w razie czego drugi kupię na rano :tak:

Sylwia no to może u mnie też kluje się Oliwka :szok::-D

Truskafffka oj co dobre szybko się kończy :tak: ferie też- niestety :-(

Marysia tak jest Szefie :-) a TY daj znać jak po wizycie :*

Wiecie co mnie martwi? Jak okaże się, że jednak test wyjdzie negatywny to dlaczego @ jeszcze nie ma??? .... :sorry:

Pauluś :-p najpierw zrób test a dopiero potem sie bedziesz martwić :-D:-D:-D:-D:-D:-D zrób dziś , zrób dziś :-D

Lilu dziękuję kochana, weekend jak zawsze szybko zleciał - za szybko :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Truskawka mam nadzieje ze sie tutaj dostanie pod blokiem do przedszkola ... bede składac podania "za chwilę" tylko ze ja ciemna , nie wiem jak to wygląda,,,, pomocy ... jakie dokumenty itd potrzebne ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry