• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Violu dziekuje narazie nie najgorzej nie wymiotowała dzisiaj ;)
Antoś dzielny mężczyzna :tak: I powiedz mi kiedy to minęło ze on juz niebawem skończy 8 miesięcy :szok: Jak ten czas zasuwa
Acha i podalam dziś Liluni herbatke z kopru włoskiego teraz czekam na efekty ale tak jak mówię ogólnie dzisiaj jest lepiej

reklama
Hello :-)

K też właśnie wybył do pracy, a ja spać nie mogę :szok: co jest baaaaardzo dziwne w moim przypadku :-p

Lori piękny suwaczek :-) na moje oko to bardziej dziewczęcy ;-) więc kto wie, może coś przepowiada
:-)

Violu ale z Antosia jest śliczny chłopczyk :tak:

Buziaczki Kochane :*

Dzień dobry ale z Was ranne ptaszki ja się nie mogłam zwlec z wyrka do pracy ale bym pospała.
Paula- jak się czujesz? do kiedy czekasz?
Lori- oczywiście że mamusia myśli o kropeczce a suwaczek piękny.
Lilu- rób zdj Liluni ze sniegiem bo kto wie kiedy znów zima u was zawita, mam nadzieję że ten brzuszek się szybko unormuje.
Agnes- kapitalne te łapki na zdj wychodzą :)
Viola- proszę jaki zdolny Antoś
jak tam nasze ciężarówki na wylocie? kto tam po Sylwi i Rozi? Truskawka ??? zdecydowanie za mało mamy ciężarnych w wątku a wie ktos co u ADy????????????

Witajcie.
Lori sliczny suwaczek :)
Violu malutki juz taki duzy .
No truskaffko szykuj sie po nas juz niedlugo ci do terminu zostalo ;p
Ciekawe co u ady nikt nie ma do niej tel ??
A u mnie lepiej tyle ze mam kaszel co mnie meczy i lekki katarek

Jestem i ja moje babulińce Kochane :):):*;-):-):-D

dzis jeszcze głowa nie boli wiec.....................działam ,najpierw zjadam ,sprzatam ,piore i Lidl....bo fajne bodziaki są :tak::-D i moze sie skuszę

u nas -11 i sypie mega snieg a i tak juz jest go prawie do kolan :szok: szok

zycze Miłego dnia

aaaaaaaaaa i Rozię narazie nic nie rusza :-D:-D:-D:-D

Martuś pisałam na gg :-p To działaj działaj :D ja tez byłam chętna na te bodziaki i nawet piżamkę dla Pawcia ale tak sypie ze nie mam jak sie ruszyć buuuuuuuuuu........... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Dziama juz piszę !!!!
mieszkanko ogarnięte wiec biorę sie za szafę Jaśka ... bo połowe ubrań juz za małych .....a Juz nie wspomnę o Pawciu :szok::szok::szok: cała komoda poszła do wora ( a raczej na allegro haha) wiec tez bede musiała coś pokupować dla niego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry